tumtham's Profile

Singapore
Joined 11th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to tumtham?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 169

Rode 1221.11 km

“ Glad to keep this Togo1117 under wraps 1 week earlier. The constant raining... ” Read More

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 61

Rode 2118.53 km

“ I took up the challenge of #togo817 Elite, and thankfully made it, with 7 w... ” Read More

TOGO517 Badge

13 May - 18 Jun

Completed

Rank: 137

Rode 823.59 km

“ This is a much restful and relaxed ride. I did not take any leave to clock ... ” Read More

TOGO1050 Badge

10 Sep - 13 Nov

Completed

Rank: 304

Rode 1096.61 km

“ It was a unforgetable experience as i was surprised to complete the race wh... ” Read More

Shop Reviews »

1
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

4
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

4
"Bike Lover"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
60 Togo 1117 Tide 56: Ride with Esther to Chinese Gardens
3rd November, 2017 5:47 PM 3rd November, 2017 7:05 PM 1 hrs 18 mins 11.22 km
59 Togo 1117 Ride 55: Ride fast home for visitation
1st November, 2017 5:33 PM 1st November, 2017 6:25 PM 0 hrs 52 mins 13.79 km
58 Togo 1117 ride 53: Cooling Morning
1st November, 2017 6:40 AM 1st November, 2017 7:27 AM 0 hrs 47 mins 14.06 km
57 Togo 1117 Ride 52: just make it b4 downpour
30th October, 2017 5:49 PM 30th October, 2017 6:39 PM 0 hrs 49 mins 13.75 km
56 Togo 1117 Ride 52: try new way to work
30th October, 2017 6:41 AM 30th October, 2017 7:30 AM 0 hrs 48 mins 14.15 km
55 Togo 1117 Ride 51: conquer South Buona Vista Rd with no fuss
28th October, 2017 5:46 AM 28th October, 2017 7:46 AM 2 hrs 00 mins 34.35 km
54 Togo 1117 Ride 50: Finisher Ride, Conclusion to TogoX 2017
27th October, 2017 4:31 PM 27th October, 2017 5:36 PM 1 hrs 04 mins 16.58 km
53 Togo 1117 Ride 49: Where got Rain?
27th October, 2017 6:43 AM 27th October, 2017 7:29 AM 0 hrs 45 mins 14.29 km
52 Togo 1117 Ride 48: Nearing finishing pt
26th October, 2017 5:37 PM 26th October, 2017 6:44 PM 1 hrs 06 mins 18.66 km
51 Togo 1117 Ride 47: Daylight came early
26th October, 2017 6:44 AM 26th October, 2017 7:33 AM 0 hrs 48 mins 14.41 km
50 Ride Home
25th October, 2017 1:21 PM 25th October, 2017 1:26 PM 0 hrs 05 mins 0.68 km
49 Togo 1117 Ride 46: Cool Ride Home
24th October, 2017 5:31 PM 24th October, 2017 6:51 PM 1 hrs 20 mins 23.66 km
48 Togo 1117 Ride 45: earlier morning ride
24th October, 2017 6:37 AM 24th October, 2017 7:27 AM 0 hrs 50 mins 14.42 km
47 Togo 1117 Ride 44: Warm Ride Home
23rd October, 2017 5:30 PM 23rd October, 2017 6:39 PM 1 hrs 09 mins 18.57 km
46 Togo 1117 ride 43: Cut short ride due to rain
23rd October, 2017 6:32 AM 23rd October, 2017 6:58 AM 0 hrs 26 mins 4.1 km
45 Togo 1117 Ride 41: Too much climbs to start the weekend
