Kuihengchong's Profile

Singapore
Joined 5th Apr 2016
Positive 0 Neutral 0 Negative 0    

Have you bought or sold to Kuihengchong?

Give him kudos!

TOGO1117 Badge

09 Sep - 05 Nov

Completed

Rank: 164

Rode 1245.66 km

TOGO817 Badge

15 Jul - 03 Sep

Completed

Rank: 138

Rode 1339.98 km

TOGO920 Badge

14 May - 17 Jul

Completed

Rank: 69

Rode 2278.93 km

Shop Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Forum Posts »

0
"Freshie Forumer"

Product Reviews »

0
"Freshie Reviewer"

Ride Profiles »

0
"Bike-less"
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
29 Evening Ride out for early dinner
5th November, 2017 5:19 PM 5th November, 2017 5:51 PM 0 hrs 31 mins 6.19 km
28 Morning RCC Ride to Jeding, Jalibar, Muzium Angkut, Selecta, Coban Talun & Cangar
5th November, 2017 5:30 AM 5th November, 2017 2:39 PM 9 hrs 09 mins 86.03 km
27 Morning Ride to Jeding Karangpoloso
4th November, 2017 6:25 AM 4th November, 2017 8:28 AM 2 hrs 03 mins 30.22 km
26 Morning Ride to Bandara ARS (Rute Airport)
1st November, 2017 5:20 AM 1st November, 2017 6:47 AM 1 hrs 27 mins 25.31 km
25 Morning CCK Cyclists Ride to Car-Free Sunday @ CBD & Tuas LampPost 1.
29th October, 2017 5:42 AM 29th October, 2017 3:01 PM 9 hrs 18 mins 134.46 km
24 Evening CCK Cyclists Ride to Sentosa Cove
27th October, 2017 7:45 PM 28th October, 2017 12:27 AM 4 hrs 41 mins 73.74 km
23 Night Quick Ride around GC Estate
23rd October, 2017 10:32 PM 23rd October, 2017 11:09 PM 0 hrs 37 mins 11.01 km
22 Afternoon Ride to Rodalink via Araya
22nd October, 2017 5:10 PM 22nd October, 2017 8:57 PM 3 hrs 47 mins 50.67 km
21 Night Leisure Ride around the Estate
17th October, 2017 11:20 PM 18th October, 2017 12:08 AM 0 hrs 48 mins 10.16 km
20 Morning RCC Ride UB Jeding Jalibar Muzium Angkut Batu Karangpoloso
15th October, 2017 5:32 AM 15th October, 2017 9:04 AM 3 hrs 32 mins 44.21 km
19 Evening Recovery Ride with Xiao Shan
14th October, 2017 11:28 PM 14th October, 2017 11:53 PM 0 hrs 25 mins 4.33 km
18 Morning Suramadu Ride 155km ++
14th October, 2017 6:32 AM 14th October, 2017 3:34 PM 9 hrs 02 mins 159.76 km
17 Morning Ride To Kenjeren Park (Suramadu)
13th October, 2017 11:03 PM 13th October, 2017 11:26 PM 0 hrs 22 mins 6.81 km
16 Morning Warm Up Ride
13th October, 2017 6:45 AM 13th October, 2017 7:09 AM 0 hrs 23 mins 6.18 km
15 Morning Lim Chu Kang Looping Ride as TogoSlave
8th October, 2017 8:15 AM 8th October, 2017 1:06 PM 4 hrs 50 mins 96.34 km
14 Morning Chill Ride with Xiao Shi
6th October, 2017 5:08 AM 6th October, 2017 5:49 AM 0 hrs 41 mins 11.13 km
13 Leisure Midnight ride around Housing Estate
5th October, 2017 12:24 AM 5th October, 2017 1:05 AM 0 hrs 41 mins 3.88 km
12 Morning Recovery Trail Ride with Xiao San
3rd October, 2017 6:25 AM 3rd October, 2017 7:25 AM 1 hrs 00 mins 10.28 km
11 Morning Ride Around Housing Estate
28th September, 2017 6:19 AM 28th September, 2017 7:42 AM 1 hrs 22 mins 12.23 km
10 Hot Afternoon Ride Home from RfR Event
24th September, 2017 12:19 PM 24th September, 2017 1:31 PM 1 hrs 12 mins 20.71 km
9 MBG "Ride to Restore" Event with The Helping Hands
24th September, 2017 5:31 AM 24th September, 2017 11:10 AM 5 hrs 39 mins 115.27 km
8 Morning Ride to Harbourfront
23rd September, 2017 6:20 AM 23rd September, 2017 7:45 AM 1 hrs 25 mins 28.53 km
7 Night Ride Home
17th September, 2017 11:24 PM 17th September, 2017 11:43 PM 0 hrs 18 mins 2.96 km
6 Morning Avillion ACR 160km Ride (Strava Error!)
17th September, 2017 7:06 AM 17th September, 2017 1:35 PM 6 hrs 28 mins 94.89 km
