indrapr's Profile

Singapore
Joined 22nd Jun 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to indrapr?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 77

Rode 1920.58 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 121

Rode 1503.06 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
76 Night Ride: Marina Barrage to Home. Segment along ECP between NSRCC to Marina Barrange are not tracked. :( #togo1117
4th November, 2017 2:24 AM 4th November, 2017 4:13 AM 1 hrs 48 mins 19.38 km
75 Evening Ride
3rd November, 2017 7:05 PM 4th November, 2017 12:52 AM 5 hrs 46 mins 71.6 km
74 Lunch Ride
3rd November, 2017 12:52 PM 3rd November, 2017 2:32 PM 1 hrs 39 mins 9.02 km
73 Morning Ride: #Gowes to Work. #togo1117 #commute
3rd November, 2017 9:07 AM 3rd November, 2017 9:49 AM 0 hrs 41 mins 12.21 km
72 Evening Ride
2nd November, 2017 7:46 PM 2nd November, 2017 9:41 PM 1 hrs 55 mins 30.58 km
71 Afternoon Ride
2nd November, 2017 5:12 PM 2nd November, 2017 6:27 PM 1 hrs 15 mins 18.93 km
70 Morning Ride
2nd November, 2017 9:10 AM 2nd November, 2017 9:52 AM 0 hrs 41 mins 12.03 km
69 Night Ride
1st November, 2017 9:06 PM 1st November, 2017 10:39 PM 1 hrs 33 mins 20.57 km
68 Afternoon Ride
1st November, 2017 2:47 PM 1st November, 2017 3:30 PM 0 hrs 42 mins 2.57 km
67 Morning Ride: #Gowes to Work. #togo1117 #commute
1st November, 2017 9:02 AM 1st November, 2017 9:45 AM 0 hrs 43 mins 12.14 km
66 Morning Ride
29th October, 2017 7:08 AM 29th October, 2017 2:08 PM 7 hrs 00 mins 46.85 km
65 Night Ride
28th October, 2017 9:08 PM 28th October, 2017 9:27 PM 0 hrs 18 mins 3.9 km
64 Evening Ride
28th October, 2017 6:06 PM 28th October, 2017 6:29 PM 0 hrs 23 mins 3.86 km
63 Evening Ride: MBG Night Owl RI[de] and Gowes-SG-ID Sansino @ Enak2 HK Cafe ECP. #togo1117 #cycling
27th October, 2017 7:13 PM 28th October, 2017 2:36 AM 7 hrs 22 mins 103.43 km
62 Morning Ride: #Gowes to Work. #togo1117 #commute
27th October, 2017 9:16 AM 27th October, 2017 9:46 AM 0 hrs 30 mins 8.6 km
61 Morning Ride
26th October, 2017 9:33 AM 26th October, 2017 10:15 AM 0 hrs 41 mins 12.1 km
60 Night Ride
25th October, 2017 9:43 PM 25th October, 2017 10:16 PM 0 hrs 33 mins 5.88 km
59 Evening Ride: #oBike and #ofoBike from Bedok Point to Chai Chee DC via Bedok Reservoir. #togo1117 #commute
25th October, 2017 6:28 PM 25th October, 2017 7:31 PM 1 hrs 02 mins 10.49 km
58 Afternoon #oBike Ride: Chai Chee DC - Bedok Point to buy UTP cables @ Challenger. #togo1117 #commute
25th October, 2017 5:59 PM 25th October, 2017 6:08 PM 0 hrs 09 mins 1.67 km
57 Morning Ride
22nd October, 2017 9:14 AM 22nd October, 2017 9:39 AM 0 hrs 25 mins 1.87 km
56 Afternoon Ride
21st October, 2017 3:40 PM 21st October, 2017 6:13 PM 2 hrs 33 mins 14.36 km
55 Morning Ride
20th October, 2017 8:58 AM 20th October, 2017 9:16 AM 0 hrs 18 mins 2.34 km
54 Afternoon Ride
17th October, 2017 4:37 PM 18th October, 2017 3:11 AM 10 hrs 34 mins 134.56 km
