melhwc's Profile

Singapore
Joined 6th May 2017
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to melhwc?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 24

Rode 2864.25 km

“ this challenge is very shiok! ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 22

Rode 2603.66 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 25

Rode 1690.78 km

“ This challenge definitely build up one's endurance, strengthens the mind a... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
47 Morning Ride
5th November, 2017 4:40 AM 5th November, 2017 11:08 AM 6 hrs 27 mins 101.46 km
46 Night Ride
2nd November, 2017 12:07 AM 2nd November, 2017 1:56 AM 1 hrs 48 mins 18.16 km
45 Evening Ride
1st November, 2017 8:09 PM 1st November, 2017 11:08 PM 2 hrs 58 mins 75.42 km
44 Evening Ride
31st October, 2017 8:05 PM 1st November, 2017 1:06 AM 5 hrs 01 mins 35.98 km
43 Morning Ride
29th October, 2017 4:45 AM 29th October, 2017 12:43 PM 7 hrs 58 mins 161.83 km
42 Night Ride
26th October, 2017 12:29 AM 26th October, 2017 1:02 AM 0 hrs 32 mins 14.19 km
41 Evening Ride
25th October, 2017 8:24 PM 25th October, 2017 10:55 PM 2 hrs 30 mins 50.05 km
40 Evening Ride
23rd October, 2017 8:35 PM 24th October, 2017 1:06 AM 4 hrs 31 mins 74.28 km
39 Evening Ride
23rd October, 2017 8:32 PM 23rd October, 2017 8:34 PM 0 hrs 02 mins 0.47 km
38 Morning Ride
22nd October, 2017 4:44 AM 22nd October, 2017 11:15 AM 6 hrs 31 mins 115.97 km
37 Evening Ride
20th October, 2017 8:31 PM 21st October, 2017 2:20 AM 5 hrs 49 mins 119.18 km
36 Evening Ride
19th October, 2017 7:38 PM 19th October, 2017 10:39 PM 3 hrs 01 mins 58.3 km
35 Lunch Ride
18th October, 2017 11:33 AM 18th October, 2017 11:53 AM 0 hrs 20 mins 5.7 km
34 Morning Ride
18th October, 2017 6:21 AM 18th October, 2017 11:33 AM 5 hrs 11 mins 107.74 km
33 Morning Ride
18th October, 2017 5:46 AM 18th October, 2017 6:05 AM 0 hrs 18 mins 7.48 km
32 Night Ride
16th October, 2017 10:54 PM 16th October, 2017 11:36 PM 0 hrs 42 mins 17.15 km
31 Night Ride
16th October, 2017 9:25 PM 16th October, 2017 10:43 PM 1 hrs 18 mins 39.7 km
30 Evening Ride
16th October, 2017 8:02 PM 16th October, 2017 9:20 PM 1 hrs 18 mins 18.41 km
29 good weather bad legs
16th October, 2017 7:53 AM 16th October, 2017 10:02 AM 2 hrs 09 mins 53.74 km
28 Bintan with JacTour
14th October, 2017 10:24 AM 14th October, 2017 2:45 PM 4 hrs 20 mins 113.68 km
27 Morning Ride
14th October, 2017 6:14 AM 14th October, 2017 6:58 AM 0 hrs 44 mins 18.19 km
26 Evening Ride
11th October, 2017 7:17 PM 11th October, 2017 11:35 PM 4 hrs 17 mins 95.98 km
25 Night Ride
10th October, 2017 9:58 PM 10th October, 2017 11:16 PM 1 hrs 18 mins 27.73 km
24 Evening Ride
9th October, 2017 8:55 PM 9th October, 2017 10:32 PM 1 hrs 36 mins 33.32 km
23 Morning Ride
8th October, 2017 4:44 AM 8th October, 2017 9:26 AM 4 hrs 41 mins 104.12 km
22 Morning Ride
7th October, 2017 6:43 AM 7th October, 2017 9:53 AM 3 hrs 09 mins 54.31 km
21 Morning Ride
7th October, 2017 5:10 AM 7th October, 2017 5:49 AM 0 hrs 38 mins 13.56 km
20 Evening Ride
6th October, 2017 7:12 PM 7th October, 2017 12:08 AM 4 hrs 55 mins 85.53 km
19 Night Ride
5th October, 2017 9:08 PM 5th October, 2017 10:26 PM 1 hrs 17 mins 37.59 km
18 Night Ride
2nd October, 2017 11:21 PM 3rd October, 2017 12:52 AM 1 hrs 30 mins 25.83 km
17 Evening Ride
2nd October, 2017 7:24 PM 2nd October, 2017 10:46 PM 3 hrs 22 mins 81.01 km
16 Morning Ride
