jsckoo2016's Profile

Singapore
Joined 10th May 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to jsckoo2016?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 8

Rode 4652.29 km

“ Thanks God for HIS blessing on all of us who cycled safely in this event. ... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 7

Rode 4264.04 km

“ My team Spin Doctors and I have enjoyed this Togo817 event very much and pu... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 8

Rode 3058.43 km

“ I got to know a few new cyclists well in this event and cycled with them in... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 34

Rode 3073.84 km

“ Togo920 was my first participation. I love it! It has improved my fitness a... ” Read More

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 26

Rode 3008.83 km

“ This was the first time I participated in TOGO920 event. I love the challen... ” Read More

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

9
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

2
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
166 Spin Doctors Appreciation Ride To Togoparts and all event riders
5th November, 2017 5:49 AM 5th November, 2017 6:57 AM 1 hrs 07 mins 31.01 km
165 After lunch short fat burning
4th November, 2017 1:09 PM 4th November, 2017 1:37 PM 0 hrs 27 mins 11.02 km
164 ???? Thank you Lord for a blessed Birthday ride
3rd November, 2017 7:02 AM 3rd November, 2017 1:33 PM 6 hrs 31 mins 156.08 km
163 slow wet ride to office
3rd November, 2017 6:25 AM 3rd November, 2017 6:55 AM 0 hrs 30 mins 12.38 km
162 PM ride
2nd November, 2017 4:48 PM 2nd November, 2017 5:51 PM 1 hrs 03 mins 25.27 km
161 A blessed sunrise ride
2nd November, 2017 7:01 AM 2nd November, 2017 7:58 AM 0 hrs 57 mins 23.64 km
160 Am ride
2nd November, 2017 5:58 AM 2nd November, 2017 6:57 AM 0 hrs 59 mins 25.29 km
159 A blessed evening ride
1st November, 2017 6:01 PM 1st November, 2017 7:15 PM 1 hrs 13 mins 30.88 km
158 TMCR
1st November, 2017 4:39 PM 1st November, 2017 5:53 PM 1 hrs 13 mins 30.99 km
157 Beautiful morning sunshine ride
1st November, 2017 7:11 AM 1st November, 2017 8:01 AM 0 hrs 50 mins 22.64 km
156 Lunch time fat burning, fat intake, fat burning
31st October, 2017 11:37 AM 31st October, 2017 12:45 PM 1 hrs 07 mins 30.46 km
155 Challenged the storm
31st October, 2017 7:00 AM 31st October, 2017 7:17 AM 0 hrs 17 mins 7.37 km
154 Am ride
31st October, 2017 5:59 AM 31st October, 2017 6:57 AM 0 hrs 57 mins 24.54 km
153 A blessed ride home
30th October, 2017 6:01 PM 30th October, 2017 6:56 PM 0 hrs 55 mins 20.54 km
152 Afternoon ride
30th October, 2017 4:49 PM 30th October, 2017 5:53 PM 1 hrs 03 mins 25.61 km
151 Good morning singapore
30th October, 2017 7:01 AM 30th October, 2017 8:00 AM 0 hrs 58 mins 25.82 km
150 Am ride
30th October, 2017 5:28 AM 30th October, 2017 6:54 AM 1 hrs 25 mins 35.03 km
149 MTB to AMK to cut hair and take away best chicken biryani
28th October, 2017 9:26 AM 28th October, 2017 10:40 AM 1 hrs 13 mins 21.18 km
148 Good morning singapore
28th October, 2017 7:01 AM 28th October, 2017 7:25 AM 0 hrs 24 mins 10.23 km
147 Sunrise ride
28th October, 2017 5:04 AM 28th October, 2017 6:58 AM 1 hrs 53 mins 51.26 km
146 A blessed cool TGIF ride
27th October, 2017 7:28 AM 27th October, 2017 4:00 PM 8 hrs 32 mins 203.24 km
145 Ride to office
27th October, 2017 6:15 AM 27th October, 2017 6:56 AM 0 hrs 40 mins 16.28 km
144 Flowery ride to client office
26th October, 2017 7:56 AM 26th October, 2017 9:33 AM 1 hrs 36 mins 23.56 km
143 Cold ride
26th October, 2017 6:46 AM 26th October, 2017 6:58 AM 0 hrs 12 mins 3.2 km
142 Ride to eat dinner
25th October, 2017 7:41 PM 25th October, 2017 7:56 PM 0 hrs 14 mins 3.29 km
141 Cold ride back to hotel
25th October, 2017 6:01 PM 25th October, 2017 6:48 PM 0 hrs 47 mins 11.65 km
140 Sunset ride along river
25th October, 2017 4:43 PM 25th October, 2017 5:44 PM 1 hrs 00 mins 14.53 km
139 Cycled to Pudong International Airport on client MTB
25th October, 2017 8:53 AM 25th October, 2017 2:24 PM 5 hrs 31 mins 100.91 km
138 Good morning cold shanghai 13C workout on Mobike
25th October, 2017 5:01 AM 25th October, 2017 6:45 AM 1 hrs 43 mins 28.58 km
137 Mobike workout before dinner at Shanghai
24th October, 2017 4:41 PM 24th October, 2017 4:59 PM 0 hrs 18 mins 5.16 km
136 After dinner ride to hotel
23rd October, 2017 9:43 PM 23rd October, 2017 9:51 PM 0 hrs 08 mins 1.95 km
135 Shanghai ride
23rd October, 2017 6:30 PM 23rd October, 2017 6:48 PM 0 hrs 17 mins 3.71 km
134 Good morning singapore
23rd October, 2017 5:03 AM 23rd October, 2017 6:08 AM 1 hrs 05 mins 30.39 km
133 Am ride
22nd October, 2017 5:20 AM 22nd October, 2017 6:58 AM 1 hrs 37 mins 45.32 km
132 A blessed TGIF ride
20th October, 2017 7:40 AM 20th October, 2017 3:27 PM 7 hrs 46 mins 173.13 km
131 TGIF ride to office
20th October, 2017 6:19 AM 20th October, 2017 6:57 AM 0 hrs 37 mins 15.38 km
130 Sunset ride
19th October, 2017 6:05 PM 19th October, 2017 6:40 PM 0 hrs 35 mins 15.97 km
129 A blessed post Deepavalli RI ride
19th October, 2017 7:29 AM 19th October, 2017 3:59 PM 8 hrs 30 mins 185.01 km
128 Am ride
19th October, 2017 6:17 AM 19th October, 2017 6:55 AM 0 hrs 37 mins 16.16 km
127 Ride to buy bread
18th October, 2017 9:13 PM 18th October, 2017 9:22 PM 0 hrs 08 mins 1.99 km
126 Cooling down ride
18th October, 2017 7:01 AM 18th October, 2017 7:26 AM 0 hrs 25 mins 10.66 km
125 Beautiful sunrise ride