53 Afternoon Ride
17th October, 2017 2:08 PM 17th October, 2017 2:49 PM 0 hrs 41 mins 3.72 km
52 Morning Ride
17th October, 2017 9:27 AM 17th October, 2017 10:02 AM 0 hrs 34 mins 8.71 km
51 Morning Ride
15th October, 2017 8:50 AM 15th October, 2017 11:11 AM 2 hrs 20 mins 22.08 km
50 Afternoon Ride: To Autobacs via Ulu Pandan PCN. Ngejar om Heri ternyata berat juga. #togo1117 #togoslaves (tm Grace)
14th October, 2017 5:58 PM 14th October, 2017 6:53 PM 0 hrs 54 mins 15.08 km
49 Afternoon Ride
14th October, 2017 1:01 PM 14th October, 2017 4:23 PM 3 hrs 22 mins 11.34 km
48 Night Ride
14th October, 2017 2:04 AM 14th October, 2017 3:28 AM 1 hrs 23 mins 17.7 km
47 Evening Ride
13th October, 2017 8:11 PM 14th October, 2017 12:56 AM 4 hrs 45 mins 90.97 km
46 Evening Ride
10th October, 2017 7:44 PM 10th October, 2017 9:07 PM 1 hrs 23 mins 13.04 km
45 Evening Ride
8th October, 2017 6:45 PM 8th October, 2017 9:36 PM 2 hrs 50 mins 40.68 km
44 Lunch Ride: From Pasar Biru to Home with Indi on car seat and groceries on basket. #togo1117 #commute #kungfubike
8th October, 2017 12:00 PM 8th October, 2017 12:09 PM 0 hrs 08 mins 1.24 km
43 Morning Ride
8th October, 2017 7:25 AM 8th October, 2017 11:19 AM 3 hrs 53 mins 46.06 km
42 Morning Ride
8th October, 2017 6:14 AM 8th October, 2017 6:41 AM 0 hrs 27 mins 11.88 km
41 Afternoon Ride
7th October, 2017 5:06 PM 7th October, 2017 5:13 PM 0 hrs 06 mins 1.17 km
40 Afternoon Ride
7th October, 2017 3:28 PM 7th October, 2017 3:44 PM 0 hrs 15 mins 3.82 km
39 Morning Ride: #Breakfast with Wife and Irza @ Habib Bt Gombak. #togo1117 #cycling #commute
7th October, 2017 8:59 AM 7th October, 2017 10:04 AM 1 hrs 04 mins 10.55 km
38 Afternoon Ride: oBiking from Bedok Ctrl back to Chai Chee. #togo1117 #commute #obike #cycling
6th October, 2017 2:31 PM 6th October, 2017 2:39 PM 0 hrs 07 mins 1.3 km
37 Afternoon Ride
6th October, 2017 1:32 PM 6th October, 2017 1:39 PM 0 hrs 06 mins 0.73 km
36 Afternoon Ride
6th October, 2017 1:14 PM 6th October, 2017 1:20 PM 0 hrs 05 mins 1.13 km
35 Evening Ride
5th October, 2017 7:18 PM 5th October, 2017 8:35 PM 1 hrs 17 mins 15.47 km
34 Morning Ride: #Gowes to Work. #cycling #togo1117 #commute
5th October, 2017 9:39 AM 5th October, 2017 10:19 AM 0 hrs 39 mins 12.2 km
33 Evening Ride
4th October, 2017 8:57 PM 4th October, 2017 9:37 PM 0 hrs 39 mins 12.32 km
32 Evening Ride: Office - Ngee Ann City @ Orchard to buy some things for Wife. #togo1117 #commute #cycling
4th October, 2017 7:34 PM 4th October, 2017 7:57 PM 0 hrs 22 mins 7.53 km
31 Morning Ride: #Gowes to Work. #togo1117 #commute #cycling
4th October, 2017 9:40 AM 4th October, 2017 10:21 AM 0 hrs 41 mins 12.21 km
30 Evening Ride
3rd October, 2017 7:14 PM 3rd October, 2017 8:23 PM 1 hrs 09 mins 15.78 km
29 Morning Ride
3rd October, 2017 9:32 AM 3rd October, 2017 10:15 AM 0 hrs 43 mins 11.15 km
28 Night Ride
2nd October, 2017 10:51 PM 2nd October, 2017 11:09 PM 0 hrs 17 mins 3.37 km
