ksteng.teren@gmail.com's Profile

Malaysia
Joined 11th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to ksteng.teren@gmail.com?

Give him kudos!

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 147

Rode 780.68 km

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 146

Rode 1660.2 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 135

Rode 1729.39 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
17 Morning Ride
18th June, 2017 7:25 AM 18th June, 2017 2:45 PM 7 hrs 20 mins 199.96 km
16 Gelang Patah Evening Ride
14th June, 2017 8:29 PM 14th June, 2017 9:53 PM 1 hrs 23 mins 38.5 km
15 Evening Ride
13th June, 2017 8:42 PM 13th June, 2017 10:06 PM 1 hrs 24 mins 40.38 km
14 Lunch Ride
11th June, 2017 11:50 AM 11th June, 2017 11:56 AM 0 hrs 06 mins 1.29 km
13 Morning Ride
11th June, 2017 8:31 AM 11th June, 2017 10:18 AM 1 hrs 46 mins 27.18 km
12 Adda Height Loop
7th June, 2017 8:38 PM 7th June, 2017 9:52 PM 1 hrs 14 mins 30.27 km
11 Evening Ride
6th June, 2017 8:20 PM 6th June, 2017 9:30 PM 1 hrs 10 mins 36.27 km
10 Morning Ride
6th June, 2017 7:36 AM 6th June, 2017 9:01 AM 1 hrs 25 mins 40 km
9 Evening Ride
30th May, 2017 8:12 PM 30th May, 2017 9:48 PM 1 hrs 35 mins 50.96 km
8 Night Ride
24th May, 2017 9:04 PM 24th May, 2017 10:03 PM 0 hrs 59 mins 9.65 km
7 Evening Ride
23rd May, 2017 8:37 PM 23rd May, 2017 10:51 PM 2 hrs 14 mins 62.13 km
6 Morning Ride
23rd May, 2017 7:51 AM 23rd May, 2017 9:29 AM 1 hrs 38 mins 45.01 km
5 Morning Ride
20th May, 2017 7:55 AM 20th May, 2017 11:43 AM 3 hrs 48 mins 46.64 km
4 Morning Ride
19th May, 2017 7:17 AM 19th May, 2017 8:13 AM 0 hrs 55 mins 19.31 km
3 Night Ride
17th May, 2017 9:03 PM 17th May, 2017 10:02 PM 0 hrs 59 mins 15.03 km
2 Evening Ride
16th May, 2017 8:32 PM 16th May, 2017 10:52 PM 2 hrs 20 mins 76.62 km
1 Morning Ride
14th May, 2017 7:33 AM 14th May, 2017 9:00 AM 1 hrs 26 mins 41.49 km
Total Distance: 780.69 km Total Hours: 31 hrs 42 mins

No ads yet.

No followers yet... Follow ksteng.teren@gmail.com

Chat ksteng.teren@gmail.com