Adriansim1970's Profile

Singapore
Joined 14th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Adriansim1970?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 81

Rode 1788.72 km

“ Good Ride and Happy to make new friends along the way! ”
View

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 55

Rode 2150.48 km

“ Congrats to all who completed the Togo Challenge. ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 41

Rode 1590.72 km

“ Kudos to all cyclists who had achieved their goals! I am happy to make new... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 204

Rode 1289.16 km

“ Togo1050 gave me the chance to explore Singapore - places that I had never ... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 234

Rode 1109.63 km

“ Great, I am able to complete the challenge ”
View

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

1
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
37 Sunday OFO Ride with Elvis
5th November, 2017 5:16 PM 5th November, 2017 7:22 PM 2 hrs 05 mins 25.34 km
36 Good Morning Sunday!
5th November, 2017 7:40 AM 5th November, 2017 8:36 AM 0 hrs 56 mins 26.9 km
35 OFO to Lunch
3rd November, 2017 12:19 PM 3rd November, 2017 12:29 PM 0 hrs 10 mins 2.11 km
34 Evening Ride
1st November, 2017 8:04 PM 1st November, 2017 10:24 PM 2 hrs 20 mins 41.84 km
33 Night Ride
31st October, 2017 9:03 PM 1st November, 2017 12:46 AM 3 hrs 42 mins 73.02 km
32 OFO home from meeting
31st October, 2017 5:03 PM 31st October, 2017 5:21 PM 0 hrs 17 mins 3.88 km
31 Sunday Ride
29th October, 2017 5:37 PM 29th October, 2017 6:41 PM 1 hrs 03 mins 15.14 km
30 Morning Century Ride
28th October, 2017 5:06 AM 28th October, 2017 11:08 AM 6 hrs 02 mins 102.79 km
29 Night Ride
26th October, 2017 9:43 PM 26th October, 2017 10:44 PM 1 hrs 01 mins 16.92 km
28 Evening Ride
25th October, 2017 8:06 PM 26th October, 2017 12:09 AM 4 hrs 03 mins 65.77 km
27 OFO to West gate
23rd October, 2017 3:16 PM 23rd October, 2017 4:12 PM 0 hrs 55 mins 12.13 km
26 Morning Ride
21st October, 2017 8:11 AM 21st October, 2017 12:42 PM 4 hrs 30 mins 46.76 km
25 Morning Ride
20th October, 2017 9:59 AM 20th October, 2017 4:17 PM 6 hrs 17 mins 70.68 km
24 Night Ride
17th October, 2017 10:51 PM 18th October, 2017 2:19 AM 3 hrs 28 mins 46.61 km
23 Evening Ride
16th October, 2017 8:13 PM 16th October, 2017 10:19 PM 2 hrs 05 mins 34.93 km
22 Evening Ride
16th October, 2017 7:50 PM 16th October, 2017 7:58 PM 0 hrs 07 mins 2.21 km
21 Sunday Evening Ride
15th October, 2017 6:33 PM 15th October, 2017 10:00 PM 3 hrs 26 mins 47.74 km
20 Ofo Bike Home
15th October, 2017 3:10 PM 15th October, 2017 4:17 PM 1 hrs 06 mins 13.33 km
19 Visit Bike Shop
15th October, 2017 2:51 PM 15th October, 2017 2:57 PM 0 hrs 06 mins 1.13 km
18 Saturday Morning RI
14th October, 2017 5:22 AM 14th October, 2017 12:08 PM 6 hrs 45 mins 134.92 km
17 Evening Ride
9th October, 2017 8:08 PM 9th October, 2017 10:14 PM 2 hrs 05 mins 46.9 km
16 OFO experience ????
9th October, 2017 4:17 PM 9th October, 2017 4:25 PM 0 hrs 08 mins 1.74 km
15 Afternoon Ride
7th October, 2017 3:25 PM 7th October, 2017 5:34 PM 2 hrs 08 mins 26.54 km
14 Morning Ride
7th October, 2017 5:02 AM 7th October, 2017 2:26 PM 9 hrs 23 mins 95.69 km
13 Cool Night at LCK
5th October, 2017 8:04 PM 5th October, 2017 10:44 PM 2 hrs 40 mins 53.1 km
12 Monday Hiaosters ride to Orchard
2nd October, 2017 8:12 PM 3rd October, 2017 12:35 AM 4 hrs 23 mins 59.24 km
11 Friday Night Chill Ride
29th September, 2017 9:47 PM 30th September, 2017 2:16 AM 4 hrs 29 mins 69.89 km
10 Evening Ride
