Tansbag's Profile

Singapore
Joined 2nd Aug 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Tansbag?

Give him kudos!

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 6

Rode 5136.95 km

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 4

Rode 4220.82 km

“ I would love to dedicate this challenge to my beloved husband, Baagi aka ba... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 333

Rode 1074.86 km

“ Good way of building up our Fitness level, meet lots of like minded people ... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
120 Finally the Finals of Togoparts 817 Challenge
3rd September, 2017 2:44 AM 3rd September, 2017 7:01 PM 16 hrs 16 mins 285.13 km
119 Lunch Ride
2nd September, 2017 11:04 AM 2nd September, 2017 12:44 PM 1 hrs 39 mins 29.09 km
118 Tuas Ride
1st September, 2017 4:43 AM 1st September, 2017 11:41 AM 6 hrs 58 mins 115.76 km
117 Afternoon Ride
31st August, 2017 3:26 PM 31st August, 2017 3:59 PM 0 hrs 32 mins 9.26 km
116 Afternoon Ride
31st August, 2017 2:48 PM 31st August, 2017 2:54 PM 0 hrs 06 mins 2.01 km
115 Showing guest around????
31st August, 2017 10:17 AM 31st August, 2017 1:20 PM 3 hrs 03 mins 47.82 km
114 Slow like a tortoise. Everywhere sore ride
29th August, 2017 11:37 AM 30th August, 2017 6:13 AM 18 hrs 35 mins 310.62 km
113 Losing more weight ????
28th August, 2017 4:11 PM 28th August, 2017 7:42 PM 3 hrs 30 mins 59.15 km
112 Lunch Ride
27th August, 2017 2:58 PM 27th August, 2017 3:17 PM 0 hrs 19 mins 4.43 km
111 Morning Ride
27th August, 2017 8:01 AM 27th August, 2017 11:48 AM 3 hrs 46 mins 71.62 km
110 Morning Ride
27th August, 2017 5:10 AM 27th August, 2017 6:58 AM 1 hrs 48 mins 37.63 km
109 Singapore Night Festival
26th August, 2017 6:32 PM 26th August, 2017 10:14 PM 3 hrs 41 mins 55.58 km
108 Perjalanan santai ke stasiun pemadam kebakaran
26th August, 2017 7:27 AM 26th August, 2017 11:41 AM 4 hrs 13 mins 50.09 km
107 Wanshang Gi
25th August, 2017 6:53 PM 25th August, 2017 9:09 PM 2 hrs 15 mins 44.91 km
106 Afternoon Ride
24th August, 2017 1:44 PM 24th August, 2017 3:43 PM 1 hrs 58 mins 39.95 km
105 Border Control
23rd August, 2017 11:18 AM 23rd August, 2017 2:58 PM 3 hrs 39 mins 65.05 km
104 Spotted a crocodile at changi beach connecting bridge to changi village. A tourist managed to take a picture of it!!
22nd August, 2017 1:26 PM 22nd August, 2017 5:36 PM 4 hrs 09 mins 72.61 km
103 Stomach cramp
22nd August, 2017 8:31 AM 22nd August, 2017 10:39 AM 2 hrs 07 mins 41.01 km
