Lomar's Profile

Philippines
Joined 11th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Lomar?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 34

Rode 2654.78 km

“ Great experience! At first I thougnt I wasn't going to make to the elite b... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 31

Rode 2353.93 km

“ Very challenging! It pushed me to my limit. ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 28

Rode 1646.99 km

“ This Challenge made push myself way way more than I expected. It is good th... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 184

Rode 1363.65 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 186

Rode 1251.75 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
41 Morning Ride
5th November, 2017 6:22 AM 5th November, 2017 5:37 PM 11 hrs 14 mins 133.7 km
40 Evening Ride
4th November, 2017 6:23 PM 4th November, 2017 7:54 PM 1 hrs 31 mins 24.3 km
39 Morning Ride
3rd November, 2017 5:29 AM 3rd November, 2017 1:22 PM 7 hrs 53 mins 102.04 km
38 Morning Ride
2nd November, 2017 5:26 AM 2nd November, 2017 9:00 AM 3 hrs 34 mins 40.22 km
37 Morning Ride
1st November, 2017 6:41 AM 1st November, 2017 9:53 AM 3 hrs 11 mins 50.66 km
36 Morning Ride
31st October, 2017 4:42 AM 31st October, 2017 12:30 PM 7 hrs 47 mins 101.89 km
35 Morning Ride
30th October, 2017 5:17 AM 30th October, 2017 6:57 AM 1 hrs 40 mins 33.39 km
34 Morning Ride
29th October, 2017 5:40 AM 29th October, 2017 3:43 PM 10 hrs 03 mins 124.24 km
33 Afternoon Ride
28th October, 2017 4:09 PM 28th October, 2017 6:08 PM 1 hrs 59 mins 31.14 km
32 Morning Ride
28th October, 2017 5:08 AM 28th October, 2017 9:04 AM 3 hrs 56 mins 50.16 km
31 Morning Ride
27th October, 2017 5:01 AM 27th October, 2017 9:47 AM 4 hrs 46 mins 71.36 km
30 Morning Ride
26th October, 2017 4:29 AM 26th October, 2017 12:19 PM 7 hrs 50 mins 125.44 km
29 29th Togo1117 Ride
25th October, 2017 3:13 PM 25th October, 2017 6:28 PM 3 hrs 14 mins 50.15 km
28 28th Togo1117 Ride
24th October, 2017 5:31 PM 24th October, 2017 6:52 PM 1 hrs 21 mins 21.57 km
27 Morning Ride
22nd October, 2017 5:59 AM 22nd October, 2017 2:34 PM 8 hrs 35 mins 108.17 km
26 Morning Ride
21st October, 2017 4:33 AM 21st October, 2017 9:49 AM 5 hrs 16 mins 63.17 km
25 25th Togo1117 Ride
20th October, 2017 5:26 AM 20th October, 2017 6:34 AM 1 hrs 07 mins 22.34 km
24 Timberland loop (24th Togo1117 Ride)
19th October, 2017 5:24 AM 19th October, 2017 3:05 PM 9 hrs 40 mins 88.77 km
23 Sierra Loop (23rd Togo1117 Ride)
12th October, 2017 4:28 AM 12th October, 2017 1:35 PM 9 hrs 06 mins 126.04 km
22 Evening Ride
11th October, 2017 6:43 PM 11th October, 2017 7:27 PM 0 hrs 44 mins 8.25 km
21 Afternoon Ride
11th October, 2017 3:55 PM 11th October, 2017 6:37 PM 2 hrs 42 mins 32.61 km
20 Morning Ride
10th October, 2017 4:55 AM 10th October, 2017 7:58 AM 3 hrs 03 mins 52.03 km
19 Morning Ride
9th October, 2017 5:27 AM 9th October, 2017 9:35 AM 4 hrs 08 mins 53.4 km
18 Morning Ride
8th October, 2017 5:51 AM 8th October, 2017 2:33 PM 8 hrs 42 mins 107.49 km
17 Morning Ride (Breakfast at Martessem)
7th October, 2017 4:30 AM 7th October, 2017 12:12 PM 7 hrs 42 mins 112.07 km
16 Lunch Ride