5 Evening warm up ride.
16th September, 2017 5:16 PM 16th September, 2017 6:44 PM 1 hrs 27 mins 15.28 km
4 Morning Warm Up Ride to CCK Bus Meet-up Point
16th September, 2017 5:40 AM 16th September, 2017 6:17 AM 0 hrs 37 mins 8.1 km
3 Night Training Ride to Araya & Hilltop
13th September, 2017 10:40 PM 13th September, 2017 11:37 PM 0 hrs 57 mins 15.03 km
2 Night Recovery Ride with Xiao San
11th September, 2017 10:55 PM 11th September, 2017 11:34 PM 0 hrs 38 mins 11.52 km
1 Morning RCC Ride to Kepanjen Karangkates - Blitar - Kresik- Solerejo - Batu - Kota Malang
10th September, 2017 5:09 AM 10th September, 2017 4:26 PM 11 hrs 16 mins 150.44 km
Total Distance: 1245.67 km Total Hours: 84 hrs 36 mins
Ride Activities
Rides Name Start Time End Time Duration Distance
22 Evening CCK Cyclists Chill Ride to NeoTiew & Lim Chu Kang
1st September, 2017 8:23 PM 1st September, 2017 11:23 PM 3 hrs 00 mins 31.18 km
21 Afternoon Ride to CCK Stadium via SPH Braddell
1st September, 2017 5:59 PM 1st September, 2017 8:12 PM 2 hrs 12 mins 39.34 km
20 Morning Recovery Ride with Xiao San...????
31st August, 2017 5:58 AM 31st August, 2017 6:57 AM 0 hrs 59 mins 10.51 km
19 Morning RCC Ride Purwodadi Nongkojajar Wonokitri Penanjakan (Bromo View)
27th August, 2017 5:34 AM 27th August, 2017 2:02 PM 8 hrs 27 mins 61.37 km
18 Morning Ride to Tumpang Turen Kapajen Karanglo
26th August, 2017 7:30 AM 26th August, 2017 3:26 PM 7 hrs 56 mins 105.37 km
17 Morning RCC GMP Ride Malang Situbondo
20th August, 2017 6:02 AM 20th August, 2017 2:00 PM 7 hrs 57 mins 166.41 km
16 Morning Ride to Lapangan Rampal
20th August, 2017 4:38 AM 20th August, 2017 5:04 AM 0 hrs 25 mins 7.85 km
15 Evening Durian Ride - Karanglo and Diyono via Batu
19th August, 2017 4:10 PM 19th August, 2017 9:12 PM 5 hrs 02 mins 46.51 km
14 Morning RCC Ride to Purwodadi Nongkojajar Wonokitri & Back
17th August, 2017 5:17 AM 17th August, 2017 3:05 PM 9 hrs 47 mins 122.04 km
13 Morning RCC Ride to Kresik (DNF) & Return
13th August, 2017 5:08 AM 13th August, 2017 8:21 AM 3 hrs 12 mins 73.05 km
12 Morning Ride to Karangkates and back
12th August, 2017 6:08 AM 12th August, 2017 12:24 PM 6 hrs 15 mins 100.24 km
11 Morning Ride Around Neighborhood
11th August, 2017 5:56 AM 11th August, 2017 7:00 AM 1 hrs 03 mins 15.18 km
10 Morning RCC Ride to Batu & Cangar & Ita B'day Party
6th August, 2017 5:13 AM 6th August, 2017 1:33 PM 8 hrs 20 mins 100.17 km
9 Evening Chill Ride to Sarwojajar II
5th August, 2017 4:47 PM 5th August, 2017 8:06 PM 3 hrs 18 mins 21.73 km
8 Night Recovery Ride around Neighbourhood
31st July, 2017 9:34 PM 31st July, 2017 9:58 PM 0 hrs 23 mins 4.97 km
7 Morning CCK Cyclists Round Island Ride
30th July, 2017 5:39 AM 30th July, 2017 12:03 PM 6 hrs 24 mins 119.99 km
6 Evening MoBike Ride Around Bishan Park
29th July, 2017 6:45 PM 29th July, 2017 8:10 PM 1 hrs 24 mins 5.01 km
5 Morning Short Ride around neighborhood
27th July, 2017 6:32 AM 27th July, 2017 6:58 AM 0 hrs 25 mins 7.27 km
4 Morning Recovery Ride at Jogjakarta City
23rd July, 2017 5:32 AM 23rd July, 2017 9:04 AM 3 hrs 32 mins 40.16 km
3 Morning Tour de Ambarrakmo Ride 148km
22nd July, 2017 5:31 AM 22nd July, 2017 1:46 PM 8 hrs 14 mins 157.36 km
2 Morning RCC Ride to Wonosari Tea Plantation and Tumpang
16th July, 2017 5:34 AM 16th July, 2017 1:00 PM 7 hrs 25 mins 95.11 km
1 Evening Ride Around Neighbourhood
15th July, 2017 5:07 PM 15th July, 2017 9:05 PM 3 hrs 57 mins 9.18 km
Total Distance: 1340 km Total Hours: 100 hrs 13 mins

No ads yet.

Chat Kuihengchong