27 Evening Ride
2nd October, 2017 8:37 PM 2nd October, 2017 9:40 PM 1 hrs 02 mins 20.76 km
26 Night Ride with Indi: Collecting back my bicycle and bring it home. #togo1117 #commute #cycling
1st October, 2017 9:48 PM 1st October, 2017 9:59 PM 0 hrs 11 mins 2.64 km
25 Afternoon Ride
1st October, 2017 2:20 PM 1st October, 2017 2:30 PM 0 hrs 09 mins 1.28 km
24 Lunch Ride: From Changi Village to JCube Jurong East to buy back Ayam Penyet President for family's lunch. #togo1117 #commute #cycling
1st October, 2017 12:04 PM 1st October, 2017 1:48 PM 1 hrs 43 mins 35.14 km
23 Morning Ride
1st October, 2017 7:19 AM 1st October, 2017 11:09 AM 3 hrs 49 mins 57.71 km
22 Afternoon Ride
30th September, 2017 4:35 PM 30th September, 2017 5:36 PM 1 hrs 01 mins 10.25 km
21 Evening Ride
29th September, 2017 8:04 PM 30th September, 2017 3:47 AM 7 hrs 42 mins 98.9 km
20 Evening Ride: #Gowes Home from Work. (Intentionally) Lost in Jurong East. Buying Back Ice Hazelnut Latte for Wife @ Coffee Bean West Mall. #togo1117 #commute #cycling
27th September, 2017 7:25 PM 27th September, 2017 8:47 PM 1 hrs 22 mins 22.03 km
19 Morning Ride
27th September, 2017 9:33 AM 27th September, 2017 10:13 AM 0 hrs 40 mins 12.05 km
18 Evening Ride: #Gowes Home from Work. MBG Western Loop. Met om Zul the kuburan rider who make me climb the NTU slope again albeit in opposite direction. #togo1117 #cycling #commute
26th September, 2017 7:20 PM 26th September, 2017 9:58 PM 2 hrs 38 mins 45.15 km
17 Morning Ride
26th September, 2017 9:42 AM 26th September, 2017 10:21 AM 0 hrs 38 mins 11.06 km
16 Morning Ride
24th September, 2017 7:30 AM 24th September, 2017 10:49 AM 3 hrs 18 mins 55.68 km
15 Re-Uploaded After Removing The GPS Error: Another Peloton Ride with Gowes-SG-ID. "Palelu" ride in certain segments. #togo1117 #cycling
22nd September, 2017 7:29 PM 23rd September, 2017 3:38 AM 8 hrs 08 mins 134.62 km
14 Afternoon Ride: Friday Prayer and Lunch. #togo1117 #commute #cycling
22nd September, 2017 1:04 PM 22nd September, 2017 2:51 PM 1 hrs 46 mins 10.38 km
13 Morning Ride: #Gowes to Work via Bt Batok Ctrl for banking matters. #togo1117 #commute #cycling
22nd September, 2017 9:19 AM 22nd September, 2017 11:00 AM 1 hrs 40 mins 25.7 km
12 Night Ride: #Gowes Home from Work via Bt Batok Ctrl. #togo1117 #cycling
20th September, 2017 9:10 PM 20th September, 2017 10:26 PM 1 hrs 15 mins 15.21 km
11 Morning Ride: Gowes to Work. #togo1117 #commute #cycling
20th September, 2017 9:12 AM 20th September, 2017 10:04 AM 0 hrs 52 mins 15.36 km
10 Evening Ride
19th September, 2017 7:32 PM 19th September, 2017 9:06 PM 1 hrs 33 mins 22.49 km
9 Morning Ride: #Gowes to Work via Al-Azhar Upper Bt Timah to buy breakfast for wife and kids. #togo1117 #commute #cycling
19th September, 2017 8:54 AM 19th September, 2017 10:07 AM 1 hrs 12 mins 18.76 km
8 Afternoon Ride
17th September, 2017 4:58 PM 17th September, 2017 5:13 PM 0 hrs 15 mins 1 km