18th October, 2017 5:01 AM 18th October, 2017 6:57 AM 1 hrs 56 mins 52.32 km
124 Slow Obike from station to hone
17th October, 2017 12:18 PM 17th October, 2017 12:39 PM 0 hrs 20 mins 4.4 km
123 A blessed Sunset ride
16th October, 2017 6:01 PM 16th October, 2017 7:13 PM 1 hrs 12 mins 31.6 km
122 A blessed pm ride
16th October, 2017 11:28 AM 16th October, 2017 12:14 PM 0 hrs 45 mins 14.28 km
121 Fresh air ride
16th October, 2017 7:00 AM 16th October, 2017 7:57 AM 0 hrs 56 mins 22.06 km
120 Good am singapore
16th October, 2017 6:15 AM 16th October, 2017 6:56 AM 0 hrs 40 mins 15.83 km
119 A blessed evening ride
14th October, 2017 10:44 PM 14th October, 2017 11:42 PM 0 hrs 57 mins 23.04 km
118 A blessed Tour de Bintan
14th October, 2017 8:39 AM 14th October, 2017 4:15 PM 7 hrs 35 mins 174.37 km
117 Breakfast at ECP Mac
14th October, 2017 5:06 AM 14th October, 2017 6:27 AM 1 hrs 20 mins 29.25 km
116 A blessed Sunset ride
13th October, 2017 6:01 PM 13th October, 2017 7:21 PM 1 hrs 20 mins 31.56 km
115 TMCR
13th October, 2017 4:53 PM 13th October, 2017 5:57 PM 1 hrs 04 mins 26.53 km
114 A short wet ride to office
13th October, 2017 6:19 AM 13th October, 2017 6:57 AM 0 hrs 37 mins 15.1 km
113 A blessed ride home before storm
12th October, 2017 6:01 PM 12th October, 2017 7:09 PM 1 hrs 07 mins 25.38 km
112 TMCR
12th October, 2017 4:34 PM 12th October, 2017 5:55 PM 1 hrs 21 mins 32.39 km
111 Stormy soaked morning ride
12th October, 2017 7:01 AM 12th October, 2017 8:01 AM 0 hrs 59 mins 22.19 km
110 Am ride
12th October, 2017 6:12 AM 12th October, 2017 6:55 AM 0 hrs 43 mins 16.43 km
109 Cycle to Swettenham road to view rich man house
11th October, 2017 8:01 PM 11th October, 2017 8:56 PM 0 hrs 55 mins 22.16 km
108 Orchard road window shopping on Propel
11th October, 2017 7:16 PM 11th October, 2017 7:53 PM 0 hrs 36 mins 14.31 km
107 Obike afternoon ride
11th October, 2017 4:49 PM 11th October, 2017 5:49 PM 0 hrs 59 mins 12.57 km
106 Obike to North Bridge Road Blanco court to eat prawn pork rib and pig tail noodle and $7 hair cut at jalan sultan and stroll along haji lane
11th October, 2017 11:06 AM 11th October, 2017 11:28 AM 0 hrs 21 mins 5.85 km
105 Fresh air workout on Obike at Suntec car park
11th October, 2017 7:18 AM 11th October, 2017 7:59 AM 0 hrs 40 mins 6.6 km
104 Obike to North Bridge Road to eat the best wonton mee in town
10th October, 2017 11:22 AM 10th October, 2017 11:48 AM 0 hrs 26 mins 4.82 km
103 A bless d ELITE twilight ride
9th October, 2017 6:17 PM 9th October, 2017 7:15 PM 0 hrs 57 mins 23.28 km
102 Blessed Monday ride with Stephen Moore
9th October, 2017 7:01 AM 9th October, 2017 3:51 PM 8 hrs 50 mins 200.43 km
101 Good morning singapore
9th October, 2017 6:17 AM 9th October, 2017 6:54 AM 0 hrs 37 mins 15.1 km
100 Am ride
8th October, 2017 5:01 AM 8th October, 2017 6:53 AM 1 hrs 52 mins 52.35 km
99 Warming up
8th October, 2017 4:50 AM 8th October, 2017 5:00 AM 0 hrs 09 mins 3.71 km
98 Cooing down ride
6th October, 2017 6:05 PM 6th October, 2017 6:26 PM 0 hrs 20 mins 6.93 km
97 Beautiful singapore round island happy birthday celebration ride for Stephen Moore
6th October, 2017 7:01 AM 6th October, 2017 3:15 PM 8 hrs 13 mins 195.32 km
96 Good morning
6th October, 2017 6:27 AM 6th October, 2017 6:55 AM 0 hrs 27 mins 11.53 km
95 A new sets of brake pad!
5th October, 2017 6:40 PM 5th October, 2017 6:46 PM 0 hrs 05 mins 1.66 km
94 A long ride to bike shop
5th October, 2017 2:30 PM 5th October, 2017 5:31 PM 3 hrs 01 mins 73.9 km
93 Marina bay cruise centre and PSA
5th October, 2017 7:00 AM 5th October, 2017 8:04 AM 1 hrs 03 mins 25.76 km
92 Good morning garden by the bay
5th October, 2017 6:17 AM 5th October, 2017 6:55 AM 0 hrs 38 mins 15.06 km
91 A blessed evening ride
4th October, 2017 6:01 PM 4th October, 2017 7:04 PM 1 hrs 02 mins 24.22 km
90 Blessed semi wet ride to CV
4th October, 2017 4:27 PM 4th October, 2017 5:55 PM 1 hrs 28 mins 36.15 km
89 Good morning singapore
4th October, 2017 7:00 AM 4th October, 2017 8:03 AM 1 hrs 03 mins 24.05 km
88 Am ride
4th October, 2017 6:13 AM 4th October, 2017 6:55 AM 0 hrs 41 mins 16.28 km
87 Soaked and cold ride
3rd October, 2017 6:01 PM 3rd October, 2017 6:48 PM 0 hrs 47 mins 17.73 km
86 Wet
3rd October, 2017 4:01 PM 3rd October, 2017 5:45 PM 1 hrs 43 mins 41.67 km
85 A blessed cooling morning ride with peace
3rd October, 2017 7:00 AM 3rd October, 2017 8:02 AM 1 hrs 02 mins 25.5 km
84 Good morning east coast
3rd October, 2017 6:16 AM 3rd October, 2017 6:57 AM 0 hrs 41 mins 18.33 km
83 A beautiful twilight ride
2nd October, 2017 6:01 PM 2nd October, 2017 7:08 PM 1 hrs 07 mins 28.41 km
82 PM ride
2nd October, 2017 4:05 PM 2nd October, 2017 5:53 PM 1 hrs 47 mins 45.03 km
81 A blessed morning workout
2nd October, 2017 7:00 AM 2nd October, 2017 8:01 AM 1 hrs 01 mins 26.85 km
80 Good am singapore
2nd October, 2017 6:12 AM 2nd October, 2017 6:52 AM 0 hrs 39 mins 16.34 km
79 Good morning singapore
1st October, 2017 5:04 AM 1st October, 2017 6:57 AM 1 hrs 52 mins 50.26 km
78 Beautiful morning ride
30th September, 2017 7:00 AM 30th September, 2017 7:45 AM 0 hrs 45 mins 20.35 km
77 Good morning singapore
30th September, 2017 5:02 AM 30th September, 2017 6:57 AM 1 hrs 55 mins 53.17 km
76 Cooling down ride
28th September, 2017 6:06 PM 28th September, 2017 6:22 PM 0 hrs 16 mins 5.98 km
75 Beautiful Singapore RI ride with Tuas Lamp pole 1 (I will be back!), Tuas TV world, nasi lemak burger, Suntec cafe!
