seowkeong's Profile

Singapore
Joined 6th Jul 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to seowkeong?

Give him kudos!

TOGORIDE2020 Badge

Outdoor 2222.96 km so far

Indoor 0 km so far

TOGOWCD Badge Elite Finisher

28 Dec - 04 Feb

Completed

Rank: 2

Rode 2604.34 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 409

Rode 818.92 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 213

Rode 633.86 km

“ Fantastic way to push myself to ride more. Togo challenge is becoming one o... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 363

Rode 1061.87 km

“ #TOGO1050 made me a frequent rider and pushes myself to cycle more and furt... ” Read More

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
20 New Route - 3/4 RI
2nd June, 2020 7:12 PM 3 hrs 50 mins 4 hrs 50 mins 3rd June, 2020 12:03 AM 103.52 km
19 Night Ride
30th May, 2020 9:22 PM 5 hrs 54 mins 7 hrs 54 mins 31st May, 2020 5:16 AM 161.78 km
18 Mini RTI
29th May, 2020 9:52 PM 3 hrs 05 mins 4 hrs 05 mins 30th May, 2020 1:58 AM 85.75 km
17 Evening Ride
27th May, 2020 7:54 PM 3 hrs 16 mins 4 hrs 16 mins 28th May, 2020 12:11 AM 110.38 km
16 RTI
24th May, 2020 6:56 PM 4 hrs 37 mins 7 hrs 37 mins 25th May, 2020 2:33 AM 133.6 km
15 Night Ride
23rd May, 2020 9:02 PM 5 hrs 09 mins 8 hrs 09 mins 24th May, 2020 5:12 AM 180.18 km
14 Evening Ride
21st May, 2020 8:22 PM 3 hrs 41 mins 3 hrs 41 mins 22nd May, 2020 12:03 AM 85.16 km
13 Evening Ride
19th May, 2020 6:47 PM 3 hrs 41 mins 5 hrs 41 mins 20th May, 2020 12:28 AM 115.31 km
12 Afternoon Ride
17th May, 2020 4:43 PM 0 hrs 48 mins 1 hrs 48 mins 17th May, 2020 6:31 PM 6.88 km
11 Evening Ride
14th May, 2020 7:04 PM 3 hrs 20 mins 4 hrs 20 mins 14th May, 2020 11:24 PM 112.59 km
10 Evening Ride
13th May, 2020 8:20 PM 1 hrs 13 mins 1 hrs 13 mins 13th May, 2020 9:33 PM 31.72 km
9 Evening Ride
12th May, 2020 6:32 PM 3 hrs 35 mins 4 hrs 35 mins 12th May, 2020 11:07 PM 112.4 km
8 Solo Century
9th May, 2020 2:59 PM 6 hrs 45 mins 10 hrs 45 mins 10th May, 2020 1:45 AM 163.75 km
7 Solo 200
7th May, 2020 11:53 AM 7 hrs 58 mins 8 hrs 58 mins 7th May, 2020 8:51 PM 207.2 km
6 Afternoon Ride
3rd May, 2020 1:42 PM 4 hrs 59 mins 4 hrs 59 mins 3rd May, 2020 6:42 PM 100.55 km
5 Lunch Ride
2nd May, 2020 11:52 AM 3 hrs 46 mins 4 hrs 46 mins 2nd May, 2020 4:38 PM 100.44 km
4 Evening Ride
29th April, 2020 6:54 PM 3 hrs 31 mins 3 hrs 31 mins 29th April, 2020 10:26 PM 68.85 km
3 Lazy Spin
26th April, 2020 7:12 PM 3 hrs 11 mins 4 hrs 11 mins 26th April, 2020 11:24 PM 74.39 km
2 Evening Ride
25th April, 2020 7:16 PM 3 hrs 12 mins 4 hrs 12 mins 25th April, 2020 11:29 PM 100.8 km
1 Evening Ride
19th April, 2020 6:05 PM 6 hrs 37 mins 7 hrs 37 mins 20th April, 2020 1:42 AM 167.69 km
Total Distance: 2222.94 km Total Hours: 107 hrs 8 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
24 Evening Ride
