Divalicious's Profile

Singapore
Joined 27th Oct 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Divalicious?

Give him kudos!

TOGONDC Badge Elite Finisher

03 Aug - 18 Aug

Completed

Rank: 97

Rode 410.82 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 115

Rode 1544.85 km

“ While solo rides are great, my best times on the bike often involve group r... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 37

Rode 1603.1 km

“ #TOGO517. This cycling challenge for the past 37 days has not really been a... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time Moving Time Elapsed Time End Time Distance
6 ??????? ???? ??? ???? ????...??????????????????????????
18th August, 2019 6:45 AM 2 hrs 19 mins 3 hrs 19 mins 18th August, 2019 10:05 AM 63.26 km
5 ?????? ??????? ¹¹/¹³ ? ???? ??? ? ??? ? ??¹ ?????? ????...??????????????????????????
12th August, 2019 4:48 AM 3 hrs 48 mins 4 hrs 48 mins 12th August, 2019 9:37 AM 78.65 km
4 Morning Ride
10th August, 2019 6:26 AM 2 hrs 21 mins 7 hrs 21 mins 10th August, 2019 1:48 PM 54.52 km
3 ???????? Happy 5??4?? th National Day Singapore! ????????
9th August, 2019 6:00 AM 3 hrs 59 mins 5 hrs 59 mins 9th August, 2019 12:00 PM 102.1 km
2 ????????????????????. ????????. ????????.
6th August, 2019 6:44 PM 2 hrs 29 mins 2 hrs 29 mins 6th August, 2019 9:13 PM 53.72 km
1 Morning Ride
4th August, 2019 6:43 AM 2 hrs 05 mins 5 hrs 05 mins 4th August, 2019 11:48 AM 58.57 km
Total Distance: 410.82 km Total Hours: 29 hrs 1 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
26 Burning Off Those HK's Dim Sum, Roast Goose, & Peking Duck...
3rd September, 2017 6:43 AM 3rd September, 2017 9:02 AM 2 hrs 18 mins 60.33 km
25 You Just Need To Be Alone For A While. Until You Feel Yourself Again...
22nd August, 2017 7:15 PM 22nd August, 2017 9:09 PM 1 hrs 54 mins 52.37 km
24 Morning Ride
20th August, 2017 4:40 AM 20th August, 2017 6:54 AM 2 hrs 13 mins 21.37 km
23 ????????????...So Leisure ?????????????????????? With Brian...
19th August, 2017 6:31 AM 19th August, 2017 8:01 AM 1 hrs 29 mins 38.63 km
22 Evening Ride
14th August, 2017 7:14 PM 14th August, 2017 10:00 PM 2 hrs 45 mins 75.51 km
21 SHAPE Run 2017
13th August, 2017 6:34 AM 13th August, 2017 7:21 AM 0 hrs 47 mins 10.01 km
20 Afternoon Ride
9th August, 2017 4:48 PM 9th August, 2017 7:53 PM 3 hrs 05 mins 80.35 km
19 ???????????
7th August, 2017 7:33 PM 7th August, 2017 9:36 PM 2 hrs 03 mins 55.8 km
18 2nd ???? Tour With Tour Guide Aziz...?????????????
6th August, 2017 6:04 AM 6th August, 2017 9:16 AM 3 hrs 11 mins 71.46 km
17 Afternoon Ride
5th August, 2017 1:45 PM 5th August, 2017 1:56 PM 0 hrs 11 mins 1.37 km
16 1st ? With Team West Coast. Kena Dropped BIG Time. But Glad I Tried...????
5th August, 2017 6:01 AM 5th August, 2017 8:23 AM 2 hrs 22 mins 67.28 km
15 Bumped Into Chin Loong Once Again. Finished Off My Ride With A Little Chat...
3rd August, 2017 7:03 PM 3rd August, 2017 9:42 PM 2 hrs 39 mins 73.81 km
14 Being Alone Gives You The Luxury Of Hearing Yourself...???????????
1st August, 2017 7:16 PM 1st August, 2017 9:20 PM 2 hrs 03 mins 56.65 km
13 The Recovery ???????????...
31st July, 2017 7:29 PM 31st July, 2017 9:10 PM 1 hrs 41 mins 45.75 km
12 Morning Ride
30th July, 2017 6:00 AM 30th July, 2017 9:15 AM 3 hrs 14 mins 72.64 km
11 Saturdate With The BK...??????????????????????????????
29th July, 2017 5:05 AM 29th July, 2017 9:28 AM 4 hrs 22 mins 115.34 km
10 Evening Ride
26th July, 2017 7:10 PM 26th July, 2017 9:14 PM 2 hrs 04 mins 52.55 km
9 My Adrenaline & Endorphins Just Gets Going Each Time I Chanced Upon The BK Folks...??????????????????????????????
25th July, 2017 7:12 PM 25th July, 2017 9:44 PM 2 hrs 32 mins 70.23 km
8 My Own Kinda Solo RI...??????????? ?????
23rd July, 2017 12:45 PM 23rd July, 2017 5:01 PM 4 hrs 16 mins 103.18 km
7 Saturdate With The BK...??????????????????????????????
22nd July, 2017 6:21 AM 22nd July, 2017 9:01 AM 2 hrs 39 mins 73.61 km