102 Not possessed
21st August, 2017 11:17 PM 22nd August, 2017 1:50 AM 2 hrs 32 mins 50.16 km
101 Evening Ride
21st August, 2017 7:26 PM 21st August, 2017 8:00 PM 0 hrs 33 mins 7.96 km
100 Ride East
18th August, 2017 7:38 AM 18th August, 2017 4:42 PM 9 hrs 03 mins 166.87 km
99 Darling Miao
17th August, 2017 1:43 PM 17th August, 2017 2:58 PM 1 hrs 14 mins 22.11 km
98 Lunch Ride
17th August, 2017 11:09 AM 17th August, 2017 12:35 PM 1 hrs 25 mins 31.72 km
97 Night Ride
17th August, 2017 12:13 AM 17th August, 2017 1:17 AM 1 hrs 03 mins 18.13 km
96 Afternoon Ride
16th August, 2017 5:57 PM 16th August, 2017 6:20 PM 0 hrs 23 mins 3.84 km
95 Lunch Ride
16th August, 2017 12:43 PM 16th August, 2017 2:23 PM 1 hrs 39 mins 19.92 km
94 Cycle to Meeting
16th August, 2017 9:13 AM 16th August, 2017 9:59 AM 0 hrs 45 mins 13.42 km
93 Afternoon Ride
15th August, 2017 4:07 PM 15th August, 2017 5:34 PM 1 hrs 27 mins 23.25 km
92 Lunch Ride
15th August, 2017 12:46 PM 15th August, 2017 1:42 PM 0 hrs 56 mins 19.38 km
91 Punctured twice ????
13th August, 2017 7:18 AM 13th August, 2017 10:18 AM 3 hrs 00 mins 47.83 km
90 My first Overseas Cycling Adventure @Cameroon Highlands
12th August, 2017 8:36 AM 12th August, 2017 12:39 PM 4 hrs 02 mins 44.24 km
89 Spoilted Mojo ????
11th August, 2017 9:20 AM 11th August, 2017 9:35 AM 0 hrs 14 mins 3.28 km
88 Hussien ! ????
11th August, 2017 2:58 AM 11th August, 2017 7:12 AM 4 hrs 13 mins 75.4 km
87 Drunk Motorcyclist ride on pavement.
10th August, 2017 11:10 PM 11th August, 2017 12:15 AM 1 hrs 05 mins 12.69 km
86 Bachata Rehearsal
10th August, 2017 6:33 PM 10th August, 2017 7:01 PM 0 hrs 28 mins 8.33 km
85 Night Ride
9th August, 2017 11:33 PM 9th August, 2017 11:51 PM 0 hrs 17 mins 5.05 km
84 NDP After Party
9th August, 2017 9:32 PM 9th August, 2017 10:29 PM 0 hrs 56 mins 6.69 km
83 Morning Ride
9th August, 2017 10:25 AM 9th August, 2017 11:42 AM 1 hrs 16 mins 23.12 km
82 Sweet Pleasure?
8th August, 2017 2:55 PM 8th August, 2017 5:01 PM 2 hrs 06 mins 43.07 km
81 Ride with Kin.
7th August, 2017 8:32 PM 8th August, 2017 1:57 AM 5 hrs 25 mins 85.15 km
80 Freemason
7th August, 2017 12:41 PM 7th August, 2017 3:26 PM 2 hrs 44 mins 41.95 km
79 Sunrise
7th August, 2017 5:57 AM 7th August, 2017 9:24 AM 3 hrs 27 mins 63.64 km
78 Off to Farewell
6th August, 2017 5:14 PM 6th August, 2017 5:33 PM 0 hrs 18 mins 6.08 km
77 Darkness envelope
6th August, 2017 1:26 PM 6th August, 2017 4:17 PM 2 hrs 50 mins 39.95 km
76 Grinding sound from bike
