suhaimi6495's Profile

Singapore
Joined 11th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to suhaimi6495?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 101

Rode 1545.4 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 84

Rode 2020.11 km

“ Great ride! Gruelling race against time! ”
View

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 455

Rode 522.53 km

“ More to come in the next challenges. ”
View

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 33

Rode 3079.37 km

“ Togo1050 was a wonderful experience. Spending days and nights riding with m... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 76

Rode 2243.79 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

2
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

1
"Loyal Biker"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
28 Evening Ride
23rd October, 2017 6:11 PM 23rd October, 2017 8:26 PM 2 hrs 14 mins 51.46 km
27 Evening Ride
22nd October, 2017 7:22 PM 22nd October, 2017 10:29 PM 3 hrs 06 mins 71.9 km
26 Night Ride
22nd October, 2017 12:19 AM 22nd October, 2017 2:19 AM 1 hrs 59 mins 48.25 km
25 Evening Ride
19th October, 2017 7:17 PM 19th October, 2017 9:25 PM 2 hrs 07 mins 51.44 km
24 Evening Ride
17th October, 2017 7:08 PM 17th October, 2017 10:22 PM 3 hrs 13 mins 75.48 km
23 Evening Ride
15th October, 2017 6:31 PM 15th October, 2017 9:04 PM 2 hrs 32 mins 63.25 km
22 Evening Ride
14th October, 2017 6:02 PM 14th October, 2017 8:12 PM 2 hrs 09 mins 51.76 km
21 Morning Ride
14th October, 2017 7:23 AM 14th October, 2017 9:54 AM 2 hrs 30 mins 57.47 km
20 Evening Ride
12th October, 2017 6:06 PM 12th October, 2017 8:54 PM 2 hrs 47 mins 66.07 km
19 Evening Ride
10th October, 2017 6:49 PM 10th October, 2017 9:21 PM 2 hrs 32 mins 63.47 km
18 Evening Ride
9th October, 2017 6:39 PM 9th October, 2017 9:06 PM 2 hrs 26 mins 62.45 km
17 Morning Ride
8th October, 2017 10:37 AM 8th October, 2017 12:27 PM 1 hrs 50 mins 25.98 km
16 Evening Ride
6th October, 2017 6:58 PM 6th October, 2017 8:31 PM 1 hrs 32 mins 37.28 km
15 Evening Ride
4th October, 2017 6:43 PM 4th October, 2017 8:48 PM 2 hrs 05 mins 52.53 km
14 Evening Ride
2nd October, 2017 6:35 PM 2nd October, 2017 9:00 PM 2 hrs 25 mins 62.5 km
13 Morning Ride
1st October, 2017 9:13 AM 1st October, 2017 11:34 AM 2 hrs 21 mins 55.2 km
12 Evening Ride
29th September, 2017 8:09 PM 29th September, 2017 10:21 PM 2 hrs 12 mins 52.71 km
11 West ride on a hot day.
24th September, 2017 7:03 AM 24th September, 2017 2:53 PM 7 hrs 50 mins 98.64 km
10 Evening Ride
23rd September, 2017 8:31 PM 24th September, 2017 12:30 AM 3 hrs 59 mins 56.05 km
9 Night Ride
22nd September, 2017 10:49 PM 22nd September, 2017 11:30 PM 0 hrs 40 mins 7.66 km
8 Evening Ride
22nd September, 2017 8:03 PM 22nd September, 2017 8:44 PM 0 hrs 41 mins 8.55 km