26th September, 2017 8:05 PM 26th September, 2017 10:40 PM 2 hrs 35 mins 43.63 km
9 The Helping Hand - Ride to Restore 2017
24th September, 2017 5:03 AM 24th September, 2017 1:22 PM 8 hrs 19 mins 136.05 km
8 Morning Ride to Kulai
23rd September, 2017 5:05 AM 23rd September, 2017 3:42 PM 10 hrs 36 mins 124.89 km
7 Sun-set Ride
21st September, 2017 4:33 PM 21st September, 2017 7:20 PM 2 hrs 46 mins 46.89 km
6 Morning Recovery Ride
19th September, 2017 7:46 AM 19th September, 2017 10:02 AM 2 hrs 15 mins 35.88 km
5 Morning Ride to Pontian
16th September, 2017 4:52 AM 16th September, 2017 4:51 PM 11 hrs 58 mins 161.78 km
4 Evening Ride
13th September, 2017 8:04 PM 13th September, 2017 10:38 PM 2 hrs 33 mins 46.26 km
3 Monday Night Ride
11th September, 2017 8:11 PM 11th September, 2017 10:11 PM 2 hrs 00 mins 41.64 km
2 Lunch Ride
11th September, 2017 2:49 PM 11th September, 2017 3:19 PM 0 hrs 30 mins 7.74 km
1 Test Bike
10th September, 2017 3:54 PM 10th September, 2017 4:13 PM 0 hrs 18 mins 6.71 km
Total Distance: 1788.72 km Total Hours: 119 hrs 30 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
34 Togo817 #34 - Ride to the End
3rd September, 2017 5:30 PM 3rd September, 2017 8:18 PM 2 hrs 48 mins 59.52 km
33 Morning Breakfast
2nd September, 2017 7:40 AM 2nd September, 2017 7:59 AM 0 hrs 19 mins 4.03 km
32 Togo817 #32 - Chill Ride with CCK Cyclists
1st September, 2017 8:01 PM 1st September, 2017 10:59 PM 2 hrs 58 mins 36.49 km
31 Evening Ride
31st August, 2017 8:14 PM 1st September, 2017 2:40 AM 6 hrs 25 mins 103.37 km
30 Togo817 #30 Night Ride
29th August, 2017 9:11 PM 29th August, 2017 11:05 PM 1 hrs 53 mins 38.87 km
29 Evening Ride
28th August, 2017 8:27 PM 28th August, 2017 11:14 PM 2 hrs 46 mins 51.5 km
28 Togo817 #28 Short evening Ride
27th August, 2017 6:28 PM 27th August, 2017 7:41 PM 1 hrs 13 mins 21.69 km
27 Togo817 #27 Afternoon Ride
26th August, 2017 5:46 PM 26th August, 2017 9:30 PM 3 hrs 44 mins 72.53 km
26 Togo817 #25 Chill Ride
25th August, 2017 10:23 PM 26th August, 2017 1:24 AM 3 hrs 01 mins 61.13 km
25 Togo817 # 25 Evening Ride
24th August, 2017 8:33 PM 24th August, 2017 10:28 PM 1 hrs 54 mins 31.1 km
24 Togo817 #24 Wednesday Loopy
23rd August, 2017 9:05 PM 23rd August, 2017 10:23 PM 1 hrs 18 mins 32.4 km
23 Togo817 #23 Evening Ride
21st August, 2017 8:21 PM 21st August, 2017 11:32 PM 3 hrs 10 mins 60.24 km
22 Togo817 #22 Night Ride
20th August, 2017 9:42 PM 20th August, 2017 11:02 PM 1 hrs 19 mins 21.34 km
21 Evening Ride
19th August, 2017 8:51 PM 20th August, 2017 2:07 AM 5 hrs 15 mins 112.82 km
20 Togo817 #20 Durians Chill Ride
18th August, 2017 8:09 PM 18th August, 2017 11:26 PM 3 hrs 16 mins 49.34 km
19 Togo817 #19 Cameron Highland Day 2
13th August, 2017 7:21 AM 13th August, 2017 1:47 PM 6 hrs 25 mins 118.37 km
18 Togo817 #18 - Cameron Highland
12th August, 2017 8:35 AM 12th August, 2017 1:26 PM 4 hrs 50 mins 49.75 km
17 Togo817 #17 - Recovery Ride
10th August, 2017 8:31 PM 10th August, 2017 11:27 PM 2 hrs 56 mins 39.48 km
16 Togo817 #16 Night RI with CCK Cyclists
8th August, 2017 8:02 PM 9th August, 2017 1:12 AM 5 hrs 10 mins 102.77 km
15 Morning Ride
6th August, 2017 6:46 AM 6th August, 2017 4:43 PM 9 hrs 56 mins 141.47 km
14 Togo817 #14 - Chill Ride
4th August, 2017 10:15 PM 5th August, 2017 2:02 AM 3 hrs 46 mins 43.54 km
13 Togo817 #12 - Admiralty Loop
2nd August, 2017 10:12 PM 3rd August, 2017 12:01 AM 1 hrs 49 mins 43.15 km
12 Gary's Loopy Ride
1st August, 2017 10:08 PM 2nd August, 2017 12:00 AM 1 hrs 51 mins 35.15 km
11 Togo817 #11 - Ride to Complete 817!