1st October, 2017 4:31 AM 1st October, 2017 12:23 PM 7 hrs 52 mins 147.49 km
15 Afternoon Ride
30th September, 2017 5:07 PM 30th September, 2017 5:43 PM 0 hrs 35 mins 12.49 km
14 Afternoon Ride
30th September, 2017 2:33 PM 30th September, 2017 2:45 PM 0 hrs 11 mins 4.99 km
13 Morning Ride
30th September, 2017 5:23 AM 30th September, 2017 11:04 AM 5 hrs 41 mins 101.19 km
12 Night Ride
27th September, 2017 9:36 PM 27th September, 2017 11:37 PM 2 hrs 00 mins 52.06 km
11 Night Ride
25th September, 2017 11:21 PM 25th September, 2017 11:58 PM 0 hrs 36 mins 14.92 km
10 Evening Ride
25th September, 2017 6:59 PM 25th September, 2017 9:57 PM 2 hrs 57 mins 55.19 km
9 Morning Ride
24th September, 2017 5:14 AM 24th September, 2017 11:06 AM 5 hrs 51 mins 92.52 km
8 Morning Ride
23rd September, 2017 7:34 AM 23rd September, 2017 11:57 AM 4 hrs 22 mins 55.3 km
7 some burning before eating nasi lemak
23rd September, 2017 4:37 AM 23rd September, 2017 7:09 AM 2 hrs 32 mins 81.46 km
6 Night Ride
20th September, 2017 11:06 PM 21st September, 2017 12:37 AM 1 hrs 31 mins 4.05 km
5 Evening Ride
20th September, 2017 6:42 PM 20th September, 2017 11:05 PM 4 hrs 23 mins 118.31 km
4 Morning Ride
17th September, 2017 4:45 AM 17th September, 2017 10:35 AM 5 hrs 50 mins 108.92 km
3 Morning Ride
16th September, 2017 5:39 AM 16th September, 2017 1:05 PM 7 hrs 25 mins 97 km
2 Lunch Ride
15th September, 2017 12:12 PM 15th September, 2017 1:08 PM 0 hrs 55 mins 24.81 km
1 Morning Ride
10th September, 2017 4:29 AM 10th September, 2017 11:52 AM 7 hrs 22 mins 127.53 km
Total Distance: 2864.29 km Total Hours: 150 hrs 14 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
30 Morning Ride
3rd September, 2017 4:32 AM 3rd September, 2017 10:16 AM 5 hrs 44 mins 131.22 km
29 Morning Ride
2nd September, 2017 6:02 AM 2nd September, 2017 11:07 AM 5 hrs 04 mins 72.52 km
28 Evening Ride
31st August, 2017 6:42 PM 1st September, 2017 12:44 AM 6 hrs 01 mins 106.05 km
27 Evening Ride
30th August, 2017 8:24 PM 30th August, 2017 9:07 PM 0 hrs 43 mins 20.79 km
26 Evening Ride
30th August, 2017 7:19 PM 30th August, 2017 8:08 PM 0 hrs 48 mins 27.28 km
25 Morning Ride
27th August, 2017 4:43 AM 27th August, 2017 11:13 AM 6 hrs 30 mins 77.16 km
24 Morning Ride
26th August, 2017 4:40 AM 26th August, 2017 2:44 PM 10 hrs 04 mins 148.26 km
23 Night Ride
23rd August, 2017 11:39 PM 24th August, 2017 12:20 AM 0 hrs 40 mins 17.08 km
22 Evening Ride
23rd August, 2017 6:47 PM 23rd August, 2017 11:17 PM 4 hrs 29 mins 107.86 km
21 Morning Ride
20th August, 2017 4:27 AM 20th August, 2017 1:22 PM 8 hrs 54 mins 100.58 km
20 Morning Ride
19th August, 2017 5:21 AM 19th August, 2017 8:16 AM 2 hrs 54 mins 56.84 km
19 Night Ride
16th August, 2017 11:47 PM 17th August, 2017 12:35 AM 0 hrs 48 mins 17.65 km
18 Evening Ride
16th August, 2017 6:47 PM 16th August, 2017 11:06 PM 4 hrs 19 mins 105.85 km
17 Morning Ride
13th August, 2017 4:22 AM 13th August, 2017 12:01 PM 7 hrs 39 mins 105.11 km
16 Morning Ride
12th August, 2017 10:55 AM 12th August, 2017 12:34 PM 1 hrs 38 mins 46.59 km
15 Evening Ride
11th August, 2017 8:29 PM 11th August, 2017 8:55 PM 0 hrs 25 mins 9.7 km
14 Morning Ride
9th August, 2017 4:18 AM 9th August, 2017 12:53 PM 8 hrs 35 mins 106.22 km
13 Morning Ride
6th August, 2017 4:27 AM 6th August, 2017 11:15 AM 6 hrs 48 mins 125.76 km
12 Evening Ride
4th August, 2017 8:37 PM 5th August, 2017 2:44 AM 6 hrs 07 mins 119.36 km
11 Evening Ride
2nd August, 2017 7:26 PM 3rd August, 2017 12:51 AM 5 hrs 24 mins 105.01 km