6th October, 2017 12:00 PM 6th October, 2017 2:28 PM 2 hrs 27 mins 50.42 km
15 Afternoon Ride
5th October, 2017 1:41 PM 5th October, 2017 4:16 PM 2 hrs 35 mins 52.81 km
14 Morning Ride
3rd October, 2017 4:55 AM 3rd October, 2017 1:32 PM 8 hrs 37 mins 107.32 km
13 Afternoon Ride
1st October, 2017 4:19 PM 1st October, 2017 6:00 PM 1 hrs 41 mins 28.4 km
12 Morning Ride
30th September, 2017 5:18 AM 30th September, 2017 2:51 PM 9 hrs 32 mins 130.06 km
11 Morning Ride
28th September, 2017 5:06 AM 28th September, 2017 1:46 PM 8 hrs 39 mins 100.23 km
10 Tagaytay Morning Ride
25th September, 2017 9:40 AM 25th September, 2017 2:22 PM 4 hrs 42 mins 54.69 km
9 Back to the Mountains....
24th September, 2017 5:04 AM 24th September, 2017 1:27 PM 8 hrs 23 mins 112.35 km
8 Lunch Ride
23rd September, 2017 12:22 PM 23rd September, 2017 3:40 PM 3 hrs 17 mins 40.53 km
7 Morning Ride
22nd September, 2017 5:15 AM 22nd September, 2017 10:36 AM 5 hrs 20 mins 41.26 km
6 Afternoon Ride
21st September, 2017 5:26 PM 21st September, 2017 7:16 PM 1 hrs 50 mins 29.27 km
5 Morning Ride
21st September, 2017 6:18 AM 21st September, 2017 11:16 AM 4 hrs 57 mins 70.87 km
4 Morning Ride
19th September, 2017 4:17 AM 19th September, 2017 6:27 AM 2 hrs 10 mins 41.06 km
3 Afternoon Ride
18th September, 2017 4:54 PM 18th September, 2017 6:29 PM 1 hrs 35 mins 22.93 km
2 Morning Ride
16th September, 2017 5:29 AM 16th September, 2017 7:23 AM 1 hrs 53 mins 32.23 km
1 Quick ride to the bike shop
15th September, 2017 2:44 PM 15th September, 2017 3:16 PM 0 hrs 32 mins 5.76 km
Total Distance: 2654.79 km Total Hours: 198 hrs 54 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
48 Morning Ride
3rd September, 2017 6:22 AM 3rd September, 2017 8:56 AM 2 hrs 34 mins 25.05 km
47 Morning Ride
2nd September, 2017 6:31 AM 2nd September, 2017 9:09 AM 2 hrs 37 mins 22.69 km
46 Afternoon Ride
31st August, 2017 2:04 PM 31st August, 2017 6:25 PM 4 hrs 21 mins 51.25 km
45 Morning Ride
30th August, 2017 4:52 AM 30th August, 2017 6:47 AM 1 hrs 55 mins 40.43 km
44 Morning Ride
28th August, 2017 5:35 AM 28th August, 2017 11:37 AM 6 hrs 02 mins 55.22 km
43 Morning Ride
27th August, 2017 5:28 AM 27th August, 2017 12:58 PM 7 hrs 29 mins 111.68 km
42 Morning Ride
25th August, 2017 5:47 AM 25th August, 2017 7:20 AM 1 hrs 32 mins 30.1 km
41 Afternoon Ride
24th August, 2017 5:49 PM 24th August, 2017 8:10 PM 2 hrs 20 mins 44.21 km
40 Afternoon Ride
23rd August, 2017 1:42 PM 23rd August, 2017 6:41 PM 4 hrs 59 mins 43.82 km
39 Morning Ride
22nd August, 2017 9:48 AM 22nd August, 2017 12:25 PM 2 hrs 37 mins 38.09 km
38 Morning Ride
21st August, 2017 5:53 AM 21st August, 2017 9:27 AM 3 hrs 34 mins 51.45 km
37 Morning Ride
20th August, 2017 4:35 AM 20th August, 2017 10:40 AM 6 hrs 04 mins 72.23 km
36 Afternoon Ride
19th August, 2017 5:55 PM 19th August, 2017 7:49 PM 1 hrs 54 mins 25.59 km
35 Afternoon Ride
18th August, 2017 3:20 PM 18th August, 2017 5:38 PM 2 hrs 17 mins 21.3 km
34 Sierra Madre Martessem Ride
18th August, 2017 3:49 AM 18th August, 2017 7:23 AM 3 hrs 34 mins 54.42 km
33 Morning Ride
17th August, 2017 4:17 AM 17th August, 2017 5:58 AM 1 hrs 40 mins 30.62 km
32 Morning Ride