7 Afternoon Ride
17th September, 2017 4:12 PM 17th September, 2017 4:17 PM 0 hrs 04 mins 0.42 km
6 Night "Peloton" Ride with Gowes-SG-ID and supper @ Jalan Kayu. #togo1117 #cycling
15th September, 2017 9:20 PM 16th September, 2017 4:38 AM 7 hrs 18 mins 113.63 km
5 Night Ride
14th September, 2017 12:57 AM 14th September, 2017 2:16 AM 1 hrs 18 mins 20.51 km
4 Evening Ride: #Gowes Home from Work via Clementi to meet a friend @ the Travelis and buying groceries @ Clementi Mall. #togo1117 #commute #cycling
12th September, 2017 7:10 PM 12th September, 2017 9:19 PM 2 hrs 09 mins 17.16 km
3 Morning Ride
12th September, 2017 9:05 AM 12th September, 2017 10:16 AM 1 hrs 11 mins 24.55 km
2 Evening Ride
10th September, 2017 6:14 PM 10th September, 2017 8:13 PM 1 hrs 59 mins 11.29 km
1 Night Ride
9th September, 2017 3:47 AM 9th September, 2017 4:48 PM 13 hrs 00 mins 166.7 km
Total Distance: 1920.6 km Total Hours: 146 hrs 34 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
80 Evening Ride: Bike servicing @ Poh Cycle, Sunshine Place CCK. Apparently the old tyre can't be used anymore, so changing to the spare one I had from om Denny Wauran last time. Feel smoother. :)
3rd September, 2017 7:03 PM 3rd September, 2017 7:29 PM 0 hrs 25 mins 4.94 km
79 Afternoon Ride: Flat tyre on the way back home from Jurong East. #togo817 #cycling
3rd September, 2017 3:24 PM 3rd September, 2017 3:30 PM 0 hrs 06 mins 1.3 km
78 Morning Ride
3rd September, 2017 6:50 AM 3rd September, 2017 1:43 PM 6 hrs 52 mins 74.58 km
77 Night Ride
2nd September, 2017 10:39 PM 2nd September, 2017 10:55 PM 0 hrs 15 mins 4.48 km
76 Afternoon Ride: Gowes to om Erwin's Place for Bike Servicing. Forgot to turn off Garmin when taking om Erwin's car for dinner.
2nd September, 2017 5:28 PM 2nd September, 2017 7:50 PM 2 hrs 22 mins 4.09 km
75 Evening Ride: RTI with Gowes-SG-ID. #togo817 #cycling
1st September, 2017 7:55 PM 2nd September, 2017 4:21 AM 8 hrs 25 mins 108.16 km
74 Afternoon Ride: oBiking to Kantin Aneka and Back. #LateLunch #togo817 #obike #cycling #commute
30th August, 2017 3:20 PM 30th August, 2017 4:03 PM 0 hrs 42 mins 3.08 km
73 Evening Ride
29th August, 2017 7:10 PM 29th August, 2017 9:23 PM 2 hrs 12 mins 22.18 km
72 Morning Ride
29th August, 2017 9:22 AM 29th August, 2017 10:17 AM 0 hrs 55 mins 14.09 km
71 Evening Ride
28th August, 2017 7:11 PM 28th August, 2017 8:08 PM 0 hrs 57 mins 15.13 km
70 Morning Ride
28th August, 2017 9:25 AM 28th August, 2017 10:15 AM 0 hrs 49 mins 12.84 km
69 Evening Ride
26th August, 2017 7:01 PM 26th August, 2017 7:41 PM 0 hrs 40 mins 2.86 km
68 Lunch Ride
26th August, 2017 11:34 AM 26th August, 2017 12:34 PM 1 hrs 00 mins 10.14 km
67 Evening Ride: #Gowes Home from Work via Old Holland Rd and Al-Azhar to buy back food for #dinner. #togo817 #cycling #commute
25th August, 2017 7:41 PM 25th August, 2017 8:32 PM 0 hrs 50 mins 12.13 km
66 Afternoon Ride
25th August, 2017 1:22 PM 25th August, 2017 2:38 PM 1 hrs 16 mins 14.9 km