10 Evening Ride
31st July, 2017 6:47 PM 31st July, 2017 10:39 PM 3 hrs 51 mins 78.48 km
9 300717. Suffer Sunday @ Sentosa and MF.
30th July, 2017 4:29 AM 30th July, 2017 10:51 AM 6 hrs 22 mins 121.01 km
8 Morning Ride
29th July, 2017 6:55 AM 29th July, 2017 1:02 PM 6 hrs 06 mins 108.29 km
7 Evening Ride
26th July, 2017 8:23 PM 27th July, 2017 1:15 AM 4 hrs 52 mins 104.83 km
6 Evening Ride
24th July, 2017 8:57 PM 24th July, 2017 10:47 PM 1 hrs 49 mins 45.2 km
5 Morning Ride
23rd July, 2017 5:02 AM 23rd July, 2017 10:08 AM 5 hrs 05 mins 108.51 km
4 Evening Ride
21st July, 2017 8:32 PM 22nd July, 2017 2:27 AM 5 hrs 54 mins 119.27 km
3 Evening Ride
19th July, 2017 7:10 PM 20th July, 2017 12:38 AM 5 hrs 27 mins 102.46 km
2 Evening Ride
17th July, 2017 8:02 PM 18th July, 2017 12:16 AM 4 hrs 13 mins 91.12 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 10:02 AM 15th July, 2017 3:16 PM 5 hrs 13 mins 117.6 km
Total Distance: 2603.66 km Total Hours: 142 hrs 40 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
23 180617 Recovery
18th June, 2017 7:06 AM 18th June, 2017 8:35 AM 1 hrs 29 mins 37.61 km
22 170617 Pull Le LCSG ride!
16th June, 2017 8:31 PM 17th June, 2017 2:22 AM 5 hrs 51 mins 122.6 km
21 Evening Ride
14th June, 2017 6:54 PM 14th June, 2017 11:08 PM 4 hrs 14 mins 95.3 km
20 Evening Ride
12th June, 2017 7:37 PM 13th June, 2017 12:23 AM 4 hrs 46 mins 111.78 km
19 Morning Ride
10th June, 2017 5:02 AM 10th June, 2017 11:51 AM 6 hrs 48 mins 144.9 km
18 Evening Ride
7th June, 2017 7:07 PM 8th June, 2017 12:08 AM 5 hrs 01 mins 113.7 km
17 050617 CK Coastal + Selarang 445.62
5th June, 2017 8:42 PM 6th June, 2017 12:51 AM 4 hrs 08 mins 78.33 km
16 04067 what's not to love riding at PCN 523.92
4th June, 2017 9:52 PM 4th June, 2017 11:16 PM 1 hrs 23 mins 31.72 km
15 Morning Ride
3rd June, 2017 10:14 AM 3rd June, 2017 10:37 AM 0 hrs 23 mins 7.75 km
14 030617 Solo RI no pit stop. SIBEH TIRED
3rd June, 2017 6:16 AM 3rd June, 2017 9:58 AM 3 hrs 42 mins 111.1 km
13 010617 rubbish. GPS DIDN'T RECORD MANDAI
1st June, 2017 8:51 PM 1st June, 2017 10:48 PM 1 hrs 56 mins 13.05 km
12 300517 PCN cool down
30th May, 2017 9:14 PM 30th May, 2017 9:59 PM 0 hrs 44 mins 10.23 km
11 300517 Part 1
30th May, 2017 6:33 PM 30th May, 2017 9:14 PM 2 hrs 40 mins 73.07 km
10 290517 Brendan ask me don't put emo activity title. ????
29th May, 2017 8:35 PM 30th May, 2017 1:22 AM 4 hrs 47 mins 101.68 km
9 270517 872.12
27th May, 2017 7:28 AM 27th May, 2017 12:50 PM 5 hrs 21 mins 118.32 km
8 Night Ride
24th May, 2017 10:48 PM 24th May, 2017 11:49 PM 1 hrs 01 mins 29.03 km
7 Evening Ride
22nd May, 2017 8:43 PM 22nd May, 2017 11:41 PM 2 hrs 58 mins 84.5 km
6 Morning Ride
20th May, 2017 7:55 AM 20th May, 2017 1:27 PM 5 hrs 31 mins 85.78 km
5 170517 Your three favorite loops one cool night.
17th May, 2017 7:04 PM 18th May, 2017 12:46 AM 5 hrs 42 mins 117.56 km
4 150517 Seletar Horseshoe Loop anyone? 1311.13
15th May, 2017 8:51 PM 15th May, 2017 10:41 PM 1 hrs 49 mins 52.21 km
3 140517 part two
14th May, 2017 7:54 AM 14th May, 2017 10:30 AM 2 hrs 36 mins 55.92 km
2 140517 part one
14th May, 2017 6:21 AM 14th May, 2017 7:50 AM 1 hrs 29 mins 30.82 km
1 130517
13th May, 2017 6:30 AM 13th May, 2017 8:57 AM 2 hrs 26 mins 63.82 km
Total Distance: 1690.78 km Total Hours: 77 hrs 25 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow melhwc

melhwc is not following anyone yet...

Chat melhwc