16th August, 2017 5:04 AM 16th August, 2017 7:10 AM 2 hrs 06 mins 35.21 km
31 Morning Ride
14th August, 2017 4:57 AM 14th August, 2017 6:58 AM 2 hrs 00 mins 33.54 km
30 Morning Ride
13th August, 2017 5:19 AM 13th August, 2017 5:32 PM 12 hrs 12 mins 130.24 km
29 Morning Ride
12th August, 2017 5:25 AM 12th August, 2017 10:58 AM 5 hrs 32 mins 70.26 km
28 Afternoon Ride
11th August, 2017 4:10 PM 11th August, 2017 7:35 PM 3 hrs 24 mins 38.86 km
27 Afternoon Ride
10th August, 2017 4:14 PM 10th August, 2017 6:16 PM 2 hrs 01 mins 34.02 km
26 Afternoon Ride
9th August, 2017 4:30 PM 9th August, 2017 6:26 PM 1 hrs 56 mins 33.74 km
25 Moa Morning Ride
6th August, 2017 5:10 AM 6th August, 2017 11:17 AM 6 hrs 06 mins 52.6 km
24 Morning Ride
5th August, 2017 5:21 AM 5th August, 2017 12:45 PM 7 hrs 24 mins 106.27 km
23 Afternoon Ride
4th August, 2017 5:16 PM 4th August, 2017 9:07 PM 3 hrs 50 mins 33.19 km
22 Afternoon Ride
3rd August, 2017 3:58 PM 3rd August, 2017 6:15 PM 2 hrs 17 mins 18.82 km
21 Morning Ride
3rd August, 2017 5:09 AM 3rd August, 2017 6:30 AM 1 hrs 21 mins 21.46 km
20 Antipolo Rainy Morning Ride
2nd August, 2017 4:42 AM 2nd August, 2017 10:56 AM 6 hrs 14 mins 70.2 km
19 Lunch Ride
1st August, 2017 11:24 AM 1st August, 2017 1:21 PM 1 hrs 56 mins 34.4 km
18 Sierra Madre Morning Ride
31st July, 2017 5:02 AM 31st July, 2017 4:06 PM 11 hrs 04 mins 140.17 km
17 Evening Ride
30th July, 2017 7:24 PM 30th July, 2017 7:46 PM 0 hrs 21 mins 4.31 km
16 Sunday MOA Ride
30th July, 2017 6:39 AM 30th July, 2017 1:27 PM 6 hrs 48 mins 75.29 km
15 Lunch Ride
28th July, 2017 12:04 PM 28th July, 2017 5:06 PM 5 hrs 02 mins 64.25 km
14 Afternoon Ride
27th July, 2017 5:02 PM 27th July, 2017 6:53 PM 1 hrs 51 mins 12.37 km
13 Afternoon Ride
26th July, 2017 3:28 PM 26th July, 2017 5:31 PM 2 hrs 03 mins 14.21 km
12 Afternoon Ride
25th July, 2017 3:44 PM 25th July, 2017 7:19 PM 3 hrs 34 mins 54.58 km
11 Afternoon Ride
24th July, 2017 4:16 PM 24th July, 2017 5:20 PM 1 hrs 03 mins 12.74 km
10 Morning Ride
24th July, 2017 5:05 AM 24th July, 2017 6:46 AM 1 hrs 40 mins 31.76 km
9 Morning Ride
23rd July, 2017 5:51 AM 23rd July, 2017 11:06 AM 5 hrs 14 mins 74.12 km
8 Afternoon Ride
22nd July, 2017 4:38 PM 22nd July, 2017 7:31 PM 2 hrs 53 mins 30.54 km
7 Timberland Ride
21st July, 2017 5:03 AM 21st July, 2017 12:52 PM 7 hrs 48 mins 70.63 km
6 Evening Ride
20th July, 2017 6:19 PM 20th July, 2017 8:33 PM 2 hrs 13 mins 31.77 km
5 Morning Ride
19th July, 2017 5:13 AM 19th July, 2017 1:32 PM 8 hrs 18 mins 110.7 km
4 Morning Ride
18th July, 2017 4:45 AM 18th July, 2017 6:13 AM 1 hrs 28 mins 22.87 km
3 Morning Ride
17th July, 2017 4:45 AM 17th July, 2017 8:27 AM 3 hrs 41 mins 60.54 km
2 Road test of new rims
16th July, 2017 6:38 PM 16th July, 2017 7:32 PM 0 hrs 53 mins 12.1 km
1 Morning Ride
15th July, 2017 5:06 AM 15th July, 2017 12:27 PM 7 hrs 21 mins 100.04 km
Total Distance: 2353.95 km Total Hours: 187 hrs 57 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
36 Morning Ride
18th June, 2017 5:08 AM 18th June, 2017 10:02 AM 4 hrs 53 mins 45.24 km
35 Morning Ride
17th June, 2017 4:43 AM 17th June, 2017 9:19 AM 4 hrs 36 mins 57.09 km
34 Morning Ride