28th September, 2017 7:14 AM 28th September, 2017 3:10 PM 7 hrs 55 mins 194.05 km
74 Good morning Seletar Airport
28th September, 2017 6:28 AM 28th September, 2017 6:56 AM 0 hrs 28 mins 11.62 km
73 A blessed wet evening ride
27th September, 2017 6:01 PM 27th September, 2017 7:08 PM 1 hrs 07 mins 28.63 km
72 Wet wet wet
27th September, 2017 4:33 PM 27th September, 2017 5:56 PM 1 hrs 22 mins 34.88 km
71 A beautiful sunshine ride
27th September, 2017 7:00 AM 27th September, 2017 8:07 AM 1 hrs 06 mins 28.29 km
70 Good morning singapore! I am back
27th September, 2017 6:09 AM 27th September, 2017 6:52 AM 0 hrs 43 mins 17.93 km
69 Mobike ride to hotel after double celebration dinner - completed 1117 and signed contract with client!
25th September, 2017 7:32 PM 25th September, 2017 7:48 PM 0 hrs 16 mins 3.82 km
68 Riding Mobike with umbrella to dinner - wet wet wet
25th September, 2017 5:21 PM 25th September, 2017 5:36 PM 0 hrs 15 mins 3.12 km
67 Completed 1117 on Mobike in Shanghai under very wet conditions
25th September, 2017 11:09 AM 25th September, 2017 12:35 PM 1 hrs 25 mins 23.34 km
66 Good morning Shanghai
25th September, 2017 7:10 AM 25th September, 2017 7:57 AM 0 hrs 47 mins 12.85 km
65 Ride to the beautiful Mercedes Benz arena
25th September, 2017 5:08 AM 25th September, 2017 6:56 AM 1 hrs 47 mins 28.09 km
64 Wet Mobike ride to hotel after dinner
24th September, 2017 9:15 PM 24th September, 2017 9:34 PM 0 hrs 19 mins 3.55 km
63 Ultra wet ride to hotel
24th September, 2017 6:01 PM 24th September, 2017 6:24 PM 0 hrs 22 mins 6.65 km
62 Ultra wet Mobike ride in Shanghai
24th September, 2017 4:50 PM 24th September, 2017 5:34 PM 0 hrs 44 mins 11.55 km
61 Mobike to outer bund
24th September, 2017 2:27 PM 24th September, 2017 2:41 PM 0 hrs 14 mins 1.68 km
60 Mobike to ferry terminal to cross Huang Pu river
24th September, 2017 10:28 AM 24th September, 2017 10:50 AM 0 hrs 22 mins 4.49 km
59 Good morning Shanghai on Mobike in rain
24th September, 2017 7:59 AM 24th September, 2017 8:53 AM 0 hrs 54 mins 13.16 km
58 Mobike to hotel after beer
23rd September, 2017 11:25 PM 23rd September, 2017 11:41 PM 0 hrs 16 mins 3.83 km
57 Mobike to dinner
23rd September, 2017 8:00 PM 23rd September, 2017 8:07 PM 0 hrs 07 mins 1.67 km
56 Dinner
23rd September, 2017 7:47 PM 23rd September, 2017 7:57 PM 0 hrs 09 mins 1.82 km
55 Breakfast along Huang Pu river on Mobike
23rd September, 2017 7:01 AM 23rd September, 2017 8:09 AM 1 hrs 08 mins 15.48 km
54 Good am Shanghai on Mobike
23rd September, 2017 5:01 AM 23rd September, 2017 6:44 AM 1 hrs 43 mins 22.81 km
53 Am ride
23rd September, 2017 4:41 AM 23rd September, 2017 4:58 AM 0 hrs 16 mins 3.53 km
52 Mobike to client office
21st September, 2017 1:50 PM 21st September, 2017 1:55 PM 0 hrs 04 mins 0.75 km
51 Mobike to hotel after lunch
21st September, 2017 12:37 PM 21st September, 2017 12:55 PM 0 hrs 17 mins 3.63 km
50 Mobike to lunch
21st September, 2017 10:40 AM 21st September, 2017 11:37 AM 0 hrs 56 mins 11.12 km
49 Shanghai mobike challenge
21st September, 2017 7:01 AM 21st September, 2017 7:51 AM 0 hrs 49 mins 9.84 km
48 Explored Shanghai Huang Pu river cycling track on Mobike under raining condition
21st September, 2017 5:20 AM 21st September, 2017 6:53 AM 1 hrs 32 mins 22.11 km
47 Good morning singapore
20th September, 2017 5:54 AM 20th September, 2017 6:23 AM 0 hrs 29 mins 10.43 km
46 Obike workout at HDB car park
19th September, 2017 6:17 PM 19th September, 2017 6:32 PM 0 hrs 15 mins 2.44 km
45 Fat burning after lunch at rainy wet conditions
19th September, 2017 1:42 PM 19th September, 2017 2:58 PM 1 hrs 15 mins 34.52 km
44 A blessed safe ride in very stormy weather
18th September, 2017 5:04 PM 18th September, 2017 5:41 PM 0 hrs 37 mins 13.35 km
43 Good morning singapore
18th September, 2017 7:00 AM 18th September, 2017 7:46 AM 0 hrs 46 mins 18.61 km
42 Am ride
18th September, 2017 5:22 AM 18th September, 2017 6:57 AM 1 hrs 34 mins 37.09 km
41 Jurong Port, Pandan Reservoir, and true climbing at rifles range road
17th September, 2017 2:23 PM 17th September, 2017 3:53 PM 1 hrs 29 mins 36.99 km
40 Good am singapore
17th September, 2017 6:02 AM 17th September, 2017 6:38 AM 0 hrs 35 mins 15.43 km
39 Fast and furious
17th September, 2017 5:01 AM 17th September, 2017 6:02 AM 1 hrs 00 mins 31.18 km
38 Wake up
17th September, 2017 4:47 AM 17th September, 2017 4:59 AM 0 hrs 11 mins 5 km
37 Obike to Orchard Road
16th September, 2017 6:01 PM 16th September, 2017 6:16 PM 0 hrs 15 mins 3.76 km
36 Obike leisure ride
16th September, 2017 5:51 PM 16th September, 2017 5:58 PM 0 hrs 07 mins 1.71 km
35 Obike to MRT station
16th September, 2017 2:09 PM 16th September, 2017 2:29 PM 0 hrs 19 mins 4.51 km
34 MTB to AMK to cut hair and Seng Siong to buy Lala
16th September, 2017 11:33 AM 16th September, 2017 12:22 PM 0 hrs 48 mins 12.86 km
33 Celebration ride for Madam President Halimah, do good, do together
16th September, 2017 5:02 AM 16th September, 2017 6:51 AM 1 hrs 48 mins 50.19 km
32 Good morning singapore
16th September, 2017 4:09 AM 16th September, 2017 4:58 AM 0 hrs 49 mins 20.8 km
31 Leisure Obike ride after dinner
15th September, 2017 9:24 PM 15th September, 2017 9:37 PM 0 hrs 13 mins 2.3 km
30 Obike to Beach Road to eat prawn mee and Ngo Hian and very wet on the way
15th September, 2017 11:25 AM 15th September, 2017 11:40 AM 0 hrs 15 mins 3.51 km
29 Obike to city hall MRT
15th September, 2017 9:24 AM 15th September, 2017 9:32 AM 0 hrs 07 mins 1.71 km
28 Obike workout at Suntec area