7 Evening Ride
21st September, 2017 7:23 PM 21st September, 2017 9:30 PM 2 hrs 07 mins 51.6 km
6 Evening Ride
19th September, 2017 7:25 PM 19th September, 2017 9:39 PM 2 hrs 14 mins 52.35 km
5 Afternoon Ride
16th September, 2017 5:49 PM 17th September, 2017 12:11 AM 6 hrs 21 mins 76.15 km
4 Evening Ride
15th September, 2017 7:28 PM 15th September, 2017 9:49 PM 2 hrs 20 mins 23.15 km
3 Evening Ride
12th September, 2017 7:25 PM 12th September, 2017 10:03 PM 2 hrs 37 mins 61.51 km
2 Evening Ride
11th September, 2017 7:19 PM 11th September, 2017 9:36 PM 2 hrs 16 mins 51.72 km
1 Togo1117. West ride.
10th September, 2017 6:51 AM 10th September, 2017 2:19 PM 7 hrs 27 mins 108.83 km
Total Distance: 1545.41 km Total Hours: 78 hrs 32 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
38 Evening Ride
3rd September, 2017 6:36 PM 3rd September, 2017 10:01 PM 3 hrs 25 mins 73.53 km
37 Lunch Ride
3rd September, 2017 11:48 AM 3rd September, 2017 12:28 PM 0 hrs 39 mins 2.96 km
36 Morning Ride
3rd September, 2017 7:12 AM 3rd September, 2017 10:26 AM 3 hrs 13 mins 72.64 km
35 Evening Ride
2nd September, 2017 7:18 PM 2nd September, 2017 10:39 PM 3 hrs 20 mins 76.39 km
34 Evening Ride
31st August, 2017 7:23 PM 31st August, 2017 10:32 PM 3 hrs 08 mins 72.4 km
33 Evening Ride
30th August, 2017 7:30 PM 30th August, 2017 9:29 PM 1 hrs 58 mins 18.85 km
32 Evening Ride
29th August, 2017 7:28 PM 29th August, 2017 10:02 PM 2 hrs 34 mins 62.3 km
31 Evening Ride
28th August, 2017 7:24 PM 28th August, 2017 10:36 PM 3 hrs 11 mins 75.1 km
30 Evening Ride
23rd August, 2017 6:48 PM 23rd August, 2017 9:31 PM 2 hrs 42 mins 65.19 km
29 Evening Ride
22nd August, 2017 7:24 PM 22nd August, 2017 9:44 PM 2 hrs 20 mins 55.92 km
28 Evening Ride
21st August, 2017 6:45 PM 21st August, 2017 10:40 PM 3 hrs 54 mins 73.34 km
27 Afternoon Ride
20th August, 2017 6:01 PM 20th August, 2017 9:57 PM 3 hrs 56 mins 71.11 km
26 Morning Ride
20th August, 2017 7:47 AM 20th August, 2017 10:29 AM 2 hrs 42 mins 50.56 km
25 Evening Ride
18th August, 2017 7:20 PM 18th August, 2017 10:50 PM 3 hrs 29 mins 61.07 km
24 Evening Ride
16th August, 2017 7:06 PM 16th August, 2017 10:45 PM 3 hrs 38 mins 62.26 km
23 Evening Ride
15th August, 2017 7:08 PM 15th August, 2017 8:56 PM 1 hrs 48 mins 31.33 km
22 Evening Ride
14th August, 2017 6:54 PM 14th August, 2017 10:47 PM 3 hrs 53 mins 71.01 km
21 Evening Ride
13th August, 2017 5:51 PM 13th August, 2017 9:35 PM 3 hrs 44 mins 63.82 km
20 Evening Ride
12th August, 2017 7:03 PM 12th August, 2017 10:38 PM 3 hrs 34 mins 61.22 km
19 Morning Ride
12th August, 2017 7:51 AM 12th August, 2017 11:22 AM 3 hrs 30 mins 61.37 km
18 Evening Ride
9th August, 2017 8:22 PM 9th August, 2017 11:38 PM 3 hrs 15 mins 54.07 km
17 National day. Ride to fireworks!