21st October, 2017 5:30 AM 21st October, 2017 7:54 AM 2 hrs 23 mins 41.45 km
44 Togo 1117 Ride 41: Date Night @IMM
20th October, 2017 4:30 PM 20th October, 2017 6:17 PM 1 hrs 46 mins 26.28 km
43 Togo 1117 Ride 40: TGIF
20th October, 2017 6:48 AM 20th October, 2017 7:34 AM 0 hrs 46 mins 12.66 km
42 Togo 1117 Ride 39: Night of Many events: Lab Park, MBS light show, Marina Barrage, Chinatown Laterns and visit old friends at TB
19th October, 2017 5:31 PM 19th October, 2017 10:10 PM 4 hrs 38 mins 63.36 km
41 Togo 1117 Ride 38: slow ride due to lack of sleep
19th October, 2017 6:44 AM 19th October, 2017 7:35 AM 0 hrs 50 mins 14.09 km
40 Togo 1117 Ride 37: Surprisingly Not Humid Ride
17th October, 2017 5:22 PM 17th October, 2017 6:47 PM 1 hrs 24 mins 25.02 km
39 Togo 1117 Ride 36: Hot Humid Ride
17th October, 2017 6:38 AM 17th October, 2017 7:26 AM 0 hrs 47 mins 13.94 km
38 Togo 1117 Ride 35: Zeroxcuse 900 Finisher Ride
16th October, 2017 5:28 PM 16th October, 2017 7:06 PM 1 hrs 37 mins 28.52 km
37 Togo 1117 Ride 34: Cool Ride
16th October, 2017 6:44 AM 16th October, 2017 7:34 AM 0 hrs 50 mins 14.24 km
36 Fetch Car Ride
15th October, 2017 4:43 PM 15th October, 2017 4:51 PM 0 hrs 07 mins 1.17 km
35 Togo 1117 Ride 33: 1st Time Fellowship Ride with SharonTay
13th October, 2017 9:51 PM 14th October, 2017 12:14 AM 2 hrs 22 mins 30.13 km
34 Togo 1117 Ride 32: Reverse PCN Alexandra Loop
13th October, 2017 4:31 PM 13th October, 2017 6:52 PM 2 hrs 21 mins 38.98 km
33 Early morning ride
13th October, 2017 6:56 AM 13th October, 2017 7:04 AM 0 hrs 07 mins 1.74 km
32 Togo 1117 Ride 31: A longer than expected recovery ride
11th October, 2017 12:04 PM 11th October, 2017 4:44 PM 4 hrs 40 mins 78.67 km
31 Togo 1117 Ride 30: Climb Telok Blangah Hill after Bike Repair
9th October, 2017 4:40 PM 9th October, 2017 6:37 PM 1 hrs 57 mins 30.26 km
30 Togo 1117 Ride 29: Emergency Repair Ride derailed by flat tyre
9th October, 2017 3:09 PM 9th October, 2017 3:40 PM 0 hrs 30 mins 7.78 km
29 Togo 1117 Ride 28: 1st Ride to Orchard Rd
8th October, 2017 5:46 AM 8th October, 2017 7:25 AM 1 hrs 39 mins 33.46 km
28 Togo 1117 Ride 27: Visit Lab Park with lesser pain
7th October, 2017 5:40 AM 7th October, 2017 7:32 AM 1 hrs 51 mins 32.2 km
27 Togo 1117 Ride 26: Riding slowly with back strain
6th October, 2017 6:53 AM 6th October, 2017 7:42 AM 0 hrs 49 mins 13.75 km
26 Togo 1117 Ride 25: Mad rush back to clean bike
3rd October, 2017 5:28 PM 3rd October, 2017 6:19 PM 0 hrs 50 mins 13.68 km
25 Togo 1117 Ride 24: Escape from BB drizzle
3rd October, 2017 6:45 AM 3rd October, 2017 7:32 AM 0 hrs 47 mins 14.66 km
24 Togo 1117 Ride 23: Lets get new pedals for the ive
2nd October, 2017 5:31 PM 2nd October, 2017 7:00 PM 1 hrs 29 mins 20.95 km
23 Togo 1117 Ride 22: A Windy Morning Ride
2nd October, 2017 6:49 AM 2nd October, 2017 7:37 AM 0 hrs 48 mins 13.92 km
22 Togo 1117 Ride 21: Time to change inner tube.