6th August, 2017 12:44 PM 6th August, 2017 12:56 PM 0 hrs 11 mins 0.85 km
75 Just had and accident with Gary which led both our team to made up.
4th August, 2017 11:25 PM 5th August, 2017 1:18 AM 1 hrs 53 mins 28.06 km
74 Togo #76 Finish Work
4th August, 2017 9:56 PM 4th August, 2017 10:32 PM 0 hrs 36 mins 7.81 km
73 Togo# 75 Half way to Show
4th August, 2017 7:00 PM 4th August, 2017 7:34 PM 0 hrs 34 mins 11.51 km
72 Togo# 74 Afternoon Ride
4th August, 2017 5:43 PM 4th August, 2017 5:53 PM 0 hrs 09 mins 1.92 km
71 Togo#73 Meet up
4th August, 2017 4:02 PM 4th August, 2017 4:43 PM 0 hrs 41 mins 11.73 km
70 Upset
3rd August, 2017 10:22 PM 3rd August, 2017 10:49 PM 0 hrs 26 mins 8.51 km
69 Bachata Rehearsal
3rd August, 2017 7:40 PM 3rd August, 2017 8:12 PM 0 hrs 31 mins 9.47 km
68 Togo#70 Night Ride
3rd August, 2017 3:36 AM 3rd August, 2017 6:26 AM 2 hrs 50 mins 50.54 km
67 Togo# 69 Night Ride
3rd August, 2017 12:10 AM 3rd August, 2017 2:36 AM 2 hrs 26 mins 50.14 km
66 Evening Ride
2nd August, 2017 8:43 PM 2nd August, 2017 10:55 PM 2 hrs 12 mins 42.78 km
65 Stylemart Fitting
2nd August, 2017 5:47 PM 2nd August, 2017 7:15 PM 1 hrs 27 mins 17.29 km
64 Cycle to meeting ????????
2nd August, 2017 2:17 PM 2nd August, 2017 2:53 PM 0 hrs 36 mins 11.73 km
63 Togo #65
2nd August, 2017 3:16 AM 2nd August, 2017 4:41 AM 1 hrs 24 mins 22.51 km
62 Togo #64
2nd August, 2017 12:58 AM 2nd August, 2017 2:35 AM 1 hrs 36 mins 31.91 km
61 Togo# 63 Gemelos
1st August, 2017 7:44 AM 1st August, 2017 8:58 AM 1 hrs 13 mins 26.13 km
60 Togo# 62 Despacito ????
1st August, 2017 5:41 AM 1st August, 2017 6:48 AM 1 hrs 07 mins 26.16 km
59 Togo#61 Selamat Pagi
1st August, 2017 4:15 AM 1st August, 2017 5:18 AM 1 hrs 02 mins 24.94 km
58 Togo #60 Pashan
1st August, 2017 2:11 AM 1st August, 2017 3:11 AM 1 hrs 00 mins 23.37 km
57 Togo # Bucle
1st August, 2017 12:43 AM 1st August, 2017 1:43 AM 1 hrs 00 mins 22.08 km
56 Easties and Westie in the North.
31st July, 2017 9:24 PM 31st July, 2017 11:48 PM 2 hrs 24 mins 51.87 km
55 Evening Ride
31st July, 2017 8:10 PM 31st July, 2017 8:29 PM 0 hrs 19 mins 6.2 km
54 Hard Core Ride.
30th July, 2017 1:21 PM 31st July, 2017 2:04 AM 12 hrs 43 mins 219.09 km
53 Togo #54 Morning Ride
30th July, 2017 4:13 AM 30th July, 2017 4:52 AM 0 hrs 39 mins 13.63 km
52 Togo#53
30th July, 2017 2:55 AM 30th July, 2017 2:59 AM 0 hrs 03 mins 0.48 km
51 Togo# 52
30th July, 2017 12:49 AM 30th July, 2017 1:20 AM 0 hrs 31 mins 8.14 km
50 Togo#51