6 Impromptu #TGIF ???????????. Glad To Bump Into The SAFRA Boys On The Road...
21st July, 2017 8:06 PM 21st July, 2017 10:00 PM 1 hrs 53 mins 53.88 km
5 The Best Part Of Beauty Is That Which No Picture Can Express...
19th July, 2017 7:03 PM 19th July, 2017 9:37 PM 2 hrs 34 mins 70.57 km
4 Tonight's Set Menu: 4 Big Loops LCK/OCCK...???????????????
18th July, 2017 7:13 PM 18th July, 2017 9:48 PM 2 hrs 34 mins 70.41 km
3 Smooth Ride. Dear ????????, You Have Been Nice To Me Tonight...
17th July, 2017 7:11 PM 17th July, 2017 9:25 PM 2 hrs 13 mins 61.95 km
2 Today's Combo Menu: 5 × 10 Loops NTU + 1 Loop LCK...
16th July, 2017 4:56 PM 16th July, 2017 7:56 PM 2 hrs 59 mins 74.4 km
1 Goondu Me. Supposedly To Be ???????????...After 3 Loops Then Realised ? Is Set To ??????????? Mode...????
16th July, 2017 3:54 PM 16th July, 2017 4:33 PM 0 hrs 38 mins 15.4 km
Total Distance: 1544.85 km Total Hours: 60 hrs 40 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
23 Wet Sunday Morning With The BK...?????
18th June, 2017 6:45 AM 18th June, 2017 9:13 AM 2 hrs 28 mins 65.58 km
22 Saturdate With The BK + Lonesome Ride @ LCK/OCCK...????
17th June, 2017 5:49 AM 17th June, 2017 9:34 AM 3 hrs 45 mins 108.24 km
21 Happy To Bump Into The BK Folks This Evening & Met Kow Once Again...
14th June, 2017 7:18 PM 14th June, 2017 10:14 PM 2 hrs 56 mins 83.6 km
20 Hamster Loop @ LCK + 5km × 8 Loops NTU...????
13th June, 2017 6:59 PM 13th June, 2017 9:35 PM 2 hrs 36 mins 61.48 km
19 No Matter How You Feel, Get Up, Show Up, Dress Up, & Never Give Up...
11th June, 2017 5:15 PM 11th June, 2017 8:18 PM 3 hrs 02 mins 74.63 km
18 High-Tea Ride...
10th June, 2017 1:40 PM 10th June, 2017 1:47 PM 0 hrs 06 mins 1 km
17 Saturdate With The BK...Still feeling A Little Phobic After The Crash...
10th June, 2017 5:50 AM 10th June, 2017 9:39 AM 3 hrs 48 mins 103.94 km
16 Evening Ride
6th June, 2017 7:14 PM 6th June, 2017 8:02 PM 0 hrs 47 mins 17.5 km
15 Evening Ride
5th June, 2017 7:32 PM 5th June, 2017 9:55 PM 2 hrs 22 mins 61.02 km
14 Tues Warm-Up ???? With Brian + Sundate With The BK...
4th June, 2017 5:28 AM 4th June, 2017 9:17 AM 3 hrs 48 mins 107.13 km
13 Wake Up. Relax. Brrathe. Smile. Enjoy The Moment.
3rd June, 2017 8:30 AM 3rd June, 2017 11:19 AM 2 hrs 48 mins 71.16 km
12 Perseverance | Endurance | Determination: 13 Loops NTU...
1st June, 2017 7:00 PM 1st June, 2017 10:01 PM 3 hrs 01 mins 72.94 km
11 Thanks for the ride, Dan, Gary, & Jenny...????????????
30th May, 2017 7:02 PM 30th May, 2017 10:09 PM 3 hrs 06 mins 84.5 km
10 Mondaze With The BK...Chased The Folks Till I ???? ????????...????
29th May, 2017 7:18 PM 29th May, 2017 9:22 PM 2 hrs 04 mins 55.86 km
9 Test Ride
28th May, 2017 3:06 PM 28th May, 2017 3:14 PM 0 hrs 08 mins 1.56 km
8 Saturdate With The Yew Tee Riders....Thanks Gary & Bernie for the help rendered...
27th May, 2017 5:17 AM 27th May, 2017 9:23 AM 4 hrs 05 mins 110.48 km
7 Not A Single Soul Tonight...
24th May, 2017 7:00 PM 24th May, 2017 8:44 PM 1 hrs 44 mins 46.78 km
6 I found myself in late night rides without a destination...
23rd May, 2017 7:12 PM 23rd May, 2017 10:08 PM 2 hrs 55 mins 73.66 km
5 Thanks for pulling, folks...????????????????
22nd May, 2017 7:07 PM 22nd May, 2017 10:24 PM 3 hrs 16 mins 90.63 km
4 Surround Yourself With People Who Push, Challenge, & Motivate You...
21st May, 2017 5:21 AM 21st May, 2017 11:08 AM 5 hrs 46 mins 152.07 km
3 A friend In Need Is A Friend Indeed...
17th May, 2017 6:48 PM 17th May, 2017 7:40 PM 0 hrs 52 mins 25.01 km
2 Me-Time...????
13th May, 2017 6:55 PM 13th May, 2017 8:54 PM 1 hrs 59 mins 52.39 km
1 Saturdate With The BK...????????????
13th May, 2017 5:56 AM 13th May, 2017 8:51 AM 2 hrs 55 mins 81.93 km
Total Distance: 1603.09 km Total Hours: 60 hrs 57 mins
3 Live Ads 5 Total Posted 2 Total Sold
Call to Ask
Views 1191
Available
Seller icon
4th Nov 2018
in Others
Call to Ask
Views 254
Available
Seller icon
2nd Jul 2017
Call to Ask
Views 1445
Available
Seller icon
4th Nov 2018

Chat Divalicious