15th September, 2017 7:37 AM 15th September, 2017 7:57 AM 0 hrs 19 mins 6.48 km
27 Obike to MRT
15th September, 2017 6:26 AM 15th September, 2017 6:45 AM 0 hrs 19 mins 4.72 km
26 Blessed evening ride
14th September, 2017 8:03 PM 14th September, 2017 9:16 PM 1 hrs 12 mins 30.35 km
25 Pm ride
14th September, 2017 6:01 PM 14th September, 2017 7:45 PM 1 hrs 44 mins 43.66 km
24 Follow the rainbow
14th September, 2017 5:00 PM 14th September, 2017 5:57 PM 0 hrs 56 mins 23.97 km
23 Blessed morning ride
14th September, 2017 7:00 AM 14th September, 2017 8:03 AM 1 hrs 03 mins 23.51 km
22 Am ride
14th September, 2017 6:15 AM 14th September, 2017 6:57 AM 0 hrs 41 mins 16.67 km
21 A blessed afternoon ride
13th September, 2017 6:01 PM 13th September, 2017 6:34 PM 0 hrs 33 mins 14.07 km
20 SA
13th September, 2017 4:59 PM 13th September, 2017 5:52 PM 0 hrs 53 mins 22.13 km
19 Good morning singapore
13th September, 2017 7:00 AM 13th September, 2017 7:56 AM 0 hrs 56 mins 23.84 km
18 Cycle on F1 track !
13th September, 2017 6:21 AM 13th September, 2017 6:54 AM 0 hrs 33 mins 14.05 km
17 A blessed ride home with bad headache
12th September, 2017 6:03 PM 12th September, 2017 7:26 PM 1 hrs 23 mins 35.52 km
16 Strava reset
12th September, 2017 6:00 PM 12th September, 2017 6:02 PM 0 hrs 02 mins 0.71 km
15 TMCR
12th September, 2017 5:04 PM 12th September, 2017 5:56 PM 0 hrs 52 mins 21.75 km
14 Good morning singapore
12th September, 2017 7:00 AM 12th September, 2017 7:58 AM 0 hrs 58 mins 23.89 km
13 Am ride
12th September, 2017 6:16 AM 12th September, 2017 6:57 AM 0 hrs 40 mins 18.03 km
12 A blessed evening ride
11th September, 2017 6:01 PM 11th September, 2017 7:23 PM 1 hrs 21 mins 37.37 km
11 Cooled TMCR ride
11th September, 2017 5:04 PM 11th September, 2017 5:57 PM 0 hrs 53 mins 24.59 km
10 Obike challenge on hilly river valley road
11th September, 2017 2:59 PM 11th September, 2017 3:19 PM 0 hrs 20 mins 5.73 km
9 A very wet ride
11th September, 2017 7:00 AM 11th September, 2017 8:07 AM 1 hrs 07 mins 24.76 km
8 BF at MBS
11th September, 2017 6:09 AM 11th September, 2017 6:53 AM 0 hrs 43 mins 17.4 km
7 Obike cadence training before lunch
10th September, 2017 11:13 AM 10th September, 2017 11:42 AM 0 hrs 28 mins 6.07 km
6 Blessed am ride
10th September, 2017 5:09 AM 10th September, 2017 6:57 AM 1 hrs 47 mins 49.44 km
5 Obike challenge
9th September, 2017 9:45 PM 9th September, 2017 10:02 PM 0 hrs 16 mins 4.41 km
4 Obike to Suntec city - cadence training
9th September, 2017 5:14 PM 9th September, 2017 6:01 PM 0 hrs 46 mins 10.93 km
3 Obike from Botanic Garden to Grandstand
9th September, 2017 2:12 PM 9th September, 2017 2:28 PM 0 hrs 16 mins 3.43 km
2 Get off the bus, Obike to MRT STATION
9th September, 2017 1:35 PM 9th September, 2017 1:43 PM 0 hrs 08 mins 2.06 km
1 A blessed morning ride
9th September, 2017 3:45 AM 9th September, 2017 7:34 AM 3 hrs 48 mins 102.39 km
Total Distance: 4652.31 km Total Hours: 203 hrs 22 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
142 A 21 gun salute (thus 21 km ride) to Spin Doctors and all Togo817 riders with dignity and integrity - well done everyone
3rd September, 2017 4:05 PM 3rd September, 2017 4:51 PM 0 hrs 45 mins 21.04 km
141 King of Obike challenges ????????????
3rd September, 2017 9:46 AM 3rd September, 2017 9:54 AM 0 hrs 08 mins 1.63 km
140 A fast and furious ride
3rd September, 2017 5:01 AM 3rd September, 2017 6:38 AM 1 hrs 37 mins 44.26 km
139 Ride
3rd September, 2017 4:40 AM 3rd September, 2017 5:00 AM 0 hrs 19 mins 8.73 km
138 Post double elite afternoon leisure ride
2nd September, 2017 1:01 PM 2nd September, 2017 2:59 PM 1 hrs 57 mins 46.39 km
137 A blessed morning ride
2nd September, 2017 7:01 AM 2nd September, 2017 7:31 AM 0 hrs 30 mins 13.33 km
136 Am ride
2nd September, 2017 5:02 AM 2nd September, 2017 6:50 AM 1 hrs 48 mins 44.53 km
135 Warming up ride
2nd September, 2017 4:06 AM 2nd September, 2017 4:55 AM 0 hrs 49 mins 19.44 km
134 MTB To buy Texas Chicken for Celebration dinner with red wine
1st September, 2017 6:17 PM 1st September, 2017 6:31 PM 0 hrs 14 mins 3.22 km
133 Double ELITE ride - Dedication to Lady and Gentlemen of Spin Doctors with Great Team Spirit and Honesty
1st September, 2017 3:11 PM 1st September, 2017 4:52 PM 1 hrs 40 mins 43.16 km
132 A blessed cooled afternoon ride - lunch and post lunch fat burning
1st September, 2017 10:43 AM 1st September, 2017 12:37 PM 1 hrs 54 mins 45.15 km
131 Fat burning after roti prata
1st September, 2017 7:18 AM 1st September, 2017 7:58 AM 0 hrs 40 mins 16.15 km
130 A very good morning to work out
1st September, 2017 5:19 AM 1st September, 2017 6:54 AM 1 hrs 35 mins 41.11 km
129 Cooling twilight ride
31st August, 2017 6:01 PM 31st August, 2017 6:39 PM 0 hrs 38 mins 15.05 km
128 A blessed ride to Seletar
31st August, 2017 3:34 PM 31st August, 2017 5:53 PM 2 hrs 18 mins 57.82 km
127 Blessed morning ride with Stephen Moore
31st August, 2017 7:02 AM 31st August, 2017 7:58 AM 0 hrs 56 mins 21.9 km
126 Morning ride
31st August, 2017 5:30 AM 31st August, 2017 6:50 AM 1 hrs 19 mins 34.72 km
125 Speed challenge with storm cloud
30th August, 2017 6:01 PM 30th August, 2017 7:26 PM 1 hrs 24 mins 34.58 km
124 Changi beach
30th August, 2017 4:32 PM 30th August, 2017 5:57 PM 1 hrs 24 mins 36.45 km
123 Good morning singapore
30th August, 2017 7:00 AM 30th August, 2017 8:02 AM 1 hrs 01 mins 25.36 km
122 Am ride
30th August, 2017 6:10 AM 30th August, 2017 6:56 AM 0 hrs 46 mins 17.55 km