29th July, 2017 11:34 PM 29th July, 2017 11:49 PM 0 hrs 15 mins 2.69 km
49 Togo #50
29th July, 2017 9:52 PM 29th July, 2017 11:24 PM 1 hrs 32 mins 31.37 km
48 Togo#49
29th July, 2017 9:20 PM 29th July, 2017 9:49 PM 0 hrs 29 mins 10.28 km
47 Togo# 48 NDP
29th July, 2017 8:52 PM 29th July, 2017 8:56 PM 0 hrs 04 mins 0.85 km
46 Togo# 47 NDP
29th July, 2017 7:28 PM 29th July, 2017 7:44 PM 0 hrs 16 mins 0.79 km
45 Togo# 46 NDP
29th July, 2017 7:24 PM 29th July, 2017 7:26 PM 0 hrs 02 mins 0.13 km
44 Togo# 45 NDP
29th July, 2017 6:53 PM 29th July, 2017 7:07 PM 0 hrs 13 mins 1.45 km
43 Togo# 44 NDP
29th July, 2017 6:23 PM 29th July, 2017 6:32 PM 0 hrs 09 mins 1.39 km
42 Togo# 43NDP
29th July, 2017 6:16 PM 29th July, 2017 6:21 PM 0 hrs 04 mins 1.01 km
41 Togo# Recovery Ride
29th July, 2017 6:55 AM 29th July, 2017 11:09 AM 4 hrs 13 mins 77.22 km
40 From meeting with Mariners to completing Elite 2017km
28th July, 2017 9:00 PM 29th July, 2017 12:21 AM 3 hrs 20 mins 61.89 km
39 Togo# Babalicious!Gula Melaka Coffee and Lemongrass Chicken Nasi Lemak
28th July, 2017 12:06 PM 28th July, 2017 3:19 PM 3 hrs 12 mins 63.53 km
38 Togo# Morning Ride
28th July, 2017 10:16 AM 28th July, 2017 11:50 AM 1 hrs 33 mins 31.93 km
37 Togo # Night Ride
27th July, 2017 10:38 PM 28th July, 2017 12:20 AM 1 hrs 42 mins 29.37 km
36 Togo# Herbal Stewed
27th July, 2017 7:29 PM 27th July, 2017 9:03 PM 1 hrs 34 mins 23.72 km
35 Togo# Bck
27th July, 2017 5:49 PM 27th July, 2017 6:14 PM 0 hrs 24 mins 6.85 km
34 Togo# Noon Ride
27th July, 2017 2:38 PM 27th July, 2017 5:02 PM 2 hrs 24 mins 42.52 km
33 Togo# Yum
27th July, 2017 9:57 AM 27th July, 2017 10:50 AM 0 hrs 53 mins 12.97 km
32 Morning Ride
27th July, 2017 4:05 AM 27th July, 2017 7:28 AM 3 hrs 23 mins 50.82 km
31 Togo# Had Bike Serviced by Ivan and he taught me how to change tyre
26th July, 2017 3:11 PM 26th July, 2017 6:24 PM 3 hrs 13 mins 59.21 km
30 Togo#30 K.O
25th July, 2017 11:24 PM 26th July, 2017 12:00 AM 0 hrs 35 mins 9.4 km
29 Tube murdered by sharp metal at TMCR
25th July, 2017 8:46 PM 25th July, 2017 11:19 PM 2 hrs 33 mins 36.45 km
28 Togo #27 Chendol Ice cream
25th July, 2017 4:17 PM 25th July, 2017 7:04 PM 2 hrs 47 mins 50.52 km
27 Togo #Lunch Ride
25th July, 2017 12:46 PM 25th July, 2017 3:22 PM 2 hrs 36 mins 51.82 km
26 Cycle with Uncle Tamiya, Miao and Ivan
24th July, 2017 2:22 PM 24th July, 2017 10:47 PM 8 hrs 24 mins 183.58 km
25 Togo# Stir Fried
24th July, 2017 7:28 AM 24th July, 2017 11:12 AM 3 hrs 44 mins 82.83 km