65 Morning Ride
25th August, 2017 9:38 AM 25th August, 2017 10:15 AM 0 hrs 36 mins 8.86 km
64 Evening Ride
24th August, 2017 7:05 PM 24th August, 2017 8:45 PM 1 hrs 40 mins 25.01 km
63 Morning Ride
24th August, 2017 9:28 AM 24th August, 2017 10:14 AM 0 hrs 46 mins 11.87 km
62 Evening Ride
22nd August, 2017 7:48 PM 22nd August, 2017 9:54 PM 2 hrs 05 mins 21.9 km
61 Morning Ride: #Gowes to Work. #togo817 #cycling #commute
22nd August, 2017 9:35 AM 22nd August, 2017 10:22 AM 0 hrs 46 mins 12.55 km
60 Morning Ride: Jurong Lake and Pandan Reservoir with Indi and Love Cycling SG (LCSG) Friends. #togo817 #indivaraakhtar #Cycling
20th August, 2017 7:23 AM 20th August, 2017 10:35 AM 3 hrs 11 mins 31.58 km
59 Evening Ride
18th August, 2017 7:27 PM 19th August, 2017 1:53 AM 6 hrs 26 mins 69.57 km
58 Evening Ride: #Gowes Home from Work @ Chai Chee DC on a very wet evening. Dropped by @ McCafe / McD Serene Ctr to buy Himalayan Tea Latte for Wife. #togo817 #commute #cycling
17th August, 2017 7:40 PM 17th August, 2017 9:33 PM 1 hrs 53 mins 22.51 km
57 Morning Ride: Home - Chai Chee DC. #togo817 #commute #Cycling
17th August, 2017 10:10 AM 17th August, 2017 11:42 AM 1 hrs 32 mins 24.48 km
56 Afternoon Ride
16th August, 2017 2:15 PM 16th August, 2017 2:53 PM 0 hrs 38 mins 1.41 km
55 Afternoon Ride
15th August, 2017 4:27 PM 15th August, 2017 6:36 PM 2 hrs 09 mins 11.29 km
54 Morning Ride
13th August, 2017 6:38 AM 13th August, 2017 12:59 PM 6 hrs 20 mins 66.82 km
53 Night Ride: CCK - Thohirah Jalan Kayu - Queenstown - Home with Gowes-SG-ID Friends. #togo817 #Cycling
11th August, 2017 10:51 PM 12th August, 2017 3:15 AM 4 hrs 24 mins 59.29 km
52 Evening Ride
11th August, 2017 6:56 PM 11th August, 2017 9:48 PM 2 hrs 52 mins 23.81 km
51 Afternoon Ride
11th August, 2017 1:10 PM 11th August, 2017 2:56 PM 1 hrs 46 mins 9.46 km
50 Morning Ride: #Gowes To Work. #togo817 #cycling #commute
11th August, 2017 9:10 AM 11th August, 2017 10:36 AM 1 hrs 25 mins 19.2 km
49 Lunch Ride
9th August, 2017 11:29 AM 9th August, 2017 2:26 PM 2 hrs 56 mins 30.38 km
48 Evening Ride: #Gowes Home from Work via West Coast Rd and Pasar Biru. #cycling #commute #togo817
8th August, 2017 7:16 PM 8th August, 2017 8:42 PM 1 hrs 25 mins 20.63 km
47 Morning Ride
8th August, 2017 10:04 AM 8th August, 2017 10:35 AM 0 hrs 31 mins 8.57 km
46 Evening Ride: oBiking around Chai Chee. #togo817
7th August, 2017 8:15 PM 7th August, 2017 8:35 PM 0 hrs 20 mins 2.23 km
45 Afternoon Ride
6th August, 2017 4:56 PM 6th August, 2017 6:49 PM 1 hrs 53 mins 1.77 km
44 Lunch Ride: See? OBike is still faster. The only thing is that my son Indi sitting on the basket is indeed dangerous. Won't do this again, promise! :)
6th August, 2017 12:27 PM 6th August, 2017 12:41 PM 0 hrs 14 mins 3.14 km
43 Lunch Ride: Rented a bad quality bike @ Bike Shop near B1 carpark. Struggling to roll above 15km/h, heavier to pedal than oBike.