121 Thank you Lord for a safe ride
29th August, 2017 6:01 PM 29th August, 2017 7:19 PM 1 hrs 18 mins 32 km
120 TMCR
29th August, 2017 4:46 PM 29th August, 2017 5:56 PM 1 hrs 09 mins 28.92 km
119 Ride towards storm cloud
29th August, 2017 7:02 AM 29th August, 2017 7:58 AM 0 hrs 56 mins 23.3 km
118 Am ride
29th August, 2017 6:12 AM 29th August, 2017 6:57 AM 0 hrs 45 mins 17.08 km
117 A wet slow sunset ride
28th August, 2017 6:02 PM 28th August, 2017 7:36 PM 1 hrs 34 mins 40.18 km
116 A wet ride to TMCR with double rainbow
28th August, 2017 4:35 PM 28th August, 2017 5:54 PM 1 hrs 18 mins 31.61 km
115 A blessed morning ride with sunrise
28th August, 2017 7:00 AM 28th August, 2017 8:05 AM 1 hrs 05 mins 26.72 km
114 Good. Am spore
28th August, 2017 6:16 AM 28th August, 2017 6:56 AM 0 hrs 39 mins 16.07 km
113 A blessed short morning ride
27th August, 2017 5:58 AM 27th August, 2017 6:53 AM 0 hrs 55 mins 25.87 km
112 A God blessed morning ride at Seletar
26th August, 2017 5:01 AM 26th August, 2017 6:58 AM 1 hrs 56 mins 52.06 km
111 Warm up
26th August, 2017 4:53 AM 26th August, 2017 5:00 AM 0 hrs 06 mins 2.53 km
110 TGIF ride
25th August, 2017 4:13 PM 25th August, 2017 5:16 PM 1 hrs 02 mins 24.68 km
109 First ride on Brompton titanium
25th August, 2017 3:09 PM 25th August, 2017 3:10 PM 0 hrs 00 mins 0.13 km
108 Slow relaxing ride
25th August, 2017 7:01 AM 25th August, 2017 8:07 AM 1 hrs 06 mins 25.47 km
107 Cooled morning ride
25th August, 2017 6:14 AM 25th August, 2017 6:55 AM 0 hrs 41 mins 16.07 km
106 A blessed ride home
24th August, 2017 6:01 PM 24th August, 2017 6:47 PM 0 hrs 46 mins 18.66 km
105 Oxygentayed PM ride
24th August, 2017 3:36 PM 24th August, 2017 5:48 PM 2 hrs 11 mins 55.33 km
104 Sunrise ride to office
24th August, 2017 7:00 AM 24th August, 2017 8:01 AM 1 hrs 01 mins 24.66 km
103 Good morning east coast
24th August, 2017 6:13 AM 24th August, 2017 6:55 AM 0 hrs 41 mins 17.84 km
102 A blessed sunset ride home - advised by PM to have healthy lifestyle
23rd August, 2017 6:01 PM 23rd August, 2017 6:52 PM 0 hrs 51 mins 20.41 km
101 PM ride
23rd August, 2017 4:23 PM 23rd August, 2017 5:55 PM 1 hrs 31 mins 40.02 km
100 Sunrise ride
23rd August, 2017 7:00 AM 23rd August, 2017 7:59 AM 0 hrs 59 mins 24.35 km
99 Good morning spore
23rd August, 2017 6:13 AM 23rd August, 2017 6:55 AM 0 hrs 42 mins 17.18 km
98 A blessed Sunset ride home
22nd August, 2017 6:01 PM 22nd August, 2017 6:55 PM 0 hrs 53 mins 21.63 km
97 Afternoon ride
22nd August, 2017 3:59 PM 22nd August, 2017 5:57 PM 1 hrs 57 mins 51.85 km
96 Good morning singapore
22nd August, 2017 7:00 AM 22nd August, 2017 7:59 AM 0 hrs 58 mins 24.63 km
95 Strong wind ride
22nd August, 2017 6:11 AM 22nd August, 2017 6:55 AM 0 hrs 43 mins 18 km
94 Cooling down ride
21st August, 2017 6:13 PM 21st August, 2017 6:27 PM 0 hrs 14 mins 5.41 km
93 A blessed trip home
21st August, 2017 5:04 PM 21st August, 2017 6:00 PM 0 hrs 56 mins 23.92 km
92 Sunrise - a new day and a new challenge
21st August, 2017 7:00 AM 21st August, 2017 7:57 AM 0 hrs 57 mins 24.13 km
91 Good morning singapore
21st August, 2017 6:08 AM 21st August, 2017 6:53 AM 0 hrs 45 mins 18.98 km
90 Good morning singapore
20th August, 2017 5:01 AM 20th August, 2017 6:56 AM 1 hrs 55 mins 51.57 km
89 Warring up
20th August, 2017 4:43 AM 20th August, 2017 4:59 AM 0 hrs 15 mins 6.25 km
88 a blessed ride
19th August, 2017 7:00 AM 19th August, 2017 7:52 AM 0 hrs 51 mins 21.07 km
87 Good morning singapore
19th August, 2017 5:01 AM 19th August, 2017 6:53 AM 1 hrs 52 mins 52.05 km
86 SA night ride
19th August, 2017 3:33 AM 19th August, 2017 4:59 AM 1 hrs 25 mins 38.7 km
85 Test ride the new continental Grand Prix 4000 II tire
18th August, 2017 2:03 PM 18th August, 2017 2:15 PM 0 hrs 12 mins 4.75 km
84 Very wet PCN ride
17th August, 2017 8:00 PM 17th August, 2017 8:53 PM 0 hrs 52 mins 19.49 km
83 Baautiful PCN across AYE
17th August, 2017 7:18 PM 17th August, 2017 7:53 PM 0 hrs 35 mins 10.82 km
82 Cycled to get serviced car
17th August, 2017 2:21 PM 17th August, 2017 2:43 PM 0 hrs 21 mins 8.44 km
81 Obike from Kah motor to home
17th August, 2017 7:58 AM 17th August, 2017 8:30 AM 0 hrs 31 mins 7.89 km
80 A short spin after dinner
16th August, 2017 8:49 PM 16th August, 2017 9:46 PM 0 hrs 57 mins 27.27 km
79 Obike ride on Dover road
16th August, 2017 4:40 PM 16th August, 2017 4:53 PM 0 hrs 12 mins 2.81 km
78 Good morning singapore
16th August, 2017 5:29 AM 16th August, 2017 6:55 AM 1 hrs 25 mins 38.25 km
77 Afternoon ride
15th August, 2017 3:50 PM 15th August, 2017 4:58 PM 1 hrs 08 mins 29.78 km
76 Good morning singapore
15th August, 2017 5:07 AM 15th August, 2017 5:38 AM 0 hrs 31 mins 10.13 km
75 Sunset ride challenge on head and cross wind
14th August, 2017 6:01 PM 14th August, 2017 7:37 PM 1 hrs 35 mins 42.29 km
74 Warming up
14th August, 2017 5:39 PM 14th August, 2017 5:59 PM 0 hrs 19 mins 9.09 km
73 Trip to little Guilin
13th August, 2017 1:25 PM 13th August, 2017 2:59 PM 1 hrs 34 mins 29.73 km
72 Good morning singaore
13th August, 2017 5:21 AM 13th August, 2017 6:57 AM 1 hrs 35 mins 43.48 km
71 A very cold am to cycle
12th August, 2017 7:21 AM 12th August, 2017 9:52 AM 2 hrs 31 mins 65.32 km
70 Short ride before sleeping
11th August, 2017 8:57 PM 11th August, 2017 9:21 PM 0 hrs 24 mins 9.18 km
69 TGIF RIDE
11th August, 2017 4:42 PM 11th August, 2017 5:16 PM 0 hrs 34 mins 15.18 km
68 Good morning singapore
11th August, 2017 5:01 AM 11th August, 2017 5:45 AM 0 hrs 43 mins 20.24 km