24 Togo #24 Windy Nite
23rd July, 2017 9:36 PM 23rd July, 2017 11:26 PM 1 hrs 50 mins 37.17 km
23 Sophie Birthday
23rd July, 2017 5:42 PM 23rd July, 2017 7:02 PM 1 hrs 20 mins 15.43 km
22 Togo# 22 Eastside
23rd July, 2017 8:25 AM 23rd July, 2017 1:09 PM 4 hrs 43 mins 91.18 km
21 Togo# NDP 21
22nd July, 2017 9:05 PM 22nd July, 2017 9:43 PM 0 hrs 37 mins 8.9 km
20 Togo #NDP 20
22nd July, 2017 6:32 PM 22nd July, 2017 7:10 PM 0 hrs 38 mins 8.16 km
19 Togo # NDP19
22nd July, 2017 5:08 PM 22nd July, 2017 5:26 PM 0 hrs 17 mins 3.25 km
18 Togo# 18NDP Rehearsal
22nd July, 2017 2:27 PM 22nd July, 2017 3:16 PM 0 hrs 48 mins 12.65 km
17 Togo JR ride with Robert
22nd July, 2017 5:10 AM 22nd July, 2017 8:08 AM 2 hrs 57 mins 57.33 km
16 Togo17 Night Ride
22nd July, 2017 2:19 AM 22nd July, 2017 2:36 AM 0 hrs 17 mins 6.63 km
15 Togo#13 Friend got into accident at TMCR accident prone area. Careful everyone lots of stones
21st July, 2017 10:37 PM 22nd July, 2017 12:28 AM 1 hrs 51 mins 41.56 km
14 ] Everesting For Children's Cancer Foundation Revisited
21st July, 2017 8:01 PM 21st July, 2017 8:59 PM 0 hrs 57 mins 11.5 km
13 Afternoon Ride
21st July, 2017 4:30 PM 21st July, 2017 6:09 PM 1 hrs 38 mins 31.55 km
12 Togo817 #12 Snail mode
21st July, 2017 7:33 AM 21st July, 2017 11:51 AM 4 hrs 17 mins 82.19 km
11 Met Miao Miao
20th July, 2017 3:46 PM 20th July, 2017 4:58 PM 1 hrs 12 mins 23.16 km
10 Togo 817 #10 Evening Ride
19th July, 2017 7:31 PM 19th July, 2017 8:01 PM 0 hrs 30 mins 9.33 km
9 Completed togo 817
19th July, 2017 10:35 AM 19th July, 2017 3:08 PM 4 hrs 32 mins 105.01 km
8 Catched up with Mr Rocket, Uncle Tamiya and Kin, Pink Boy.
18th July, 2017 9:27 PM 19th July, 2017 2:27 AM 4 hrs 59 mins 101.66 km
7 Togo817# 7 Salted Caramel Ice cream
18th July, 2017 8:58 AM 18th July, 2017 3:42 PM 6 hrs 44 mins 138.08 km
6 Togo817 #6 Tour de Sing with Robert
17th July, 2017 4:39 AM 17th July, 2017 3:45 PM 11 hrs 06 mins 222.22 km
5 Togo817#5
16th July, 2017 5:15 AM 16th July, 2017 11:28 AM 6 hrs 12 mins 124 km
4 Togo817#4 NDP
15th July, 2017 9:23 PM 15th July, 2017 9:58 PM 0 hrs 35 mins 8.19 km
3 Togo817#3 NDP
15th July, 2017 4:06 PM 15th July, 2017 4:25 PM 0 hrs 19 mins 0.73 km
2 Togo817#2 NDP
15th July, 2017 2:48 PM 15th July, 2017 3:23 PM 0 hrs 34 mins 8.14 km
1 Togo817 #1 MUD BATH
15th July, 2017 12:04 AM 15th July, 2017 4:54 AM 4 hrs 50 mins 110.59 km
Total Distance: 5137 km Total Hours: 284 hrs 45 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