29th September, 2017 4:26 PM 29th September, 2017 5:31 PM 1 hrs 04 mins 18.87 km
21 Togo 1117 Ride 20: TGIF
29th September, 2017 6:43 AM 29th September, 2017 7:32 AM 0 hrs 48 mins 14.12 km
20 Togo 1117 Ride 20: MBS Faber Dr is Closed
28th September, 2017 5:27 PM 28th September, 2017 6:42 PM 1 hrs 14 mins 21.11 km
19 Togo 1117 Ride 19: 2nd Last day of work
28th September, 2017 6:45 AM 28th September, 2017 7:33 AM 0 hrs 48 mins 13.97 km
18 Togo 1117 Ride 18: another light drizzle ride home
27th September, 2017 5:27 PM 27th September, 2017 6:19 PM 0 hrs 52 mins 14.27 km
17 Togo 1117 Ride 17: Sweet Wed Ride
27th September, 2017 6:46 AM 27th September, 2017 7:38 AM 0 hrs 52 mins 14.28 km
16 Togo 1117 Ride 16: light drizzle ride home
26th September, 2017 5:28 PM 26th September, 2017 6:31 PM 1 hrs 02 mins 16.98 km
15 Togo 1117 Ride 15: Back to Work after Holidays
26th September, 2017 6:48 AM 26th September, 2017 7:38 AM 0 hrs 49 mins 14.56 km
14 Togo 1117 Ride 14: Tour De Bali
23rd September, 2017 11:30 AM 23rd September, 2017 1:57 PM 2 hrs 27 mins 22.82 km
13 Togo 1117 Ride 13: Bike finally can go home
20th September, 2017 5:26 PM 20th September, 2017 6:46 PM 1 hrs 19 mins 24.06 km
12 Togo 1117 Ride 12: 1st Day of work
18th September, 2017 6:52 AM 18th September, 2017 7:43 AM 0 hrs 51 mins 13.95 km
11 Togo 1117 Ride 11: Pedal Paddle 2017
17th September, 2017 8:56 AM 17th September, 2017 10:54 AM 1 hrs 57 mins 14.48 km
10 Togo 1117 Ride 10: Short Ride due to rain
16th September, 2017 5:43 AM 16th September, 2017 7:10 AM 1 hrs 26 mins 31.36 km
9 Togo 1117 Ride 9: Ride Home for Warm Up Ride for Esther
15th September, 2017 4:28 PM 15th September, 2017 6:52 PM 2 hrs 24 mins 21.79 km
8 Togo 1117 Ride 8: Try a new route to work
15th September, 2017 6:49 AM 15th September, 2017 7:45 AM 0 hrs 55 mins 14.74 km
7 Togo 1117 Ride 7: Date Night @ Boon Lay
14th September, 2017 5:59 PM 14th September, 2017 6:30 PM 0 hrs 31 mins 8.75 km
6 Togo 1117 Ride 6: Caught in the rain
14th September, 2017 6:41 AM 14th September, 2017 7:51 AM 1 hrs 09 mins 14.32 km
5 Togo 1117 Ride 5: Ride to Ed Office to ride back
13th September, 2017 5:25 PM 13th September, 2017 7:25 PM 1 hrs 59 mins 31.63 km
4 Togo 1117 Ride 4: Hopeful Dry Day ahead
13th September, 2017 6:47 AM 13th September, 2017 7:36 AM 0 hrs 48 mins 14.11 km
3 Togo 1117 Ride 3: Warm Ride Home
12th September, 2017 5:32 PM 12th September, 2017 6:32 PM 1 hrs 00 mins 19.11 km
2 Togo 1117 Ride2: Work Ride no 1
12th September, 2017 6:40 AM 12th September, 2017 7:31 AM 0 hrs 51 mins 14.64 km
1 Togo1117 Ride 1: Back to cycling after 5 days rest
9th September, 2017 5:20 AM 9th September, 2017 7:48 AM 2 hrs 27 mins 49.63 km
Total Distance: 1221.15 km Total Hours: 76 hrs 58 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
81 Togo 817 Final Ride: Mandai-Woodlands-Viaduct