30th July, 2017 8:26 PM 30th July, 2017 10:24 PM 1 hrs 57 mins 40.34 km
10 Togo817 #10 RI Training with CCK Cyclists
30th July, 2017 6:02 AM 30th July, 2017 11:25 AM 5 hrs 22 mins 102.26 km
9 Togo817 #9 Evening Ride
27th July, 2017 7:44 PM 28th July, 2017 12:03 AM 4 hrs 19 mins 71.48 km
8 Togo817 #8 Monday Evening Ride
24th July, 2017 7:33 PM 24th July, 2017 10:47 PM 3 hrs 13 mins 60.78 km
7 Morning Ride
23rd July, 2017 5:59 AM 23rd July, 2017 11:12 AM 5 hrs 13 mins 102.57 km
6 Togo817 #6 Friday Chill Ride with CCK Cyclists
21st July, 2017 8:22 PM 22nd July, 2017 2:30 AM 6 hrs 07 mins 101.78 km
5 Night Ride
19th July, 2017 9:37 PM 19th July, 2017 11:27 PM 1 hrs 50 mins 35.82 km
4 Evening Ride
18th July, 2017 8:59 PM 18th July, 2017 11:02 PM 2 hrs 02 mins 36.89 km
3 Night Ride
17th July, 2017 9:50 PM 17th July, 2017 11:26 PM 1 hrs 35 mins 37.27 km
2 Togo817 2nd - RI with CCK Cyclists
16th July, 2017 5:57 AM 16th July, 2017 1:28 PM 7 hrs 30 mins 128.22 km
1 Night Ride
15th July, 2017 12:17 AM 15th July, 2017 6:04 AM 5 hrs 46 mins 103.03 km
Total Distance: 2150.49 km Total Hours: 123 hrs 26 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
24 Afternoon Ride
18th June, 2017 5:30 PM 18th June, 2017 11:16 PM 5 hrs 46 mins 53.29 km
23 Round Mount Fuji Ride
12th June, 2017 8:29 AM 12th June, 2017 8:35 PM 12 hrs 06 mins 119.12 km
22 Afternoon Ride
11th June, 2017 2:46 PM 11th June, 2017 4:35 PM 1 hrs 49 mins 12.34 km
21 Lunch Ride
11th June, 2017 12:37 PM 11th June, 2017 1:29 PM 0 hrs 52 mins 25.45 km
20 Morning Ride
11th June, 2017 8:33 AM 11th June, 2017 11:03 AM 2 hrs 29 mins 25.23 km
19 Evening Ride
10th June, 2017 7:08 PM 10th June, 2017 7:17 PM 0 hrs 09 mins 1.74 km
18 Pre Race Mt Fuji Ride
10th June, 2017 8:23 AM 10th June, 2017 6:24 PM 10 hrs 01 mins 58.55 km
17 ???? - ????
8th June, 2017 6:08 AM 8th June, 2017 9:17 AM 3 hrs 09 mins 37.69 km
16 Loops Loops Loops
5th June, 2017 6:11 PM 5th June, 2017 7:32 PM 1 hrs 20 mins 21.13 km
15 Morning Ride
3rd June, 2017 5:04 AM 3rd June, 2017 8:10 PM 15 hrs 06 mins 205.06 km
14 LCK Evening Ride
1st June, 2017 8:08 PM 1st June, 2017 11:37 PM 3 hrs 28 mins 60.47 km
13 Monday Evening Ride
29th May, 2017 7:52 PM 29th May, 2017 10:50 PM 2 hrs 58 mins 51.29 km
12 Evening Ride
28th May, 2017 8:14 PM 28th May, 2017 10:26 PM 2 hrs 12 mins 51.31 km
11 Morning Ride
28th May, 2017 5:47 AM 28th May, 2017 12:02 PM 6 hrs 15 mins 104.19 km
10 Morning Ride
27th May, 2017 5:59 AM 27th May, 2017 1:06 PM 7 hrs 07 mins 135.33 km
9 Afternoon Ride
25th May, 2017 4:56 PM 25th May, 2017 7:37 PM 2 hrs 41 mins 50.13 km
8 Morning Ride
25th May, 2017 6:14 AM 25th May, 2017 7:40 AM 1 hrs 26 mins 31.67 km
7 Evening Ride
23rd May, 2017 6:28 PM 23rd May, 2017 7:28 PM 0 hrs 59 mins 16.08 km
6 Morning Ride
21st May, 2017 5:48 AM 21st May, 2017 12:28 PM 6 hrs 40 mins 118 km
5 Night Ride
18th May, 2017 10:16 PM 19th May, 2017 12:53 AM 2 hrs 36 mins 62.04 km
4 Evening LCK Ride
16th May, 2017 7:40 PM 16th May, 2017 10:42 PM 3 hrs 02 mins 67.57 km
3 Night Ride
15th May, 2017 10:15 PM 16th May, 2017 1:09 AM 2 hrs 54 mins 66.3 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 5:56 AM 14th May, 2017 10:32 AM 4 hrs 35 mins 102.39 km
1 Night Ride
13th May, 2017 12:03 AM 13th May, 2017 5:46 AM 5 hrs 43 mins 114.34 km
Total Distance: 1590.71 km Total Hours: 105 hrs 49 mins
2 Live Ads 2 Total Posted 0 Total Sold
$399
Negotiable
Views 702
Available
Seller icon
1st Feb 2017
$799
Negotiable
Views 581
Available
Seller icon
1st Aug 2016

No followers yet... Follow Adriansim1970

Chat Adriansim1970