16th June, 2017 5:01 AM 16th June, 2017 6:24 AM 1 hrs 23 mins 21.83 km
33 Morning Ride
15th June, 2017 5:14 AM 15th June, 2017 9:58 AM 4 hrs 44 mins 56.67 km
32 Thanksgiving Ride
14th June, 2017 4:52 AM 14th June, 2017 12:12 PM 7 hrs 19 mins 62.37 km
31 Evening Ride
13th June, 2017 6:14 PM 13th June, 2017 7:48 PM 1 hrs 34 mins 20.27 km
30 #TOGO517  5th to the last ride
13th June, 2017 5:04 AM 13th June, 2017 1:10 PM 8 hrs 06 mins 105.39 km
29 Morning Ride
12th June, 2017 7:20 AM 12th June, 2017 12:53 PM 5 hrs 33 mins 75.61 km
28 Evening Ride
11th June, 2017 6:23 PM 11th June, 2017 7:54 PM 1 hrs 31 mins 28.45 km
27 #TOGO517  7th to the last ride
11th June, 2017 4:38 AM 11th June, 2017 9:48 AM 5 hrs 10 mins 64.33 km
26 Evening Ride
10th June, 2017 6:02 PM 10th June, 2017 9:34 PM 3 hrs 31 mins 39.52 km
25 Morning Ride
10th June, 2017 4:56 AM 10th June, 2017 8:47 AM 3 hrs 51 mins 65.04 km
24 #TOGO517 9th to the last ride
9th June, 2017 5:54 PM 9th June, 2017 7:54 PM 1 hrs 59 mins 27.65 km
23 Morning Ride
9th June, 2017 4:55 AM 9th June, 2017 10:48 AM 5 hrs 52 mins 60.65 km
22 Morning Ride
8th June, 2017 4:45 AM 8th June, 2017 9:41 AM 4 hrs 55 mins 61.81 km
21 Ride to Antipolo and Siera Madre Garden Cottages
7th June, 2017 5:20 AM 7th June, 2017 12:49 PM 7 hrs 29 mins 102.53 km
20 Afternoon Ride
5th June, 2017 5:21 PM 5th June, 2017 6:36 PM 1 hrs 14 mins 11.25 km
19 Morning Ride
4th June, 2017 5:02 AM 4th June, 2017 10:36 AM 5 hrs 33 mins 43.07 km
18 Evening Ride
3rd June, 2017 6:20 PM 3rd June, 2017 8:29 PM 2 hrs 08 mins 27.43 km
17 Morning Ride
2nd June, 2017 5:18 AM 2nd June, 2017 6:26 AM 1 hrs 07 mins 22.26 km
16 Evening Ride
1st June, 2017 6:01 PM 1st June, 2017 8:37 PM 2 hrs 36 mins 33.14 km
15 Morning Ride
31st May, 2017 4:32 AM 31st May, 2017 4:37 PM 12 hrs 05 mins 130.34 km
14 Morning Ride
30th May, 2017 4:01 AM 30th May, 2017 5:34 AM 1 hrs 33 mins 22.6 km
13 Afternoon Ride
29th May, 2017 5:35 PM 29th May, 2017 8:35 PM 3 hrs 00 mins 42.43 km
12 Morning Ride
29th May, 2017 4:45 AM 29th May, 2017 6:28 AM 1 hrs 43 mins 27.25 km
11 Morning Ride
28th May, 2017 7:07 AM 28th May, 2017 11:17 AM 4 hrs 10 mins 23.11 km
10 Morning Ride to Antipolo
27th May, 2017 4:54 AM 27th May, 2017 9:31 AM 4 hrs 36 mins 58.39 km
9 Pick up Shimano BR - RS505 Brake Pads
26th May, 2017 5:06 PM 26th May, 2017 6:44 PM 1 hrs 38 mins 25.1 km
8 Morning Ride
26th May, 2017 4:59 AM 26th May, 2017 6:42 AM 1 hrs 42 mins 23.28 km
7 Morning Ride
25th May, 2017 5:06 AM 25th May, 2017 1:33 PM 8 hrs 26 mins 70.08 km
6 Afternoon Ride
24th May, 2017 5:20 PM 24th May, 2017 7:34 PM 2 hrs 13 mins 24.53 km
5 Afternoon Ride
23rd May, 2017 4:33 PM 23rd May, 2017 7:02 PM 2 hrs 29 mins 35.32 km
4 Timberland Ride
19th May, 2017 3:19 PM 19th May, 2017 6:06 PM 2 hrs 47 mins 21.72 km
3 Afternoon Ride
18th May, 2017 5:38 PM 18th May, 2017 6:13 PM 0 hrs 34 mins 7.03 km
2 Morning Ride
14th May, 2017 6:15 AM 14th May, 2017 9:59 AM 3 hrs 44 mins 46.6 km
1 Morning Ride
13th May, 2017 5:10 AM 13th May, 2017 9:50 AM 4 hrs 39 mins 57.6 km
Total Distance: 1646.98 km Total Hours: 141 hrs 20 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow Lomar

Chat Lomar