6th August, 2017 11:10 AM 6th August, 2017 12:17 PM 1 hrs 06 mins 10.69 km
42 Morning Ride
5th August, 2017 9:47 AM 5th August, 2017 1:07 PM 3 hrs 20 mins 24.87 km
41 Evening Ride: Queenstown and Changi Village with Gowes-SG-ID Friends. #togo817
4th August, 2017 6:44 PM 5th August, 2017 3:48 AM 9 hrs 03 mins 93.72 km
40 Afternoon Ride: #Gowes Tipis for #Friday Prayer and #Lunch. #Hot! #TGIF #togo817 #commute
4th August, 2017 1:02 PM 4th August, 2017 3:02 PM 2 hrs 00 mins 9.7 km
39 Morning Ride: #Gowes to Work via Bt Batok Central. #togo817 #commute #cycling
4th August, 2017 9:46 AM 4th August, 2017 10:27 AM 0 hrs 40 mins 11.44 km
38 Afternoon Ride
3rd August, 2017 2:34 PM 3rd August, 2017 3:12 PM 0 hrs 38 mins 1.55 km
37 Evening Ride: Chai Chee DC - Home. #commute #togo817
2nd August, 2017 7:49 PM 2nd August, 2017 9:28 PM 1 hrs 38 mins 26.4 km
36 Afternoon Ride
2nd August, 2017 5:17 PM 2nd August, 2017 5:52 PM 0 hrs 34 mins 3.57 km
35 Lunch Ride
2nd August, 2017 12:07 PM 2nd August, 2017 1:15 PM 1 hrs 07 mins 9.18 km
34 Morning Ride: Home - Bugis otw to Chai Chee DC. #togo817 #commute
2nd August, 2017 10:34 AM 2nd August, 2017 11:14 AM 0 hrs 40 mins 13.57 km
33 Evening Ride: MBG Western Loop and Gowes-SG-ID Sansino @ Aiman. #togo817
1st August, 2017 7:27 PM 1st August, 2017 10:41 PM 3 hrs 13 mins 41.85 km
32 Morning Ride
1st August, 2017 9:26 AM 1st August, 2017 10:13 AM 0 hrs 46 mins 12.14 km
31 Morning Ride
30th July, 2017 6:42 AM 30th July, 2017 11:44 AM 5 hrs 02 mins 57.36 km
30 Night Ride: Gowes-SG-ID RTI. #togo817 #cycling
28th July, 2017 10:41 PM 29th July, 2017 4:25 AM 5 hrs 44 mins 89.11 km
29 Night Ride
28th July, 2017 9:25 PM 28th July, 2017 10:10 PM 0 hrs 45 mins 10.24 km
28 Evening Ride
28th July, 2017 7:05 PM 28th July, 2017 7:47 PM 0 hrs 41 mins 10.56 km
27 Afternoon Ride
28th July, 2017 2:53 PM 28th July, 2017 2:57 PM 0 hrs 04 mins 1.14 km
26 Afternoon Ride: Mosque to Kantin Aneka for #lunch. #togo817
28th July, 2017 2:04 PM 28th July, 2017 2:22 PM 0 hrs 17 mins 3.08 km
25 Afternoon Ride to the Mosque. #togo817 #cycling #commute
28th July, 2017 1:16 PM 28th July, 2017 1:33 PM 0 hrs 17 mins 3.34 km
24 Morning Ride
28th July, 2017 9:20 AM 28th July, 2017 10:11 AM 0 hrs 50 mins 15.12 km
23 Night Ride: #Gowes Back Home from Aiman with Indi via Jurong East Ctrl and Bt Batok Ctrl. #togo817
26th July, 2017 9:19 PM 26th July, 2017 10:09 PM 0 hrs 50 mins 8.81 km
22 Evening Ride
26th July, 2017 7:53 PM 26th July, 2017 8:38 PM 0 hrs 45 mins 7.97 km
21 Afternoon Ride: Ofo Bike Back to Office.