3rd September, 2017 5:29 AM 3rd September, 2017 7:19 AM 1 hrs 49 mins 38.08 km
80 Post Togo 817: NTU climb + Raffles Marina see see
1st September, 2017 5:22 AM 1st September, 2017 8:18 AM 2 hrs 55 mins 51.49 km
79 Togo 2017 Ride 76: Elite Finishing Ride
30th August, 2017 5:23 PM 30th August, 2017 6:33 PM 1 hrs 09 mins 18.95 km
78 Togo 817 Ride 75: 1 more ride
30th August, 2017 6:47 AM 30th August, 2017 7:40 AM 0 hrs 52 mins 14.35 km
77 Togo 817 Ride 74: Another Cool ride back home
29th August, 2017 5:25 PM 29th August, 2017 7:07 PM 1 hrs 41 mins 29.01 km
76 Togo 817 Ride 73: Cold Morning Ride
29th August, 2017 6:41 AM 29th August, 2017 7:35 AM 0 hrs 54 mins 14.81 km
75 Togo 817 Ride 72: Cool Ride Back
28th August, 2017 5:25 PM 28th August, 2017 7:13 PM 1 hrs 47 mins 29.89 km
74 Togo 817 Ride 71: Final week of togo817
28th August, 2017 6:44 AM 28th August, 2017 7:37 AM 0 hrs 53 mins 14.31 km
73 Togo 817 Ride 70: Exceed 6th Week Milestone, less than 100km to go :)
27th August, 2017 5:51 AM 27th August, 2017 7:41 AM 1 hrs 49 mins 35.76 km
72 Togo 817 Ride 69: ICA to home
26th August, 2017 8:52 AM 26th August, 2017 10:02 AM 1 hrs 09 mins 20.31 km
71 Togo 817 Ride 68: Ride to ICA to collect found IC
26th August, 2017 5:34 AM 26th August, 2017 8:01 AM 2 hrs 26 mins 38.89 km
70 Togo 817 Ride 67: Give Thanks to Rainless Workdays
25th August, 2017 4:25 PM 25th August, 2017 7:00 PM 2 hrs 35 mins 43.74 km
69 Togo 817 Ride 66 : Brush Collision with FT cyclist
25th August, 2017 6:47 AM 25th August, 2017 7:40 AM 0 hrs 53 mins 14.31 km
68 Togo 817 Ride 65: Ride to Korean BBQ
24th August, 2017 5:26 PM 24th August, 2017 6:11 PM 0 hrs 44 mins 12.3 km
67 Togo 817 ride 64: dead cat body on international road
24th August, 2017 6:43 AM 24th August, 2017 7:38 AM 0 hrs 54 mins 14.33 km
66 Togo 817 Ride 63: Ride to MBS Henderson for Brake tuning
23rd August, 2017 4:20 PM 23rd August, 2017 6:21 PM 2 hrs 01 mins 30.15 km
65 Togo 817 Ride 62: Ride to JEMS for Nea briefing
23rd August, 2017 1:49 PM 23rd August, 2017 2:48 PM 0 hrs 59 mins 16.5 km
64 Togo 817 Ride 61: Its going to be a beautiful day
23rd August, 2017 6:43 AM 23rd August, 2017 7:34 AM 0 hrs 51 mins 14.29 km
63 Togo 817 Ride 60: Ride back with Ed from MBS
22nd August, 2017 5:26 PM 22nd August, 2017 7:19 PM 1 hrs 53 mins 26.89 km
62 Togo 817 Ride 59: Dark to Bright Skies
22nd August, 2017 6:40 AM 22nd August, 2017 7:29 AM 0 hrs 48 mins 13.84 km
61 Togo 817 Ride 58: Ride enough b4 rain comes
21st August, 2017 5:16 PM 21st August, 2017 6:39 PM 1 hrs 23 mins 23.88 km
60 Togo 817 Ride 57: Met 5th Week Milestone
21st August, 2017 6:43 AM 21st August, 2017 7:37 AM 0 hrs 53 mins 14.16 km
59 Togo 817 Ride 56: An unexpected journey of climbing slopes
20th August, 2017 5:40 AM 20th August, 2017 7:42 AM 2 hrs 01 mins 43.6 km
58 Togo 517 Ride 55: Crossed 34 mark, more to come
19th August, 2017 5:47 AM 19th August, 2017 7:56 AM 2 hrs 09 mins 39.51 km