4th February, 2020 7:12 PM 2 hrs 17 mins 5 hrs 17 mins 5th February, 2020 12:29 AM 76.47 km
23 Morning Ride
2nd February, 2020 6:09 AM 2 hrs 24 mins 4 hrs 24 mins 2nd February, 2020 10:33 AM 79.14 km
22 Morning Ride
1st February, 2020 5:26 AM 5 hrs 14 mins 7 hrs 14 mins 1st February, 2020 12:40 PM 151.5 km
21 Evening Ride
30th January, 2020 8:02 PM 2 hrs 49 mins 4 hrs 49 mins 31st January, 2020 12:52 AM 70.76 km
20 Faber Loops
28th January, 2020 7:26 PM 3 hrs 55 mins 4 hrs 55 mins 29th January, 2020 12:22 AM 70.19 km
19 Morning Ride
26th January, 2020 5:47 AM 2 hrs 52 mins 3 hrs 52 mins 26th January, 2020 9:39 AM 88.87 km
18 CNY Day 1, 88.8km Huat Ride!!!
25th January, 2020 3:13 AM 3 hrs 41 mins 3 hrs 41 mins 25th January, 2020 6:55 AM 88.85 km
17 Evening Ride
23rd January, 2020 8:07 PM 2 hrs 54 mins 3 hrs 54 mins 24th January, 2020 12:02 AM 70.5 km
16 Sworks Night Out
22nd January, 2020 8:09 PM 2 hrs 30 mins 4 hrs 30 mins 23rd January, 2020 12:40 AM 71.06 km
15 Evening Ride
20th January, 2020 8:10 PM 2 hrs 14 mins 4 hrs 14 mins 21st January, 2020 12:24 AM 50.58 km
14 Morning Ride
19th January, 2020 5:41 AM 3 hrs 08 mins 7 hrs 08 mins 19th January, 2020 12:49 PM 102.11 km
13 A Matador Experience
18th January, 2020 5:43 AM 5 hrs 38 mins 9 hrs 38 mins 18th January, 2020 3:21 PM 163.16 km
12 IR Thurs Ride
16th January, 2020 8:06 PM 2 hrs 18 mins 4 hrs 18 mins 17th January, 2020 12:25 AM 65.34 km
11 Faber Loops
14th January, 2020 6:57 PM 3 hrs 59 mins 5 hrs 59 mins 15th January, 2020 12:57 AM 72.54 km
10 TMCR Loops
13th January, 2020 8:41 PM 2 hrs 34 mins 4 hrs 34 mins 14th January, 2020 1:15 AM 67.42 km
9 UCycle: Bartley Route + Extension
12th January, 2020 6:18 AM 7 hrs 36 mins 10 hrs 36 mins 12th January, 2020 4:54 PM 167.62 km
8 Morning Ride
11th January, 2020 5:23 AM 5 hrs 54 mins 8 hrs 54 mins 11th January, 2020 2:17 PM 167.84 km
7 IR Thurs Ride
9th January, 2020 7:19 PM 2 hrs 47 mins 4 hrs 47 mins 10th January, 2020 12:07 AM 87.57 km
6 Evening Ride
7th January, 2020 6:57 PM 4 hrs 02 mins 5 hrs 02 mins 7th January, 2020 11:59 PM 88.06 km
5 Morning Ride
5th January, 2020 6:04 AM 4 hrs 51 mins 6 hrs 51 mins 5th January, 2020 12:55 PM 123.31 km
4 Happy New Year 202.0km ride ????????????
1st January, 2020 5:33 AM 7 hrs 43 mins 11 hrs 43 mins 1st January, 2020 5:17 PM 201.98 km
3 IR Butterfly Loop
30th December, 2019 5:02 AM 6 hrs 12 mins 11 hrs 12 mins 30th December, 2019 4:14 PM 180.9 km
2 Morning Ride
29th December, 2019 6:01 AM 4 hrs 15 mins 7 hrs 15 mins 29th December, 2019 1:17 PM 131.28 km
1 Morning Ride
28th December, 2019 5:02 AM 5 hrs 30 mins 8 hrs 30 mins 28th December, 2019 1:32 PM 167.28 km
Total Distance: 2604.33 km Total Hours: 153 hrs 25 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
12 Finish up #togo817 with Wifey under the scorching sun ??
2nd September, 2017 11:31 AM 2nd September, 2017 2:41 PM 3 hrs 10 mins 48.7 km