67 Warming up ride
11th August, 2017 4:22 AM 11th August, 2017 4:59 AM 0 hrs 37 mins 16.96 km
66 Work out at commonwealth after lunch on TERN foldable bike
9th August, 2017 3:11 PM 9th August, 2017 4:04 PM 0 hrs 52 mins 17.66 km
65 Wet cooling down ride
9th August, 2017 7:00 AM 9th August, 2017 7:27 AM 0 hrs 27 mins 10.15 km
64 Happy national day
9th August, 2017 6:12 AM 9th August, 2017 6:57 AM 0 hrs 44 mins 19.77 km
63 Fast and furious
9th August, 2017 5:09 AM 9th August, 2017 6:11 AM 1 hrs 02 mins 31.62 km
62 Blessed wet ride home
7th August, 2017 9:06 PM 7th August, 2017 9:30 PM 0 hrs 23 mins 9.77 km
61 Lorong halus
7th August, 2017 8:01 PM 7th August, 2017 9:01 PM 0 hrs 59 mins 28.39 km
60 NSRCC
7th August, 2017 7:09 PM 7th August, 2017 7:57 PM 0 hrs 47 mins 19.45 km
59 Pre lunch work out in the city
7th August, 2017 11:53 AM 7th August, 2017 12:52 PM 0 hrs 58 mins 25.74 km
58 A blessed ride to city
7th August, 2017 7:00 AM 7th August, 2017 8:00 AM 1 hrs 00 mins 25.62 km
57 Good morning east coast
7th August, 2017 6:11 AM 7th August, 2017 6:55 AM 0 hrs 44 mins 18.21 km
56 Cooling down ride
5th August, 2017 7:00 AM 5th August, 2017 7:20 AM 0 hrs 20 mins 8.45 km
55 Good morning Seletar
5th August, 2017 6:05 AM 5th August, 2017 6:57 AM 0 hrs 51 mins 22.96 km
54 Head wind challenge
5th August, 2017 5:01 AM 5th August, 2017 6:03 AM 1 hrs 01 mins 31.6 km
53 Good morning singapore
5th August, 2017 4:12 AM 5th August, 2017 4:55 AM 0 hrs 43 mins 17.73 km
52 A blessed ELITE ride home
4th August, 2017 6:00 PM 4th August, 2017 7:09 PM 1 hrs 08 mins 27.92 km
51 Head wind challenge
4th August, 2017 4:36 PM 4th August, 2017 5:56 PM 1 hrs 19 mins 32.8 km
50 Pre lunch fat burning
4th August, 2017 11:36 AM 4th August, 2017 12:35 PM 0 hrs 58 mins 23.6 km
49 A God Blessed ride to office
4th August, 2017 6:15 AM 4th August, 2017 8:09 AM 1 hrs 53 mins 46.02 km
48 A blessed ride home
3rd August, 2017 4:48 PM 3rd August, 2017 7:12 PM 2 hrs 24 mins 60.69 km
47 Garden by the bay oxygenated workout
3rd August, 2017 7:15 AM 3rd August, 2017 7:59 AM 0 hrs 43 mins 18.86 km
46 Cooling down ride after mission
2nd August, 2017 10:19 PM 2nd August, 2017 10:35 PM 0 hrs 15 mins 6.02 km
45 Spin Doctors on mission
2nd August, 2017 9:14 PM 2nd August, 2017 10:15 PM 1 hrs 00 mins 29.04 km
44 Short spin in the city
2nd August, 2017 4:46 PM 2nd August, 2017 5:38 PM 0 hrs 52 mins 20.96 km
43 Cooling down ride
2nd August, 2017 8:09 AM 2nd August, 2017 8:19 AM 0 hrs 09 mins 3.58 km
42 Work out in the city
2nd August, 2017 7:07 AM 2nd August, 2017 8:08 AM 1 hrs 01 mins 26.93 km
41 Burned fat in the city before dinner
1st August, 2017 5:08 PM 1st August, 2017 6:17 PM 1 hrs 09 mins 29.41 km
40 A blessed ride to office with good weather
1st August, 2017 6:17 AM 1st August, 2017 8:04 AM 1 hrs 47 mins 42.97 km
39 Cycle from city to home with rainbow - saved by the pink fluid (I have a punctured and could cycle 30 km to home)
31st July, 2017 4:57 PM 31st July, 2017 7:45 PM 2 hrs 47 mins 70.88 km
38 Ride to office
31st July, 2017 6:15 AM 31st July, 2017 8:10 AM 1 hrs 55 mins 45.46 km
37 Serviced foldable bike and test ride
30th July, 2017 5:18 PM 30th July, 2017 5:36 PM 0 hrs 18 mins 4.95 km
36 Harbour front to home
29th July, 2017 9:03 PM 29th July, 2017 9:54 PM 0 hrs 51 mins 21.01 km
35 Batam BARELANG Coastal ride with Stephen and Pin Yong
29th July, 2017 8:08 AM 29th July, 2017 3:30 PM 7 hrs 22 mins 165.14 km
34 Cycled to harbour front MacD
29th July, 2017 4:46 AM 29th July, 2017 5:56 AM 1 hrs 09 mins 29.65 km
33 A short ride to end the work week
28th July, 2017 4:35 PM 28th July, 2017 5:35 PM 1 hrs 00 mins 21.58 km
32 TCR to city
28th July, 2017 6:15 AM 28th July, 2017 7:33 AM 1 hrs 18 mins 30.66 km
31 Fixed TCR punctured tire and test ride
27th July, 2017 9:45 PM 27th July, 2017 9:51 PM 0 hrs 05 mins 1.56 km
30 Celebration ride for a good day at work
27th July, 2017 4:43 PM 27th July, 2017 7:06 PM 2 hrs 22 mins 60.87 km
29 Cooling down ride
27th July, 2017 7:27 AM 27th July, 2017 7:49 AM 0 hrs 22 mins 8.36 km
28 Fast and furious to city
27th July, 2017 6:24 AM 27th July, 2017 7:24 AM 1 hrs 00 mins 26.27 km
27 A blessed wet ride from city to home
26th July, 2017 4:52 PM 26th July, 2017 7:34 PM 2 hrs 42 mins 67.01 km
26 A blessed cold morning to cycle to city
26th July, 2017 6:11 AM 26th July, 2017 8:02 AM 1 hrs 51 mins 46.35 km
25 Spin in the city before dinner
25th July, 2017 4:37 PM 25th July, 2017 5:39 PM 1 hrs 02 mins 26.63 km
24 Beautiful blessed morning to city
25th July, 2017 6:10 AM 25th July, 2017 7:41 AM 1 hrs 30 mins 36.45 km
23 Afternoon blessed Ride from city to home
24th July, 2017 4:44 PM 24th July, 2017 7:29 PM 2 hrs 45 mins 70.04 km
22 Morning Ride to city with Strava time accidentally reset at Nsrcc
24th July, 2017 6:11 AM 24th July, 2017 7:59 AM 1 hrs 48 mins 44.37 km
21 Fast and Furious Sunday challenge on head and cross winds
23rd July, 2017 2:58 PM 23rd July, 2017 5:08 PM 2 hrs 09 mins 55.79 km
20 A blessed ride from Kota Rainforest to home
22nd July, 2017 11:36 AM 22nd July, 2017 4:02 PM 4 hrs 25 mins 100.78 km
19 Morning Hill Challenge
22nd July, 2017 8:19 AM 22nd July, 2017 9:31 AM 1 hrs 11 mins 25.53 km
18 Lunch Ride to Kota Tinggi town in search of Durian - cannot find
21st July, 2017 11:36 AM 21st July, 2017 1:15 PM 1 hrs 38 mins 37.11 km
17 Morning Ride from JB to Kota Rain Forest Resort
21st July, 2017 8:09 AM 21st July, 2017 10:21 AM 2 hrs 12 mins 54.49 km