54 Afternoon Retro Dance Workout
19th June, 2017 1:38 PM 19th June, 2017 3:38 PM 2 hrs 00 mins 0 km
53 Togo Finals Part 3
18th June, 2017 8:00 PM 18th June, 2017 10:24 PM 2 hrs 23 mins 52.67 km
52 Togo Finals Part 2-Caught in Heavy Rain
18th June, 2017 5:48 PM 18th June, 2017 6:17 PM 0 hrs 29 mins 9.62 km
51 Finals Togo517 Challenge. Raining ????
18th June, 2017 2:47 PM 18th June, 2017 4:54 PM 2 hrs 07 mins 45.23 km
50 Bikers Chiong Distance
16th June, 2017 11:47 AM 16th June, 2017 9:20 PM 9 hrs 33 mins 204.71 km
49 The Legend and Inspirational Uncle Tamiya
15th June, 2017 9:29 PM 16th June, 2017 2:09 AM 4 hrs 39 mins 100.31 km
48 Batt
15th June, 2017 8:38 AM 15th June, 2017 3:08 PM 6 hrs 29 mins 137.68 km
47 In the Eye of Storm
14th June, 2017 8:01 AM 14th June, 2017 5:42 PM 9 hrs 41 mins 209.27 km
46 Night Ride
14th June, 2017 1:54 AM 14th June, 2017 2:28 AM 0 hrs 33 mins 8.18 km
45 Evening Ride
13th June, 2017 8:53 PM 14th June, 2017 12:21 AM 3 hrs 27 mins 71.73 km
44 Morning Ride
13th June, 2017 10:20 AM 13th June, 2017 12:32 PM 2 hrs 12 mins 45.3 km
43 MBG Ride
12th June, 2017 4:31 PM 12th June, 2017 10:51 PM 6 hrs 19 mins 145.68 km
42 Bang into fellow togians Danlanglois :)
12th June, 2017 6:19 AM 12th June, 2017 11:03 AM 4 hrs 44 mins 107.5 km
41 Bare the brunt of the Wind
11th June, 2017 9:22 AM 11th June, 2017 7:01 PM 9 hrs 39 mins 201.91 km
40 Bec Bec Bec ! Oi Oi Oi !
10th June, 2017 7:43 PM 10th June, 2017 11:54 PM 4 hrs 10 mins 82 km
39 Migrane
10th June, 2017 7:25 AM 10th June, 2017 9:51 AM 2 hrs 26 mins 56.91 km
38 BCD
9th June, 2017 11:25 AM 9th June, 2017 7:37 PM 8 hrs 11 mins 167.63 km
37 Loco loco Loca Loca
8th June, 2017 9:56 PM 9th June, 2017 12:44 AM 2 hrs 47 mins 52.26 km
36 Off to Work to Women on a Mission event
8th June, 2017 3:57 PM 8th June, 2017 4:55 PM 0 hrs 58 mins 17.13 km
35 Stir Fried
8th June, 2017 8:12 AM 8th June, 2017 12:59 PM 4 hrs 47 mins 99.82 km
34 Kamal Birthday xx
7th June, 2017 4:58 PM 7th June, 2017 7:15 PM 2 hrs 17 mins 42.06 km
33 Piping hot
7th June, 2017 7:10 AM 7th June, 2017 10:46 AM 3 hrs 35 mins 78.41 km
32 Cranked it up!
6th June, 2017 7:47 AM 6th June, 2017 11:23 AM 3 hrs 36 mins 75.53 km
31 East Side Cendol
5th June, 2017 7:43 PM 5th June, 2017 10:23 PM 2 hrs 39 mins 66.02 km
30 Sunny Side up
5th June, 2017 6:55 AM 5th June, 2017 11:17 AM 4 hrs 22 mins 94.32 km
29 Napolean
4th June, 2017 3:16 PM 4th June, 2017 4:27 PM 1 hrs 10 mins 23.47 km
28 Extremely Crossed Winds
3rd June, 2017 6:57 PM 3rd June, 2017 9:42 PM 2 hrs 44 mins 56.64 km
