g32000's Profile

Malaysia
Joined 3rd Sep 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to g32000?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 57

Rode 2528.73 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
41 Sunday After Rain, cloudy windy nasty bonus wet Ride #poweredbyplant #vegannasilemak
5th November, 2017 7:27 AM 5th November, 2017 12:33 PM 5 hrs 05 mins 94.25 km
40 Saturday Morning ???!
4th November, 2017 6:55 AM 4th November, 2017 8:20 AM 1 hrs 24 mins 43.25 km
39 Friday Evening Ride (moon bath ride)
3rd November, 2017 7:04 PM 3rd November, 2017 9:44 PM 2 hrs 40 mins 66.31 km
38 Evening Ride
2nd November, 2017 7:09 PM 2nd November, 2017 10:15 PM 3 hrs 05 mins 88.09 km
37 Evening Ride
31st October, 2017 6:42 PM 31st October, 2017 10:13 PM 3 hrs 31 mins 90.69 km
36 Morning Ride
29th October, 2017 6:07 AM 29th October, 2017 11:21 AM 5 hrs 13 mins 84.05 km
35 Saturday Morning Ride
28th October, 2017 7:01 AM 28th October, 2017 8:20 AM 1 hrs 19 mins 43.15 km
34 Evening Ride
26th October, 2017 8:29 PM 26th October, 2017 10:06 PM 1 hrs 37 mins 55.14 km
33 Wednesday Evening Ride
25th October, 2017 6:10 PM 25th October, 2017 10:05 PM 3 hrs 54 mins 99.03 km
32 Monday Santan Santai Evening Ride
23rd October, 2017 7:55 PM 23rd October, 2017 10:23 PM 2 hrs 28 mins 63.82 km
31 Sunday Naik Bukit Kopi-O Morning Ride
22nd October, 2017 5:49 AM 22nd October, 2017 12:12 PM 6 hrs 23 mins 123.57 km
30 Saturday Morning Ride
21st October, 2017 6:04 AM 21st October, 2017 8:00 AM 1 hrs 55 mins 56.32 km
29 Blown' Blown' in the Wind Friday
20th October, 2017 8:05 PM 20th October, 2017 9:08 PM 1 hrs 03 mins 30.51 km
28 Thursday Night Ride
19th October, 2017 9:02 PM 19th October, 2017 10:28 PM 1 hrs 26 mins 35.61 km
27 Blown' Blown Wind to TBH(TARMAC SL6 gallery)
19th October, 2017 7:28 PM 19th October, 2017 8:33 PM 1 hrs 05 mins 31.01 km
26 Morning Ride
18th October, 2017 7:25 AM 18th October, 2017 10:08 AM 2 hrs 42 mins 66.49 km
25 Monday Evening Ride #TOGO1117
16th October, 2017 6:51 PM 16th October, 2017 9:16 PM 2 hrs 25 mins 61.28 km
24 Sunday Morning Ride 'long gai' #TOGO1117
15th October, 2017 5:50 AM 15th October, 2017 11:53 AM 6 hrs 02 mins 123.44 km
23 Saturday Afternoon Ride (roast chicken)
14th October, 2017 2:26 PM 14th October, 2017 3:23 PM 0 hrs 56 mins 23.05 km
22 Saturday Lunch Ride
14th October, 2017 12:37 PM 14th October, 2017 1:22 PM 0 hrs 45 mins 9.64 km
21 Saturday Morning Ride (Supporting HSN2017 cycling to work)
13th October, 2017 10:48 PM 13th October, 2017 11:47 PM 0 hrs 58 mins 29.02 km
20 Friday Night Ride 'long gai' #TOGO1117
13th October, 2017 8:41 PM 13th October, 2017 9:46 PM 1 hrs 04 mins 30.33 km
19 Wednesday Evening Ride(many cho cho train tumpang)#TOGO1117
11th October, 2017 6:00 PM 11th October, 2017 10:29 PM 4 hrs 29 mins 101.3 km
18 Evening Ride
9th October, 2017 7:34 PM 9th October, 2017 10:31 PM 2 hrs 57 mins 66.04 km
17 Sunday Morning Ride #TOGO1117
8th October, 2017 7:02 AM 8th October, 2017 9:38 AM 2 hrs 35 mins 44.6 km
16 Saturday Morning Ride #TOGO1117
7th October, 2017 7:09 AM 7th October, 2017 8:07 AM 0 hrs 58 mins 31.01 km
15 Thursday Evening Ride(tumpang smooth wind car) #TOGO1117
5th October, 2017 8:31 PM 5th October, 2017 10:11 PM 1 hrs 39 mins 55.05 km
14 Joey's moon bathing chit chat punctured Ride #TOGO1117
4th October, 2017 8:18 PM 4th October, 2017 9:57 PM 1 hrs 39 mins 25.41 km
13 Tuesday Evening Ride (WHERE THE PACELINE! MAU KENA SLAP NI SW)#TOGO1117
3rd October, 2017 7:36 PM 3rd October, 2017 10:14 PM 2 hrs 38 mins 66.63 km
12 Night Ride
2nd October, 2017 9:11 PM 2nd October, 2017 10:15 PM 1 hrs 03 mins 29.67 km
11 Sunday Morning Ride #TOGO1117
1st October, 2017 7:20 AM 1st October, 2017 10:06 AM 2 hrs 46 mins 51.12 km
10 Evening Ride
29th September, 2017 7:39 PM 29th September, 2017 10:09 PM 2 hrs 30 mins 66.35 km
9 Thursday Night Ride #TOGO1117
28th September, 2017 8:43 PM 28th September, 2017 9:51 PM 1 hrs 07 mins 38.76 km
8 Evening Ride
27th September, 2017 8:32 PM 27th September, 2017 10:12 PM 1 hrs 39 mins 41.88 km
7 Sunday Morning Ride(hahahaha... Myst of saddle height,short jor)
24th September, 2017 7:09 AM 24th September, 2017 8:52 AM 1 hrs 42 mins 42.28 km
6 Morning Ride
22nd September, 2017 6:22 AM 22nd September, 2017 1:55 PM 7 hrs 33 mins 133.24 km
5 Evening Ride
20th September, 2017 7:03 PM 20th September, 2017 9:25 PM 2 hrs 21 mins 71.93 km
4 Sunday Morning Ride #TOGO1117
17th September, 2017 6:59 AM 17th September, 2017 11:24 AM 4 hrs 25 mins 82.91 km
3 Friday Evening Ride #TOGO1117
15th September, 2017 7:07 PM 15th September, 2017 9:36 PM 2 hrs 29 mins 72.03 km
2 Wednesday Evening Ride
13th September, 2017 6:33 PM 13th September, 2017 9:45 PM 3 hrs 12 mins 67.44 km
1 Morning Ride
9th September, 2017 7:13 AM 9th September, 2017 11:29 AM 4 hrs 15 mins 93.03 km
Total Distance: 2528.73 km Total Hours: 108 hrs 57 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow g32000

g32000 is not following anyone yet...

Chat g32000