57 Togo 817 Ride 54: Loop at Robertson Quay to see pretty gals
18th August, 2017 4:30 PM 18th August, 2017 8:09 PM 3 hrs 38 mins 49.99 km
56 Togo 817 Ride 53: Hazy Fri Morn
18th August, 2017 6:40 AM 18th August, 2017 7:37 AM 0 hrs 56 mins 14.9 km
55 Ride back to Nissan
17th August, 2017 12:05 PM 17th August, 2017 12:21 PM 0 hrs 16 mins 3.07 km
54 Did my first Obike Ride from Car Servicing
17th August, 2017 8:20 AM 17th August, 2017 8:37 AM 0 hrs 17 mins 3.55 km
53 Togo 817 Ride 52: On Road st to Chinese Gardens
16th August, 2017 5:23 PM 16th August, 2017 7:03 PM 1 hrs 39 mins 28.49 km
52 Togo 817 Ride 51: Fine Wed Morn
16th August, 2017 6:41 AM 16th August, 2017 7:36 AM 0 hrs 55 mins 14.91 km
51 Togo 817 Ride 50: Cool Ride Home
15th August, 2017 5:36 PM 15th August, 2017 7:01 PM 1 hrs 25 mins 25.77 km
50 Togo 817 Ride 49: Wet Wet Ride
15th August, 2017 6:38 AM 15th August, 2017 7:34 AM 0 hrs 56 mins 14.44 km
49 Togo 817 Ride 48: Great Ride Home
14th August, 2017 5:24 PM 14th August, 2017 6:59 PM 1 hrs 35 mins 27.05 km
48 Togo 817 Ride 47: Towards another great week
14th August, 2017 6:49 AM 14th August, 2017 7:44 AM 0 hrs 55 mins 14.2 km
47 Togo 817 Ride 46: Missed 4th week milestone due to 2 rainy days
13th August, 2017 4:38 AM 13th August, 2017 7:37 AM 2 hrs 58 mins 60.25 km
46 Togo 817 Ride 45: Wet and Drizzling Ride
11th August, 2017 5:06 PM 11th August, 2017 6:56 PM 1 hrs 50 mins 28.04 km
45 Morning Ride
11th August, 2017 7:09 AM 11th August, 2017 7:39 AM 0 hrs 30 mins 8.93 km
44 Togo 817 Ride 44: Riding towards Cover
11th August, 2017 6:46 AM 11th August, 2017 7:37 AM 0 hrs 50 mins 14.27 km
43 Togo 817 Ride 43: Its photo taking time
10th August, 2017 5:28 PM 10th August, 2017 8:11 PM 2 hrs 43 mins 40.84 km
42 Togo 817 Ride 42: Back to Riding after 1 day rest
10th August, 2017 6:38 AM 10th August, 2017 7:36 AM 0 hrs 57 mins 16.2 km
41 Togo 817 Ride 41: Cool and Dry Ride Home
8th August, 2017 5:25 PM 8th August, 2017 6:54 PM 1 hrs 29 mins 25.89 km
40 Togo 817 Ride 40: Reach Office before rain comes
8th August, 2017 6:40 AM 8th August, 2017 7:38 AM 0 hrs 57 mins 14.96 km
39 Togo 817 Ride 39: Explore West Coast Park on way home
7th August, 2017 5:27 PM 7th August, 2017 7:21 PM 1 hrs 54 mins 30.87 km
38 Togo 817 Ride 38: Chilly Monday Morning
7th August, 2017 6:46 AM 7th August, 2017 7:38 AM 0 hrs 52 mins 14.6 km
37 Togo 817 Ride 37: Met 3rd Week Milestone
6th August, 2017 5:42 AM 6th August, 2017 7:19 AM 1 hrs 37 mins 35.77 km
36 Togo 817 Tide 36: Loop at Kallang, hit 1K mark
5th August, 2017 5:17 AM 5th August, 2017 7:56 AM 2 hrs 38 mins 51.55 km
35 Togo 817 ride 35: Looping Alexandra via home
4th August, 2017 4:34 PM 4th August, 2017 7:03 PM 2 hrs 28 mins 39.56 km
34 Togo 817 Ride 34: Its Friday
4th August, 2017 6:47 AM 4th August, 2017 7:40 AM 0 hrs 52 mins 14.21 km
33 Togo 817 Ride 33: ICA to HV
