Takashirei's Profile

Singapore
Joined 21st Sep 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Takashirei?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 63

Rode 2523.16 km

“ Finally last one done... all 3 Togo challenge elite.. 2017 ending with this... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 85

Rode 2019.67 km

“ 2nd challenge done... alot of hard work and time spend.. last 1 to go.. ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 44

Rode 1581.62 km

“ First challenge done... two more to go... ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
29 Night Ride
5th November, 2017 9:17 PM 5th November, 2017 11:45 PM 2 hrs 28 mins 61.75 km
28 Morning Ride
5th November, 2017 6:53 AM 5th November, 2017 11:03 AM 4 hrs 09 mins 110.41 km
27 Morning Ride
2nd November, 2017 9:11 AM 2nd November, 2017 6:03 PM 8 hrs 51 mins 144.14 km
26 Night Ride
1st November, 2017 11:41 PM 2nd November, 2017 1:09 AM 1 hrs 27 mins 31.81 km
25 Mbg nite owl RI
27th October, 2017 7:06 PM 28th October, 2017 3:12 AM 8 hrs 06 mins 156.2 km
24 Morning Ride
26th October, 2017 8:27 AM 26th October, 2017 1:44 PM 5 hrs 16 mins 95.21 km
23 MBG Ride
21st October, 2017 5:26 AM 21st October, 2017 11:35 AM 6 hrs 08 mins 98.77 km
22 Lunch Ride
19th October, 2017 11:21 AM 19th October, 2017 5:21 PM 5 hrs 59 mins 107.01 km
21 Morning Ride
18th October, 2017 5:47 AM 18th October, 2017 12:10 PM 6 hrs 22 mins 122.3 km
20 Morning Ride
15th October, 2017 6:54 AM 15th October, 2017 10:54 AM 4 hrs 00 mins 70.23 km
19 Morning Ride
14th October, 2017 5:12 AM 14th October, 2017 10:26 AM 5 hrs 13 mins 121.91 km
18 Afternoon Ride
12th October, 2017 1:03 PM 12th October, 2017 1:55 PM 0 hrs 51 mins 21.33 km
17 Afternoon Ride
5th October, 2017 1:24 PM 5th October, 2017 6:13 PM 4 hrs 48 mins 94.05 km
16 Morning Ride
5th October, 2017 6:22 AM 5th October, 2017 1:22 PM 7 hrs 00 mins 133.1 km
15 Night Ride
2nd October, 2017 9:58 PM 3rd October, 2017 1:16 AM 3 hrs 17 mins 66.85 km
14 Morning Ride
28th September, 2017 6:12 AM 28th September, 2017 10:52 AM 4 hrs 39 mins 103.82 km
13 Morning Ride
24th September, 2017 5:05 AM 24th September, 2017 11:51 AM 6 hrs 46 mins 114.6 km
12 Morning Ride
23rd September, 2017 5:34 AM 23rd September, 2017 11:48 AM 6 hrs 13 mins 110.65 km
11 Anyhow ride final part.. sun come out liao... ho say la
21st September, 2017 1:10 PM 21st September, 2017 4:01 PM 2 hrs 50 mins 57.61 km
10 Anyhow ride part 2... trying to continue but rain again
21st September, 2017 9:29 AM 21st September, 2017 10:13 AM 0 hrs 44 mins 15.06 km
9 Anyhow ride part 1.. stopped due to rain
21st September, 2017 4:43 AM 21st September, 2017 7:28 AM 2 hrs 45 mins 59.24 km
8 Morning Ride
19th September, 2017 6:27 AM 19th September, 2017 10:51 AM 4 hrs 23 mins 104.54 km
7 Morning Ride
17th September, 2017 5:47 AM 17th September, 2017 11:23 AM 5 hrs 36 mins 90.03 km
6 Morning Ride
16th September, 2017 9:26 AM 16th September, 2017 11:38 AM 2 hrs 11 mins 47.28 km
5 Morning Ride
16th September, 2017 5:51 AM 16th September, 2017 7:01 AM 1 hrs 09 mins 24.26 km
4 Morning Ride
14th September, 2017 9:33 AM 14th September, 2017 6:11 PM 8 hrs 38 mins 92.86 km
3 Evening Ride
12th September, 2017 8:28 PM 12th September, 2017 10:33 PM 2 hrs 04 mins 55.67 km
2 Morning Ride
10th September, 2017 6:36 AM 10th September, 2017 1:00 PM 6 hrs 23 mins 111.13 km
1 Push push push solo RI.. #togoslave #yesPB
9th September, 2017 6:36 AM 9th September, 2017 10:54 AM 4 hrs 18 mins 101.37 km
Total Distance: 2523.19 km Total Hours: 132 hrs 34 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
25 Morning Ride
3rd September, 2017 7:56 AM 3rd September, 2017 11:50 AM 3 hrs 54 mins 80.95 km
24 Morning Ride
2nd September, 2017 5:02 AM 2nd September, 2017 12:28 PM 7 hrs 25 mins 123.02 km
23 Afternoon Ride
31st August, 2017 2:52 PM 31st August, 2017 7:46 PM 4 hrs 53 mins 93.04 km
22 Morning Ride
27th August, 2017 5:59 AM 27th August, 2017 11:22 AM 5 hrs 22 mins 69.58 km