27 MBG ROUND ISLAND
3rd June, 2017 5:09 AM 3rd June, 2017 10:03 AM 4 hrs 53 mins 112.08 km
26 Crashed
2nd June, 2017 7:06 AM 2nd June, 2017 3:08 PM 8 hrs 01 mins 173.21 km
25 Weeping Clouds
1st June, 2017 6:59 AM 1st June, 2017 10:19 AM 3 hrs 19 mins 73.61 km
24 Mummy Cycling again!
31st May, 2017 6:31 AM 31st May, 2017 10:24 AM 3 hrs 52 mins 82.5 km
23 Dedicated to Baagi????
30th May, 2017 5:02 PM 30th May, 2017 10:39 PM 5 hrs 37 mins 129.87 km
22 Side kick Shawn
29th May, 2017 8:38 PM 29th May, 2017 11:47 PM 3 hrs 09 mins 71.99 km
21 Loco Moco
29th May, 2017 4:52 PM 29th May, 2017 7:00 PM 2 hrs 07 mins 46.19 km
20 Xiawu Ride
29th May, 2017 1:32 PM 29th May, 2017 2:02 PM 0 hrs 30 mins 7.21 km
19 Off to Meeting
29th May, 2017 7:41 AM 29th May, 2017 9:19 AM 1 hrs 37 mins 33.22 km
18 To go or not to go?
28th May, 2017 7:51 AM 28th May, 2017 3:01 PM 7 hrs 10 mins 155.42 km
17 Ride P2
27th May, 2017 5:03 PM 27th May, 2017 6:27 PM 1 hrs 24 mins 28.8 km
16 Ph down with flu for 1 1/2 days. P1
27th May, 2017 2:43 PM 27th May, 2017 4:10 PM 1 hrs 26 mins 28.74 km
15 To Go! Go! Go!
25th May, 2017 11:44 AM 25th May, 2017 7:32 PM 7 hrs 47 mins 152.75 km
14 Wet and Slippery
24th May, 2017 8:21 PM 24th May, 2017 10:10 PM 1 hrs 48 mins 36.25 km
13 Evening Ride
23rd May, 2017 8:07 PM 24th May, 2017 12:10 AM 4 hrs 03 mins 79.35 km
12 Morning Ride
23rd May, 2017 9:38 AM 23rd May, 2017 1:21 PM 3 hrs 42 mins 76.71 km
11 Ride on
22nd May, 2017 5:15 PM 22nd May, 2017 8:08 PM 2 hrs 52 mins 62.46 km
10 Dancing in rain - 3 Reservoir MBG
21st May, 2017 11:52 AM 21st May, 2017 1:14 PM 1 hrs 22 mins 22.56 km
9 Dancing in the rain.
21st May, 2017 6:01 AM 21st May, 2017 6:03 AM 0 hrs 01 mins 43.45 km
8 BMG Ride
20th May, 2017 5:08 PM 20th May, 2017 8:09 PM 3 hrs 01 mins 58.81 km
7 Ride Eat Work Dance Repeat
19th May, 2017 7:26 AM 19th May, 2017 10:25 AM 2 hrs 59 mins 58.35 km
6 With the Groupie and did some loopy.
17th May, 2017 5:53 PM 17th May, 2017 10:45 PM 4 hrs 52 mins 102.21 km
5 Ablaze
16th May, 2017 12:28 PM 16th May, 2017 6:03 PM 5 hrs 34 mins 102.17 km
4 Night Ride
15th May, 2017 9:55 PM 15th May, 2017 10:49 PM 0 hrs 53 mins 17.25 km
3 Togo Ride 3rd day
15th May, 2017 3:40 PM 15th May, 2017 5:59 PM 2 hrs 18 mins 47.17 km
2 Punctured at the last leg ????
14th May, 2017 4:12 AM 14th May, 2017 9:03 AM 4 hrs 51 mins 93.46 km
1 Togo Ride 1
13th May, 2017 5:46 AM 13th May, 2017 9:20 AM 3 hrs 33 mins 73.03 km
Total Distance: 4220.81 km Total Hours: 201 hrs 23 mins

No ads yet.

Chat Tansbag