3rd August, 2017 2:49 PM 3rd August, 2017 4:57 PM 2 hrs 07 mins 32.54 km
32 Togo Ride 32: ride to ICA
3rd August, 2017 11:58 AM 3rd August, 2017 12:14 PM 0 hrs 15 mins 3.16 km
31 Togo 817 Ride 31: Its Thurs liao
3rd August, 2017 6:42 AM 3rd August, 2017 7:38 AM 0 hrs 55 mins 14.34 km
30 Togo 817 Ride 30: 3 Boys and 1 Girl
2nd August, 2017 5:26 PM 2nd August, 2017 7:02 PM 1 hrs 35 mins 26.24 km
29 Togo 817 Ride 29: Press on
2nd August, 2017 6:44 AM 2nd August, 2017 7:36 AM 0 hrs 52 mins 14.38 km
28 Togo 817 Ride 28: Togo finished?
1st August, 2017 5:29 PM 1st August, 2017 7:07 PM 1 hrs 37 mins 29.29 km
27 Togo 817 Ride 27: Beautiful Tuesday
1st August, 2017 6:42 AM 1st August, 2017 7:36 AM 0 hrs 54 mins 14.71 km
26 Togo 817 Ride 26: Towards meeting 3rd week milestone
31st July, 2017 5:28 PM 31st July, 2017 7:10 PM 1 hrs 41 mins 30.96 km
25 Togo 817 Ride 25: Back to work routine
31st July, 2017 6:45 AM 31st July, 2017 7:41 AM 0 hrs 55 mins 14.5 km
24 Togo 817 Ride 24: Tuas-Lab Park Loop
30th July, 2017 5:18 AM 30th July, 2017 7:55 AM 2 hrs 37 mins 53.46 km
23 Togo 817 Ride 23: Woke Up late Workout
29th July, 2017 6:22 AM 29th July, 2017 8:01 AM 1 hrs 38 mins 33.52 km
22 Togo 817 Ride 21: Usual LabPark Loop
28th July, 2017 4:32 PM 28th July, 2017 7:05 PM 2 hrs 33 mins 39.48 km
21 Togo 817 Ride 21: TGIF
28th July, 2017 6:44 AM 28th July, 2017 7:39 AM 0 hrs 55 mins 14.35 km
20 Togo 817 Ride 20: Ride to Claypot Rice
27th July, 2017 5:30 PM 27th July, 2017 6:53 PM 1 hrs 23 mins 21.41 km
19 Togo Ride 19: Strength back, but buttock still sore
27th July, 2017 6:42 AM 27th July, 2017 7:31 AM 0 hrs 48 mins 14.38 km
18 Togo 817 Ride 18: Fatigue setting in
26th July, 2017 5:29 PM 26th July, 2017 7:23 PM 1 hrs 54 mins 24.68 km
17 Togo 817 Ride 17: Ride to Bright Skies
26th July, 2017 6:50 AM 26th July, 2017 7:46 AM 0 hrs 55 mins 14.76 km
16 Togo 817 Ride 16: Solo Round Island Ride, setting personal record distance rode
25th July, 2017 11:57 AM 25th July, 2017 7:16 PM 7 hrs 18 mins 118.87 km
15 Togo 817 Ride 15: Sweet Ride to Work
25th July, 2017 6:44 AM 25th July, 2017 7:45 AM 1 hrs 01 mins 16.57 km
14 Togo 817 Ride 14: Home Sweet Home
24th July, 2017 5:29 PM 24th July, 2017 7:11 PM 1 hrs 42 mins 30.01 km
13 Togo 817 Tide 13: Togo Week 2, time to aim for another milestone
24th July, 2017 6:47 AM 24th July, 2017 7:36 AM 0 hrs 49 mins 14.35 km
12 Togo 817 Ride 12: looping @ Stadium Hub
23rd July, 2017 4:51 AM 23rd July, 2017 7:33 AM 2 hrs 42 mins 54.13 km
11 Togo 817 Ride 11: Hot PCN Afternoon ride ended climbing NUS slopes
22nd July, 2017 2:44 PM 22nd July, 2017 4:45 PM 2 hrs 01 mins 30.58 km
10 Togo 817 Ride 10: Ride to CV, MB & Stadium
21st July, 2017 5:21 PM 21st July, 2017 9:06 PM 3 hrs 45 mins 70.25 km
9 Togo 817 Ride 9: Dark Clouds looming
20th July, 2017 5:31 PM 20th July, 2017 6:41 PM 1 hrs 09 mins 20.42 km
8 Togo 817 Ride 8: another wonderful morning