21 Night Ride
25th August, 2017 11:20 PM 26th August, 2017 5:52 AM 6 hrs 32 mins 109.33 km
20 Morning Ride
24th August, 2017 4:21 AM 24th August, 2017 10:15 AM 5 hrs 54 mins 105.42 km
19 Night Ride
23rd August, 2017 11:37 PM 23rd August, 2017 11:56 PM 0 hrs 19 mins 5.83 km
18 Morning Ride
20th August, 2017 5:52 AM 20th August, 2017 10:52 AM 4 hrs 59 mins 90.5 km
17 Morning Ride
19th August, 2017 5:24 AM 19th August, 2017 11:35 AM 6 hrs 10 mins 100.01 km
16 Evening Ride
15th August, 2017 8:42 PM 15th August, 2017 10:21 PM 1 hrs 38 mins 40.18 km
15 Afternoon Ride
13th August, 2017 3:33 PM 13th August, 2017 4:35 PM 1 hrs 02 mins 23.79 km
14 Morning Ride
13th August, 2017 8:31 AM 13th August, 2017 1:16 PM 4 hrs 45 mins 56.4 km
13 Morning Ride
12th August, 2017 5:30 AM 12th August, 2017 1:56 PM 8 hrs 26 mins 109.83 km
12 Night Ride
9th August, 2017 3:35 AM 9th August, 2017 11:30 AM 7 hrs 54 mins 151.27 km
11 Evening Ride
3rd August, 2017 7:26 PM 3rd August, 2017 10:43 PM 3 hrs 16 mins 59.59 km
10 Morning Ride
2nd August, 2017 10:47 AM 2nd August, 2017 5:47 PM 7 hrs 00 mins 79.6 km
9 R3 Ride
1st August, 2017 8:50 PM 1st August, 2017 10:31 PM 1 hrs 40 mins 40.11 km
8 Morning Ride
30th July, 2017 5:32 AM 30th July, 2017 11:58 AM 6 hrs 26 mins 114.42 km
7 Night Ride
28th July, 2017 9:54 PM 29th July, 2017 3:48 AM 5 hrs 53 mins 89.89 km
6 Looping at tmcr.. Road to Togo Eilte challenge #1542 left
26th July, 2017 8:21 PM 26th July, 2017 11:36 PM 3 hrs 15 mins 59.02 km
5 Morning Ride
23rd July, 2017 5:30 AM 23rd July, 2017 6:59 PM 13 hrs 28 mins 207.61 km
4 Morning Ride
22nd July, 2017 5:23 AM 22nd July, 2017 10:09 AM 4 hrs 46 mins 101.35 km
3 Evening Ride
18th July, 2017 8:48 PM 18th July, 2017 10:39 PM 1 hrs 50 mins 38.49 km
2 Road to Togo elite 2017 #2
18th July, 2017 12:32 AM 18th July, 2017 2:55 AM 2 hrs 22 mins 48.15 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 9:43 AM 15th July, 2017 11:41 AM 1 hrs 58 mins 22.31 km
Total Distance: 2019.69 km Total Hours: 121 hrs 41 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
18 Warm down with buddy's plus abit interval
18th June, 2017 8:56 AM 18th June, 2017 10:40 AM 1 hrs 44 mins 20.15 km
17 Solo training.. End of Togo 1517
18th June, 2017 5:39 AM 18th June, 2017 8:46 AM 3 hrs 06 mins 64 km
16 Night Ride
15th June, 2017 11:25 PM 16th June, 2017 3:58 AM 4 hrs 33 mins 85.22 km
15 Sunday morning RI with Lyn Togo 1517 #14
11th June, 2017 5:28 AM 11th June, 2017 12:30 PM 7 hrs 02 mins 121.37 km
14 Ta ka cha Kakis Togo 1517 # 13
9th June, 2017 9:58 PM 10th June, 2017 4:37 AM 6 hrs 39 mins 101.89 km
13 Shirou 1st ride... chillax ride at pcn Togo 1517 #12
8th June, 2017 5:43 PM 8th June, 2017 10:38 PM 4 hrs 55 mins 65.42 km
12 Evening Ride
1st June, 2017 7:29 PM 1st June, 2017 10:14 PM 2 hrs 45 mins 48.24 km
11 Morning Ride
29th May, 2017 6:52 AM 29th May, 2017 1:37 PM 6 hrs 45 mins 106.26 km
10 Morning Ride
27th May, 2017 4:21 AM 27th May, 2017 12:38 PM 8 hrs 17 mins 135.22 km
9 R&R RIDE.. Togo 517 #8
25th May, 2017 9:46 AM 25th May, 2017 7:51 PM 10 hrs 05 mins 151.95 km
8 Evening Ride
23rd May, 2017 8:00 PM 23rd May, 2017 10:14 PM 2 hrs 13 mins 43.75 km
7 Solo night ride.. Togo 517 #6
22nd May, 2017 10:57 PM 23rd May, 2017 4:15 AM 5 hrs 17 mins 78.66 km
6 Night Ride
20th May, 2017 11:28 PM 21st May, 2017 4:51 AM 5 hrs 22 mins 87.37 km
5 Meeting buddy's
20th May, 2017 10:46 PM 20th May, 2017 11:04 PM 0 hrs 18 mins 7.14 km
4 wild hogs RI Togo 1517 #4
19th May, 2017 8:43 PM 20th May, 2017 2:30 AM 5 hrs 46 mins 135.26 km
3 Night Ride
18th May, 2017 12:57 AM 18th May, 2017 4:07 AM 3 hrs 10 mins 73.17 km
2 Morning Ride
15th May, 2017 6:04 AM 15th May, 2017 2:40 PM 8 hrs 36 mins 134.96 km
1 Morning Ride
14th May, 2017 4:19 AM 14th May, 2017 1:07 PM 8 hrs 48 mins 121.57 km
Total Distance: 1581.6 km Total Hours: 96 hrs 2 mins

No ads yet.

Takashirei is not following anyone yet...

Chat Takashirei