16 Morning Ride to JB
21st July, 2017 6:43 AM 21st July, 2017 7:53 AM 1 hrs 09 mins 27.05 km
15 Afternoon Ride from office to home
20th July, 2017 4:59 PM 20th July, 2017 7:23 PM 2 hrs 24 mins 60.67 km
14 A blessed Morning Ride to office beautiful weather
20th July, 2017 6:08 AM 20th July, 2017 7:56 AM 1 hrs 47 mins 46.68 km
13 A blessed office to home ride
19th July, 2017 5:11 PM 19th July, 2017 7:30 PM 2 hrs 18 mins 60.12 km
12 Blessed Morning Ride with beautiful sunshine
19th July, 2017 6:06 AM 19th July, 2017 7:41 AM 1 hrs 35 mins 41.81 km
11 Obike to home
18th July, 2017 6:15 PM 18th July, 2017 6:39 PM 0 hrs 23 mins 5.57 km
10 Afternoon Ride to cut hair on Obike
18th July, 2017 4:46 PM 18th July, 2017 5:41 PM 0 hrs 55 mins 13.92 km
9 Obike to burn fat slowly after lunch
18th July, 2017 12:10 PM 18th July, 2017 12:41 PM 0 hrs 31 mins 8.1 km
8 Camden medical to office on Obike
18th July, 2017 8:40 AM 18th July, 2017 9:02 AM 0 hrs 22 mins 6.02 km
7 Morning Obike Ride to Camden medical for check up
18th July, 2017 7:13 AM 18th July, 2017 7:34 AM 0 hrs 21 mins 6.1 km
6 Evening Ride at beautiful Bishan park using wife's old foldable bike
17th July, 2017 7:39 PM 17th July, 2017 8:51 PM 1 hrs 12 mins 20.37 km
5 Office to hone
17th July, 2017 4:29 PM 17th July, 2017 6:41 PM 2 hrs 12 mins 57.94 km
4 A blessed beautiful morning to workout
17th July, 2017 5:51 AM 17th July, 2017 7:51 AM 1 hrs 59 mins 53 km
3 A blessed Sunday morning to work out
16th July, 2017 3:51 AM 16th July, 2017 6:54 AM 3 hrs 02 mins 78.12 km
2 Afternoon challenge against strong head and cross wind
15th July, 2017 3:42 PM 15th July, 2017 4:36 PM 0 hrs 54 mins 25.34 km
1 A cold Saturday morning to work out
15th July, 2017 3:41 AM 15th July, 2017 7:43 AM 4 hrs 02 mins 104.39 km
Total Distance: 4264.06 km Total Hours: 171 hrs 50 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
69 Morning Ride in Rome Termini station - borrowed bike from a cyclist
18th June, 2017 5:50 AM 18th June, 2017 5:52 AM 0 hrs 01 mins 0.32 km
68 Morning Ride to give a toast to all Togo517 finishers and elite riders. Well done!
17th June, 2017 4:17 AM 17th June, 2017 5:13 AM 0 hrs 56 mins 21.16 km
67 Double Elite Ride!
16th June, 2017 5:46 PM 16th June, 2017 7:20 PM 1 hrs 33 mins 35.13 km
66 Cycled to Seletar Mall to eat Bak Kut Teh
16th June, 2017 1:22 PM 16th June, 2017 1:34 PM 0 hrs 11 mins 2.43 km
65 Keep challenging...safely...with God's blessing
16th June, 2017 5:24 AM 16th June, 2017 9:46 AM 4 hrs 22 mins 100.37 km
64 A condolence ride for my domestic helper who was killed by lorry on 14 June 2017 while she was cycling
15th June, 2017 7:50 PM 15th June, 2017 10:19 PM 2 hrs 28 mins 62.39 km
63 Ride to attend my domestic helper wake (killed by lorry on 14 June at the junction of jalan joran and Seletar road). Also went to check cctv of houses
15th June, 2017 4:45 PM 15th June, 2017 5:09 PM 0 hrs 23 mins 4.73 km
62 Lunch Ride to AMK using MTB to have a $3 hair cut (very poor service) and stuffed myself with meat protein
15th June, 2017 12:07 PM 15th June, 2017 12:55 PM 0 hrs 47 mins 12.22 km
61 Competed BARELANG (Batam, Indonesia) with God's blessing under extreme conditions (heavy rain, strong head and cross wind, slippery road) and climbed 160 hills/bridges
14th June, 2017 6:02 AM 14th June, 2017 1:51 PM 7 hrs 49 mins 185.75 km
60 Evening Ride to Thomson 800 to have dinner with good friends
13th June, 2017 6:19 PM 13th June, 2017 7:43 PM 1 hrs 23 mins 30.66 km
59 Afternoon Rideto bike shop for TCR cable tuning and test run around industrial park
13th June, 2017 2:02 PM 13th June, 2017 2:43 PM 0 hrs 40 mins 13.09 km
58 A blessed morning ride with beautiful sun rise and bumped into Joe Ng at Seletar Airport
13th June, 2017 6:25 AM 13th June, 2017 8:13 AM 1 hrs 47 mins 43.21 km
57 Recovery ride using TCR after Kukup seafood and durian trip
12th June, 2017 9:59 PM 12th June, 2017 10:45 PM 0 hrs 45 mins 20.42 km
56 A God blessed trip to Kukup Johore Malaysia with Stephen Moore to eat delicious Curry Fish Head and La La and stopped by road side to eat delicious Kampung durian
12th June, 2017 8:36 AM 12th June, 2017 12:48 PM 4 hrs 11 mins 201.09 km
55 A blessed cold Sunday morning to work out
11th June, 2017 4:12 AM 11th June, 2017 6:52 AM 2 hrs 40 mins 70.41 km
54 Afternoon PCN experience with slow Obike
10th June, 2017 4:13 PM 10th June, 2017 4:51 PM 0 hrs 37 mins 8.35 km
53 A blessed morning ride with Joe Stephen Bernard
10th June, 2017 4:07 AM 10th June, 2017 7:28 AM 3 hrs 20 mins 87.05 km
52 Cycled with energized bike chasing sunset
9th June, 2017 4:18 PM 9th June, 2017 6:23 PM 2 hrs 05 mins 51.28 km
51 Back from bike shop with energized bike - cleaned cassette and new chain and fixed derailleur
9th June, 2017 1:52 PM 9th June, 2017 1:57 PM 0 hrs 05 mins 1.6 km
50 Morning Ride stopped due to derailer broken
9th June, 2017 5:46 AM 9th June, 2017 6:48 AM 1 hrs 01 mins 25.62 km
49 A blessed afternoon hill challenge
8th June, 2017 4:38 PM 8th June, 2017 6:44 PM 2 hrs 06 mins 50.43 km
48 Thank you Lord for a beautiful sunrise to ride to office 12
8th June, 2017 5:52 AM 8th June, 2017 7:47 AM 1 hrs 55 mins 50.53 km
47 A blessed afternoon ride office to home 11
7th June, 2017 4:47 PM 7th June, 2017 6:17 PM 1 hrs 29 mins 37.2 km
46 A blessed morning with beautiful sunrise to office 11
7th June, 2017 6:09 AM 7th June, 2017 7:53 AM 1 hrs 43 mins 42.62 km
45 A blessed afternoon ride to home 10