20th July, 2017 6:51 AM 20th July, 2017 7:42 AM 0 hrs 50 mins 14.44 km
7 Togo 817 Ride 7: Tyrell meet Brompton
19th July, 2017 5:34 PM 19th July, 2017 6:51 PM 1 hrs 16 mins 16.4 km
6 Togo 817 Ride 6: Cramps getting lesser
19th July, 2017 6:50 AM 19th July, 2017 7:43 AM 0 hrs 52 mins 14.93 km
5 Togo 817 Ride 5: Ride to Lunch Date
18th July, 2017 12:03 PM 18th July, 2017 12:48 PM 0 hrs 45 mins 13.39 km
4 Togo 817 Ride 4: Embrace the pain
18th July, 2017 6:47 AM 18th July, 2017 7:42 AM 0 hrs 54 mins 14.87 km
3 Togo 817 Ride 3: Wonderful Evening to cycle
17th July, 2017 5:32 PM 17th July, 2017 7:17 PM 1 hrs 44 mins 31.35 km
2 Togo 817 Ride 2: Riding with Strong Winds
17th July, 2017 6:46 AM 17th July, 2017 7:38 AM 0 hrs 52 mins 14.65 km
1 Togo 817 Ride 1 - Zeroxcuse Finale Ride: Ride to Pasir Ris with Jeff & Gang on IVE
15th July, 2017 3:49 AM 15th July, 2017 6:28 AM 2 hrs 38 mins 41.52 km
Total Distance: 2118.55 km Total Hours: 125 hrs 25 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
36 Zeroxcuse 800 Ride 15: Father's Day Ride to conquer NTU slopes
18th June, 2017 5:33 AM 18th June, 2017 7:30 AM 1 hrs 56 mins 37.95 km
35 Zeroxcuse 800 Ride 14: Ride to Star to eat Esther Sogurt
17th June, 2017 1:54 PM 17th June, 2017 4:37 PM 2 hrs 43 mins 18.66 km
34 Zeroxcuse 800 Ride 12: rush home b4 rain comes
15th June, 2017 5:26 PM 15th June, 2017 6:21 PM 0 hrs 54 mins 14.8 km
33 Zeroxcuse 800 Ride 12: Smooth Ride to Work
15th June, 2017 6:43 AM 15th June, 2017 7:29 AM 0 hrs 46 mins 14.7 km
32 Zeroxcuse 800 Ride 11: Explore CCK on way back
14th June, 2017 5:29 PM 14th June, 2017 7:06 PM 1 hrs 37 mins 24.66 km
31 Zeroxcuse 800 Ride 10: Ride to work before rain comes
14th June, 2017 6:54 AM 14th June, 2017 7:44 AM 0 hrs 49 mins 14.89 km
30 Zeroxcuse 800 Ride 9: Relax Ride with Diana to explore Tanah Merah Coastal Rd on Tyrell FX, riding on Road, breaking her record with 54km in a single ride.
13th June, 2017 4:09 PM 13th June, 2017 8:26 PM 4 hrs 17 mins 53.89 km
29 Zeroxcuse 800 Ride 8: Morning Workout
10th June, 2017 6:06 AM 10th June, 2017 7:27 AM 1 hrs 21 mins 29.66 km
28 Zeroxcuse 800 Ride 7: Accompany Esther 1st Ride to West Coast Park
9th June, 2017 5:57 PM 9th June, 2017 8:58 PM 3 hrs 01 mins 17.61 km
27 Zeroxcuse 800 Ride 6: Cool Ride Home
8th June, 2017 5:28 PM 8th June, 2017 6:51 PM 1 hrs 23 mins 15.47 km
26 Zeroxcuse 800 ride: 1st Ride on IVE - comfortable, easy to control, and love it.
8th June, 2017 6:53 AM 8th June, 2017 7:48 AM 0 hrs 54 mins 14.82 km
25 Zeroxcuse 800 ride 4: quick run to Lab Park
4th June, 2017 5:48 AM 4th June, 2017 7:28 AM 1 hrs 40 mins 32.24 km
24 Zeroxcuse 800 Ride 3: Test out Speed Sensors & Met LOZ
2nd June, 2017 6:02 PM 2nd June, 2017 7:04 PM 1 hrs 01 mins 18.55 km
23 Zeroxcuse 800 Ride 2: TGIF
2nd June, 2017 4:32 PM 2nd June, 2017 5:29 PM 0 hrs 57 mins 14.8 km