25th July, 2017 2:57 PM 25th July, 2017 3:01 PM 0 hrs 04 mins 0.73 km
20 Afternoon Ride: Ofo Bike to Kantin Aneka for Late Lunch.
25th July, 2017 2:27 PM 25th July, 2017 2:31 PM 0 hrs 04 mins 0.79 km
19 Night Ride: oBike Home from Aiman. #cycling #commute
24th July, 2017 11:10 PM 24th July, 2017 11:22 PM 0 hrs 11 mins 2.29 km
18 Evening Ride to Aiman to return om Zul's bike. #cycling #commute
24th July, 2017 8:54 PM 24th July, 2017 9:05 PM 0 hrs 10 mins 2.19 km
17 Evening Ride: #Gowes Home from Work via Bt Batok Ctrl. Fetching on Zul's Bike. #Cycling #commute
24th July, 2017 7:45 PM 24th July, 2017 8:45 PM 0 hrs 59 mins 14.21 km
16 Morning Ride
24th July, 2017 9:28 AM 24th July, 2017 10:05 AM 0 hrs 36 mins 11.5 km
15 Morning Ride
23rd July, 2017 10:44 AM 23rd July, 2017 10:55 AM 0 hrs 11 mins 2.43 km
14 Morning Recovery Ride: #Gowes Tipis and Having Breakfast with Indi. #cycling #togo817
23rd July, 2017 8:57 AM 23rd July, 2017 9:44 AM 0 hrs 47 mins 7.33 km
13 Night Ride
22nd July, 2017 9:53 PM 22nd July, 2017 10:48 PM 0 hrs 54 mins 16.19 km
12 Morning Ride
22nd July, 2017 8:02 AM 22nd July, 2017 12:29 PM 4 hrs 26 mins 62.54 km
11 Morning Ride
22nd July, 2017 6:07 AM 22nd July, 2017 6:14 AM 0 hrs 07 mins 1.14 km
10 Morning Ride
22nd July, 2017 4:40 AM 22nd July, 2017 5:39 AM 0 hrs 58 mins 16.29 km
9 Night Ride: Quick Spin on Om Zul's Foldie Before Tomorrow's Big Event. #togo817 #cycling
21st July, 2017 10:41 PM 21st July, 2017 10:57 PM 0 hrs 16 mins 5.15 km
8 Afternoon Ride: Same Ofo Bike To Office from Mosque. #togo817 #cycling #gowes #commute
21st July, 2017 2:16 PM 21st July, 2017 2:47 PM 0 hrs 30 mins 5.8 km
7 Afternoon Ride: Ofo Bike to Mosque. #cycling #gowes #togo817 #commute
21st July, 2017 1:00 PM 21st July, 2017 1:13 PM 0 hrs 13 mins 2.54 km
6 Night Ride
20th July, 2017 9:48 PM 20th July, 2017 11:12 PM 1 hrs 23 mins 20.88 km
5 Evening Ride: #Gowes #oBike to om Zul's place. Berat euy. ???? ???? #cycling #commute
20th July, 2017 8:42 PM 20th July, 2017 9:27 PM 0 hrs 45 mins 9.1 km
4 Afternoon Ride
20th July, 2017 2:52 PM 20th July, 2017 3:02 PM 0 hrs 09 mins 2.38 km
3 Evening Ride
19th July, 2017 8:46 PM 19th July, 2017 11:06 PM 2 hrs 20 mins 21.45 km
2 Afternoon Ride
17th July, 2017 1:52 PM 17th July, 2017 2:04 PM 0 hrs 12 mins 0.61 km
1 Morning Ride
17th July, 2017 5:31 AM 17th July, 2017 9:18 AM 3 hrs 46 mins 40.85 km
Total Distance: 1503.03 km Total Hours: 133 hrs 9 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow indrapr

indrapr is not following anyone yet...

Chat indrapr