6th June, 2017 3:38 PM 6th June, 2017 6:37 PM 2 hrs 59 mins 78.31 km
44 Blessed short ride to office 10
6th June, 2017 7:27 AM 6th June, 2017 8:11 AM 0 hrs 43 mins 18.67 km
43 A blessed afternoon ride from office to home 8
5th June, 2017 5:07 PM 5th June, 2017 7:51 PM 2 hrs 44 mins 70.25 km
42 A blessed Morning Ride to office 8
5th June, 2017 5:35 AM 5th June, 2017 7:40 AM 2 hrs 04 mins 55.48 km
41 Night Ride to try out new set of shimano SM-SH12 cleats
4th June, 2017 10:22 PM 4th June, 2017 10:27 PM 0 hrs 05 mins 1.59 km
40 Thank you Lord for a beautiful Sunday morning to cycle
4th June, 2017 4:13 AM 4th June, 2017 7:02 AM 2 hrs 48 mins 74.26 km
39 Morning Slow MTB ride for recovery
3rd June, 2017 9:07 AM 3rd June, 2017 9:36 AM 0 hrs 28 mins 8.73 km
38 Afternoon Ride to celebrate start of weekend
2nd June, 2017 4:09 PM 2nd June, 2017 5:47 PM 1 hrs 37 mins 42.37 km
37 A blessed Elite finisher ride
2nd June, 2017 4:05 AM 2nd June, 2017 6:38 AM 2 hrs 33 mins 64.25 km
36 Check out snail pace Obike (must be very patient)
1st June, 2017 5:28 PM 1st June, 2017 5:59 PM 0 hrs 31 mins 7.42 km
35 A blessed lunch ride from office to home 7
31st May, 2017 12:25 PM 31st May, 2017 2:23 PM 1 hrs 57 mins 50.43 km
34 Blessed Morning Ride to office 7
31st May, 2017 6:00 AM 31st May, 2017 8:04 AM 2 hrs 03 mins 53.34 km
33 Fat burning after Bak Chang for Tea
30th May, 2017 4:51 PM 30th May, 2017 7:10 PM 2 hrs 18 mins 60.39 km
32 Afternoon Ride from office to home 6
29th May, 2017 5:05 PM 29th May, 2017 6:16 PM 1 hrs 10 mins 30.37 km
31 Morning Ride to office 6
29th May, 2017 5:44 AM 29th May, 2017 7:46 AM 2 hrs 01 mins 51.46 km
30 Peaceful and Blessed Morning Ride at Seletar Airport
28th May, 2017 4:00 AM 28th May, 2017 7:49 AM 3 hrs 49 mins 100.41 km
29 Blesssed morning training at Seletar Airport
27th May, 2017 3:29 AM 27th May, 2017 7:54 AM 4 hrs 24 mins 119.65 km
28 After breakfast Fat burning
25th May, 2017 8:31 AM 25th May, 2017 9:07 AM 0 hrs 36 mins 10.23 km
27 Morning Ride along Huang Bu river at Shanghai with beautiful weather
25th May, 2017 5:11 AM 25th May, 2017 7:11 AM 1 hrs 59 mins 26.2 km
26 Night ride along Beautiful Shanghai ??? on Mobike
24th May, 2017 9:06 PM 24th May, 2017 10:43 PM 1 hrs 37 mins 25.23 km
25 Early morning explore Shanghai city in wet and slippery conditions with worst high fixed cadence ultra slow Mobike
24th May, 2017 5:08 AM 24th May, 2017 6:24 AM 1 hrs 16 mins 16.15 km
24 Morning Ride to visit ??? statue at Quanzhou
23rd May, 2017 8:18 AM 23rd May, 2017 8:51 AM 0 hrs 33 mins 6.68 km
23 Explore Quanzhou old villages and Old Luoyang Bridge with Ubike
23rd May, 2017 5:10 AM 23rd May, 2017 7:22 AM 2 hrs 11 mins 41.08 km
22 Night Ride with colleague after dinner at Quanzhou
22nd May, 2017 10:26 PM 22nd May, 2017 11:09 PM 0 hrs 43 mins 9.27 km
21 Sunrise Ride along beautiful Quanzhou coastal road and crossed 2.1 km bridge
22nd May, 2017 4:38 AM 22nd May, 2017 6:11 AM 1 hrs 33 mins 30.18 km
20 Evening Leisure ride to nowhere at Quanzhou after delicious fish porridge and oyster egg
21st May, 2017 7:44 PM 21st May, 2017 8:08 PM 0 hrs 23 mins 5.68 km
19 Evening Ride around back street of Quanzhou to hunt for food
21st May, 2017 6:55 PM 21st May, 2017 7:09 PM 0 hrs 13 mins 2.78 km
18 Explore bustling Quanzhou (china) city with Ubike with full alert
21st May, 2017 3:19 PM 21st May, 2017 5:24 PM 2 hrs 05 mins 32.79 km
17 Afternoon Ride at Quanzhou China with Ubike
21st May, 2017 2:31 PM 21st May, 2017 2:41 PM 0 hrs 09 mins 2.7 km
16 A short workout to burn fat before business trip
21st May, 2017 3:57 AM 21st May, 2017 5:10 AM 1 hrs 12 mins 33.6 km
15 MTB ride on PCN to AMK to have 7 dollars Botak cut
20th May, 2017 1:13 PM 20th May, 2017 2:05 PM 0 hrs 51 mins 14.1 km
14 Early morning ride with Joe Eugene Bernard James Mohan
20th May, 2017 3:48 AM 20th May, 2017 7:36 AM 3 hrs 48 mins 100.64 km
13 Afternoon Ride from office to home 5
19th May, 2017 1:09 PM 19th May, 2017 2:04 PM 0 hrs 55 mins 21.58 km
12 Re pump tire and test run. Thanks to Joe hand pump
19th May, 2017 10:17 AM 19th May, 2017 10:21 AM 0 hrs 03 mins 1.53 km
11 Morning Ride to office 5 with flat, change tube, co2 leaked, kindly uncle lent hand pump
19th May, 2017 6:04 AM 19th May, 2017 7:19 AM 1 hrs 14 mins 30.01 km
10 Afternoon Ride from office to home 4
18th May, 2017 5:07 PM 18th May, 2017 6:35 PM 1 hrs 28 mins 37.49 km
9 Headache and slow ride to office 4
18th May, 2017 6:15 AM 18th May, 2017 7:43 AM 1 hrs 28 mins 36.49 km
8 A blessed Afternoon Ride from office to home 3
17th May, 2017 5:12 PM 17th May, 2017 7:47 PM 2 hrs 34 mins 65.81 km
7 Morning Ride to office 3
17th May, 2017 5:59 AM 17th May, 2017 7:46 AM 1 hrs 46 mins 45.56 km
6 Afternoon Ride from office to home
16th May, 2017 4:50 PM 16th May, 2017 6:55 PM 2 hrs 05 mins 56.27 km
5 A blessed Morning Ride to work 2
16th May, 2017 6:07 AM 16th May, 2017 7:22 AM 1 hrs 15 mins 34.09 km
4 Wet and muddy ride home. Both bike and I need a good clean
15th May, 2017 5:01 PM 15th May, 2017 7:38 PM 2 hrs 37 mins 70.4 km
3 Morning Ride to work 1
15th May, 2017 6:00 AM 15th May, 2017 7:37 AM 1 hrs 37 mins 43.55 km
2 A blessed morning workout before church
14th May, 2017 3:28 AM 14th May, 2017 6:54 AM 3 hrs 26 mins 90.42 km
1 Good morning ride with Joe
13th May, 2017 3:08 AM 13th May, 2017 7:37 AM 4 hrs 29 mins 122.47 km
Total Distance: 3058.42 km Total Hours: 123 hrs 27 mins
1 Live Ads 1 Total Posted 0 Total Sold

Chat jsckoo2016