22 Togo 517 Ride 21 Completion - Zeroxcuse 800 Ride 1 Starts
2nd June, 2017 6:48 AM 2nd June, 2017 7:39 AM 0 hrs 51 mins 14.86 km
21 Togo 517 Ride 20: Supposed Finishing Ride Derailed by Dark Clouds and Seized Chain
31st May, 2017 5:30 PM 31st May, 2017 6:43 PM 1 hrs 13 mins 15.77 km
20 Togo 517 Ride 19: Breathe the fresh morning air
31st May, 2017 6:47 AM 31st May, 2017 7:37 AM 0 hrs 50 mins 13.93 km
19 Togo 517 Ride 18: Dinner at Queensway derailed by dark clouds
29th May, 2017 5:31 PM 29th May, 2017 8:17 PM 2 hrs 46 mins 43.42 km
18 Togo 517 Ride 17: 1st day of work
29th May, 2017 6:47 AM 29th May, 2017 7:33 AM 0 hrs 45 mins 13.8 km
17 Togo 517 Ride 16: Early Morning Ride to MB
28th May, 2017 4:38 AM 28th May, 2017 7:18 AM 2 hrs 40 mins 50.81 km
16 Togo 517 Ride 15: Change my botak tyres on way home
25th May, 2017 5:32 PM 25th May, 2017 7:44 PM 2 hrs 12 mins 32.33 km
15 Togo 517 ride 14: Cycle to a light drizzle
25th May, 2017 6:42 AM 25th May, 2017 7:32 AM 0 hrs 49 mins 14.37 km
14 Togo 517 Ride 13: Testing my Lezyne under slight drizzle on ride back
24th May, 2017 5:32 PM 24th May, 2017 6:32 PM 1 hrs 00 mins 16.61 km
13 Togo 517 Ride 12: Riding after 2 days of Rain Rest
24th May, 2017 6:43 AM 24th May, 2017 7:33 AM 0 hrs 49 mins 14.31 km
12 Togo 517 Ride 12: finally did a Kranji loop from home
21st May, 2017 5:35 AM 21st May, 2017 7:15 AM 1 hrs 40 mins 35.46 km
11 Togo 517 Ride 11: Pay a visit to Lab park on my way home
19th May, 2017 4:36 PM 19th May, 2017 7:19 PM 2 hrs 42 mins 38.23 km
10 Togo 517 Ride 10: 7 consecutive morning rides to end the work week
19th May, 2017 6:46 AM 19th May, 2017 7:35 AM 0 hrs 48 mins 14.06 km
9 Togo 517 Ride 9: Ride to Massage
18th May, 2017 5:28 PM 18th May, 2017 6:37 PM 1 hrs 08 mins 16.86 km
8 Togo 517 Ride 8: cool ride to work
18th May, 2017 6:43 AM 18th May, 2017 7:36 AM 0 hrs 52 mins 14.3 km
7 Togo 517 Ride 7: Its a hot n windy ride home
17th May, 2017 5:29 PM 17th May, 2017 6:44 PM 1 hrs 14 mins 21.74 km
6 Togo ride 6: forget to on strava, nearly witness an accident
17th May, 2017 7:13 AM 17th May, 2017 7:59 AM 0 hrs 46 mins 6.12 km
5 Togo Ride 5: ride to Star, ended meeting Ed on way back home
16th May, 2017 5:29 PM 16th May, 2017 7:18 PM 1 hrs 48 mins 31.71 km
4 Togo Ride 4: jolly good ride with Ed
16th May, 2017 6:42 AM 16th May, 2017 7:30 AM 0 hrs 47 mins 14.28 km
3 Togo Ride 3: start of work week
15th May, 2017 6:48 AM 15th May, 2017 7:41 AM 0 hrs 52 mins 14.23 km
2 Togo 517 Ride 2: cannot sleep, so go cycle
14th May, 2017 5:56 AM 14th May, 2017 7:18 AM 1 hrs 21 mins 29.74 km
1 Togo 517 Ride 1: early bird catches the worm
13th May, 2017 5:22 AM 13th May, 2017 7:02 AM 1 hrs 40 mins 33.95 km
Total Distance: 823.59 km Total Hours: 53 hrs 17 mins
0 Live Ads 6 Total Posted 6 Total Sold
$300
Negotiable
Views 191
Sold
Seller icon
9th Jan 2019

No followers yet... Follow tumtham

Chat tumtham