11 Saturday ride #togo817
26th August, 2017 6:47 AM 26th August, 2017 11:58 AM 5 hrs 11 mins 104.63 km
10 [email protected]
22nd August, 2017 7:52 PM 22nd August, 2017 10:11 PM 2 hrs 19 mins 57.02 km
9 I love century rides! #togo817
19th August, 2017 6:44 AM 19th August, 2017 11:04 AM 4 hrs 20 mins 100.26 km
8 A can't keep up with the big boys ride ????
6th August, 2017 6:07 AM 6th August, 2017 9:22 AM 3 hrs 14 mins 67.31 km
7 Riding from Flu (part 2)
5th August, 2017 4:51 PM 5th August, 2017 8:48 PM 3 hrs 57 mins 80.04 km
6 Riding from the Flu
4th August, 2017 9:39 PM 4th August, 2017 11:55 PM 2 hrs 16 mins 44.32 km
5 [email protected] 3rd anniversary
30th July, 2017 5:51 AM 30th July, 2017 8:54 AM 3 hrs 02 mins 56.9 km
4 #togo817 and Rapha Women's 100 challenge
23rd July, 2017 3:27 PM 23rd July, 2017 8:58 PM 5 hrs 31 mins 117.41 km
3 Bike to work.
22nd July, 2017 12:41 PM 22nd July, 2017 2:32 PM 1 hrs 51 mins 28.04 km
2 [email protected]
18th July, 2017 6:38 PM 18th July, 2017 8:46 PM 2 hrs 07 mins 52.28 km
1 #Togo817 startup with Wifey
15th July, 2017 3:42 PM 15th July, 2017 7:51 PM 4 hrs 08 mins 62 km
Total Distance: 818.91 km Total Hours: 41 hrs 31 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
14 Morning Ride with Neighbours
18th June, 2017 7:16 AM 18th June, 2017 8:47 AM 1 hrs 31 mins 36.7 km
13 Weekend Ride with Wifey
17th June, 2017 9:33 AM 17th June, 2017 12:56 PM 3 hrs 23 mins 56.59 km
12 Rain! U-turn ride... ??
13th June, 2017 8:04 PM 13th June, 2017 8:31 PM 0 hrs 27 mins 8.96 km
11 #togo517 it's a wrap!
11th June, 2017 8:38 AM 11th June, 2017 11:38 AM 2 hrs 59 mins 45.3 km
10 Caught in the rain & #togo517 no. 10
10th June, 2017 1:04 PM 10th June, 2017 2:40 PM 1 hrs 36 mins 33.48 km
9 [email protected] & #togo517 no.9
6th June, 2017 7:44 PM 6th June, 2017 9:54 PM 2 hrs 10 mins 56.2 km
8 Sunset Ride & #togo517 no.8
4th June, 2017 5:23 PM 4th June, 2017 7:13 PM 1 hrs 49 mins 31.96 km
7 Bike to office on a Sunday (#togo517 no.7)
4th June, 2017 11:47 AM 4th June, 2017 1:43 PM 1 hrs 55 mins 34.48 km
6 [email protected] & #togo517 no. 6
30th May, 2017 7:49 PM 30th May, 2017 9:32 PM 1 hrs 42 mins 43.04 km
5 CRS with Neighbors & #togo517 no.5
28th May, 2017 7:05 AM 28th May, 2017 9:48 AM 2 hrs 43 mins 44.43 km
4 TTR @ SA & #togo517 no.4
23rd May, 2017 7:50 PM 23rd May, 2017 9:57 PM 2 hrs 06 mins 56.05 km
3 Morning Ride with Wifey & #togo517 no.3
21st May, 2017 7:13 AM 21st May, 2017 10:47 AM 3 hrs 34 mins 57.98 km
2 [email protected] & #togo517 no.2
16th May, 2017 7:37 PM 16th May, 2017 9:40 PM 2 hrs 03 mins 56.04 km
1 Morning Ride
14th May, 2017 4:55 AM 14th May, 2017 7:47 AM 2 hrs 52 mins 72.65 km
Total Distance: 633.86 km Total Hours: 31 hrs 21 mins
0 Live Ads 9 Total Posted 9 Total Sold
$2,000
Views 604
Sold
Seller icon
20th Dec 2019

Chat seowkeong