9th August, 2017 3:51 PM 9th August, 2017 6:49 PM 2 hrs 57 mins 54.37 km
16 Night Ride
8th August, 2017 10:58 PM 9th August, 2017 3:22 AM 4 hrs 23 mins 72.31 km
15 Evening Ride
8th August, 2017 7:24 PM 8th August, 2017 8:38 PM 1 hrs 14 mins 15.6 km
14 Evening Ride
7th August, 2017 7:19 PM 7th August, 2017 10:52 PM 3 hrs 33 mins 62.17 km
13 Evening Ride
5th August, 2017 7:10 PM 5th August, 2017 11:50 PM 4 hrs 39 mins 80.92 km
12 Evening Ride
4th August, 2017 7:34 PM 4th August, 2017 10:28 PM 2 hrs 53 mins 50.95 km
11 Evening Ride
3rd August, 2017 7:37 PM 3rd August, 2017 10:29 PM 2 hrs 51 mins 51.44 km
10 Evening Ride
1st August, 2017 7:07 PM 1st August, 2017 10:09 PM 3 hrs 01 mins 51.92 km
9 Evening Ride
31st July, 2017 6:50 PM 31st July, 2017 9:07 PM 2 hrs 16 mins 38.48 km
8 Morning Ride
30th July, 2017 6:12 AM 30th July, 2017 12:12 PM 5 hrs 59 mins 54.48 km
7 Evening Ride
28th July, 2017 7:29 PM 28th July, 2017 11:13 PM 3 hrs 44 mins 65.89 km
6 Evening Ride
26th July, 2017 6:45 PM 26th July, 2017 10:36 PM 3 hrs 51 mins 40.61 km
5 Night Ride
22nd July, 2017 11:34 PM 22nd July, 2017 11:48 PM 0 hrs 14 mins 4.26 km
4 Evening Ride
22nd July, 2017 7:38 PM 22nd July, 2017 11:37 PM 3 hrs 58 mins 33.22 km
3 Evening Ride
21st July, 2017 8:35 PM 22nd July, 2017 2:02 AM 5 hrs 26 mins 74.4 km
2 Evening Ride
20th July, 2017 7:25 PM 20th July, 2017 8:35 PM 1 hrs 09 mins 18.56 km
1 Evening Ride
16th July, 2017 7:38 PM 16th July, 2017 8:42 PM 1 hrs 04 mins 14.12 km
Total Distance: 2020.14 km Total Hours: 117 hrs 37 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
13 Night Ride
16th June, 2017 9:46 PM 16th June, 2017 11:29 PM 1 hrs 43 mins 30.22 km
12 Evening Ride
12th June, 2017 8:33 PM 12th June, 2017 10:56 PM 2 hrs 23 mins 37.06 km
11 Evening Ride
10th June, 2017 6:26 PM 10th June, 2017 8:48 PM 2 hrs 21 mins 18.05 km
10 Evening Ride
29th May, 2017 8:47 PM 29th May, 2017 10:33 PM 1 hrs 46 mins 21.02 km
9 Night Ride
28th May, 2017 1:14 AM 28th May, 2017 4:14 AM 2 hrs 59 mins 45.59 km
8 Evening Ride
25th May, 2017 7:22 PM 25th May, 2017 9:37 PM 2 hrs 14 mins 37.14 km
7 Evening Ride
23rd May, 2017 7:27 PM 23rd May, 2017 10:21 PM 2 hrs 54 mins 51.86 km
6 Night Ride
21st May, 2017 9:02 PM 21st May, 2017 10:54 PM 1 hrs 52 mins 21.88 km
5 Lunch Ride
21st May, 2017 11:47 AM 21st May, 2017 1:19 PM 1 hrs 32 mins 14.25 km
4 Togo Evening Ride
17th May, 2017 7:09 PM 17th May, 2017 9:53 PM 2 hrs 43 mins 52.23 km
3 Togo Ride
15th May, 2017 7:37 PM 15th May, 2017 10:53 PM 3 hrs 16 mins 51.96 km
2 Togo Ride
13th May, 2017 2:57 PM 14th May, 2017 12:15 AM 9 hrs 17 mins 86.43 km
1 Night Ride
13th May, 2017 12:50 AM 13th May, 2017 4:51 AM 4 hrs 01 mins 54.83 km
Total Distance: 522.52 km Total Hours: 39 hrs 38 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow suhaimi6495

Chat suhaimi6495